18.1.14

90 ευρώ για να πέσεις στο κρεβάτι με δύο γυναίκες!

Δύο κοπέλες πέφτουν στο κρεβάτι με άντρες ή γυναίκες για 90 ευρώ (τη μια ώρα) όμως το μόνο που κάνουν είναι να αγκαλιάζουν τους πελάτες τους και το κάνουν για θεραπευτικούς λόγους... Λέγονται snugglers «αγκαλίτσες» και είναι η Jackie και η Colleen. 
Η δουλειά τους, (να πουλάνε αγκαλιές) έχει γίνει θέμα στα μέσα αρκετές φορές, καθώς είναι αρκετά περίεργη αλλά και προσοδοφόρα. Η 29χρονη Jackie ας πούμε βγάζει 200 ευρώ τη μέρα και πέφτει στο κρεβάτι με 30 άντρες την εβδομάδα, αλλά όπως είπαμε το μόνο που κάνει είναι να τους αγκαλιάζει για να τους ηρεμεί.
Στη συνέντευξή της στη Daily Mail είπε για τη δουλειά της: «Νομίζω ότι γεννήθηκα με την ικανότητα να ξέρω πως να αγκαλιάζω. Η αγκαλιά είναι κάτι υγιές, πνευματικό και διασκεδαστικό. Οι πελάτες έρχονται σε μένα για διάφορους λόγους. Μερικοί είναι χήροι και χρειάζονται συντροφιά. Αλλοι πιο νέοι πελάτες μου έχουν προβληματικές σχέσεις και άλλοι έρχονται από περιέργεια.»
H Jackie για μια ώρα snuggery παίρνει 47 ευρώ και αν το κάνει μαζί με τη συνεργάτιδα της, τότε η χρέωση φτάνει τα 140 ευρώ τη μιάμιση ώρα. Δέχεται τους πελάτες στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη και οι περισσότεροι προτιμούν να κάνουν το «αγκάλιασμα» στο διπλό κρεβάτι της Jackie. Η Jackie φοράει πυτζάμες και οι πελάτες απαγορεύεται να ακουμπήσουν κάποια σημεία του κορμιού της (εννοείται ποια), αλλά παρότι έχει επιβάλει αυστηρούς κανόνες, αρκετές φορές λαμβάνει e-mail στα οποία την χαρακτηρίζουν «πόρνη».
«Μερικοί μου λένε ότι είμαι χειρότερη και από πόρνη, γιατί πιστεύουν ότι το αγκάλιασμα είναι κάτι πιο σημαντικό και από το σεξ. Μου λένε ότι κάνω δουλειά εκμεταλλευόμενη την αγάπη.»
 Οπως γράφει στην ιστοσελίδα της έρευνες έχουν αποδείξει ότι η σωματική επαφή έχει πολύ θετική επίδραση στην φυσική και ψυχική υγεία των ανθρώπων: «Στην αμερικάνικη κουλτούρα αυτή η επαφή δεν είναι και τόσο συχνή και αυτό είναι πρόβλημα. Εχει αποδειχτεί ότι το άγγιγμα μειώνει τα ποσοστά κορτιζόλης που παράγει ο οργανισμός μας, δηλαδή της «ορμόνης του στρες». Η αγκαλιά λοιπον μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο να μειώσουμε το άγχος και να ενδυναμώσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα.»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου