30.1.14

Παιδιά μην ξεχάσετε τον οβολό σας στη συγκέντρωση των 58 στην Καλαμάτα

Να που οι 58 φτάνουν, με τις ευλογίες του Μπένου και του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας Γιάννη Χριστόπουλου, στην  Καλαμάτα.
Θέλουν να στείλουν μήνυμα ότι αυτοί χτυπούν τη σάλπιγγα στο χώρο της Κεντροαριστεράς.
Αλλά και να μαζέψουν και κανένα ευρώ για τον αγώνα τους. Τώρα πως θα το καταφέρουν αυτό είναι άλλο πράγμα. Όλοι θυμόμαστε τις αντιδράσεις, όταν το άλλοτε ισχυρό ΠΑΣΟΚ, είχε ζητήσει δυο ευρώ από όποιον συμμετείχε στις εσωκομματικές διαδικασίες…
Λέτε μέσα στην κρίση η εναπομείναντες ενταγμένοι ΠΑΣΟΚΟΙ να είναι τόσο απλοχέρηδες. …
Πολλά ηλεκτρονικά μέσα Αθηναϊκά αλλά και Μεσσηνιακά δημοσίευσαν την παρακάτω επιστολή που έστειλε ο υπεύθυνος οικονομικού των 58 καθηγητής Κίμων Χατζημπίρος.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ 58 ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ
“Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Η Πρωτοβουλία των «58» για την ενότητα της Κεντροαριστεράς είχε σημαντική απήχηση η οποία καθημερινά αυξάνεται. Χιλιάδες συμπολίτες μας από όλα τα σημεία της χώρας έχουν εκδηλώσει την υποστήριξή τους στο αρχικό κείμενο, 4.627 έχουν εγγραφεί στο
http://kentro.aristera.gr/start/ & 8.817 στο https://www.facebook.com/protovoulia50plus και επιθυμούν να συμμετάσχουν σε ομάδες και δραστηριότητες για την πραγματοποίηση του σκοπού της Πρωτοβουλίας.
Ομάδες εργασίας έχουν αρχίσει να εκπονούν προγραμματικές θέσεις, ενώ συγκροτούνται πολλές τοπικές ομάδες υποστήριξης και διοργανώνονται δεκάδες εκδηλώσεων σε πόλεις εκτός της Αθήνας.
Τα έξοδα μετακίνησης και οργάνωσης είναι σημαντικά και πρέπει να καλυφθούν από την οικονομική συμβολή των υποστηρικτών της Πρωτοβουλίας (ήδη περίπου 300 έχουν ανταποκριθεί).
Σας καλούμε λοιπόν να βοηθήσετε στον βαθμό που μπορείτε, καταθέτοντας την αρχική ή μια πρόσθετη συνδρομή στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας υπ’αριθμόν: 180/94321751 (δικαιούχος Χατζημπίρος Κίμων, IBAN GR4101101800000018094321751, SWIFT BIC ETHNGRAA), σημειώνοντας και το όνομά σας.
Προτείνουμε οικονομική συμμετοχή της τάξεως των 20-50 Ευρώ, ενώ γίνονται δεκτά και μεγαλύτερα ποσά που όμως δεν θα υπερβαίνουν τα 1000 Ευρώ. Υπάρχει μια στοιχειώδης οργάνωση ταμείου και μπορεί να δοθεί απόδειξη για κάθε εισφορά.
Με εκτίμηση,
Κίμων Χατζημπίρος
Καθηγητής ΕΜΠ
Υπεύθυνος οικονομικών της Πρωτοβουλίας”

ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ 58

Β.Μ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου