9.1.14

Ο Αδωνις έγινε... 25ευρω - Κυκλοφόρησε στην ...Ιταλία !


Ο Αδωνις έγινε... 25ευρω!

Με αφορμή το θέμα με το εισιτήριο των 25 ευρώ για την είσοδο στα ελληνικά νοσοκομεία, που τελικά υποχρεώθηκε να πάρει πίσω ο υπουργός Υγείας, ο Μπέπε Γκρίλο στο προσωπικό του blog, σατιρίζει το Αδωνι Γεωργιάδη.
Ο Ιταλός κωμικός που έγινε πολιτικός, επικεφαλής του «Κινήματος των Πέντε Αστέρων» και διατηρεί δημοσκοπική δυναμική γύρω στο 20% στη χώρα του, ανάρτησε στο blog του δημοσίευση για το θέμα, με τίτλο «Το νέο ελληνικό χαρτονόμισμα των 25 ευρώ». Στη φωτογραφία της δημοσίευσης, το χαρτονόμισμα έχει επάνω το πρόσωπο του Άδωνι Γεωργιάδη.
«Αυτό είναι το νέο ελληνικό χαρτονόμισμα των 25 ευρώ. Το νέο τέλος των 25 ευρώ από την 1η Ιανουαρίου 2014 για όλους τους ασθενείς που εισάγονται στα ελληνικά νοσοκομεία έχει δημιουργήσει μια τεράστια δημόσια κατακραυγή.
Το μέτρο που ψηφίστηκε το 2012 από την εκτελεστική εξουσία, στοχεύει στη συγκέντρωση εσόδων 110 εκατομμυρίων ευρώ, για να καλύψει το κράτος τρύπα που υπάρχει στα δημοσιονομικά, και να εξοφλήσει τους διεθνείς πιστωτές.
Συντηρητικοί πολιτικοί, όπως ο σημερινός υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, το περιγράφουν ως 'μοχλό αλληλεγγύης' για τους ασθενείς χωρίς ασφάλιση» γράφει ο κωμικός - πολιτικός .

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου