28.9.13

ΜΑΙΜΟΥ ΕΙΔΗΣΗ -ΔΕΝ αφέθηκε ελεύθερος ο Ακης Τζοχατζόπουλος !

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από εχθές η είδηση ότι τάχα αφέθηκε ελεύθερος ο Άκης Τσοχατζόπουλος με περιοριστικούς όρους.
Το κείμενο της είδησης, έτσι όπως κυκλοφορεί, έχει το περιεχόμενο δημοσιευμάτων του Φεβρουαρίου 2012 - οπότε και άρχιζαν οι δικαστικές περιπέτειες του πρώην Υπουργού, πριν οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Κάποιος πέρασε την είδηση για τωρινή, την αναδημοσίευσε και άρχισε το γνωστό πανυγήρι της αναπαραγωγής και της χιονοστιβάδας αντιδράσεων και θυμού.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος εξακολουθεί να κρατείται, συνεχίζεται δε κανονικά η εκδίκαση της υπόθεσης του από το Εφετείο Κακουργημάτων.
Εφόσον η απόφαση που θα βγεί είναι καταδικαστική (όλη η πορεία της δίκης δείχνει ότι μάλλον προς τα εκεί πάει) η ποινή που θα επιβληθεί για τα κακουργήματα για τα οποία κατηγορείται θα είναι ποινή πολλών ετών (ίσως και ισόβια) οπότε λογικά θα συνεχίσει να κρατείται για πολλά χρόνια ακόμη.

της Λίζα Νομικού

Εγερθητω...

Ερχεται ο αρχηγός, με χειροπέδες...
Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως θα λειτουργήσει αυτή η εικόνα, στο υποσυνείδητο εκείνων που ψήφισαν "Χρυσή Αυγη".
Είναι βέβαιο, οτι πολλοί, από σήμερα κι όλας, θα..
  κρύβουν την προτίμηση τους, προς το κόμμα του Μιχαλολιάκου.
Δεν θα το λένε εύκολα, όπως μέχρι χθες. 

Η παρουσία τους, άλλωστε, έξω από τη ΓΑΔΑ (δεν ηταν 100, που ειπε ο Τσίμας, αλλά και 300 ή 400 να 'ταν, το ίδιο κάνει) ηταν ενδεικτική του "μουδιάσματος", που διαπέρασε το χώρο τους.
Ομως, δεν είναι καθόλου βέβαιο, το τι θα κανουν ολοι αυτοί οταν βρεθούν μόνοι τους μπροστά στην κάλπη.
Οι επόμενες μέρες και οι εξελίξεις που αναμένονται ραγδαίες, θα 'ναι καθοριστικές για το μέλλον της Χ.Α. . Οπως τουλάχιστον, την ξέραμε μέχρι σήμερα...

Ν-Ν

ΦΩΤΟ - "Του πάνε " τα κάγκελα του Κασιδιάρη !!!

Ο άλλοτε λαλίστατος εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, δείχνει χαμένος πίσω από τα κάγκελα της Εισαγγελίας, αναμένοντας την απολογία του για σωρεία αδικημάτων.
Ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» λίγη ώρα μετά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, να κοιτά το κενό, εμφανώς συνοφρυωμένος και αρκετά προβληματισμένος.

\


 iefimerida.gr

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων μετήχθησαν και οι υπόλοιποι συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής

Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων μετήχθησαν πριν λίγο και οι υπόλοιποι συλληφθέντες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Μεταξύ αυτών, ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, της Χ.Α., Γ.Πατέλης, ο ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά, η ανθυπαστυνόμος της Ασφάλειας Πειραιά, και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Αμέσως μετά την προσαγωγή των συλληφθέντων, μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο της Ασφάλειας, το οποίο φέρει συμβατικά νούμερα κυκλοφορίας, η ογκώδης δικογραφία για την υπόθεση.

Έξω από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων ήσαν συγκεντρωμένοι περίπου 150 οπαδοί της Χρυσής Αυγής, καθώς και βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι επεφήμησαν του συλληφθέντες κατά την προσαγωγή τους.

Στην κυκλοφορία δόθηκε πριν λίγο το ρεύμα ανόδου (προς Λεωφ.Μεσογείων) της Λεωφ.Αλεξάνδρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ -Το νέο σήμα της Χρυσής Αυγής

Δείτε το νέο λογότυπο της Χρυσής Αυγής μετά τις σημερινές συλλήψεις της ηγεσίας και κορυφαίων στελεχών του κόμματος 
skitsoblog

" Μπουμπούκι "...η συλληφθείσα Ανθυπαστυνόμος !!!

Δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ για τις σημερινές συλλήψεις στο πλαίσιο παραγγελίας του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Σας καλέσαμε σήμερα εδώ για να σας ανακοινώσουμε τις συλλήψεις Βουλευτών και στελεχών του πολιτικού κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή».

Οι συλλήψεις αυτές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο εκτέλεσης παραγγελίας, του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για ενέργειες, έρευνες και συλλήψεις, στο πλαίσιο τέλεσης του διαρκούς και κακουργηματικού χαρακτήρα εγκλήματος της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Η σχετική παραγγελία περιλαμβάνει επιπλέον και την παραπομπή των συλληφθέντων στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η εκτέλεση της εισαγγελικής παραγγελίας ανατέθηκε στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, η οποία από νωρίς σήμερα το πρωί πραγματοποιεί ευρείας κλίμακας οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί συνολικά είκοσι (20) άτομα. Συγκεκριμένα πρόκειται για πέντε (5) Βουλευτές, δεκατρείς (13) ιδιώτες-στελέχη του πολιτικού κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή», καθώς επίσης έναν Ειδικό Φρουρό, που υπηρετεί στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά και μία Ανθυπαστυνόμο, που υπηρετεί στο Τμήμα Ασφαλείας Πειραιά.

Πιο αναλυτικά, νωρίς σήμερα το πρωί, συνελήφθησαν στις οικίες τους:

   ο Γενικός Γραμματέας του πολιτικού κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή», Νικόλαος ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ στην Πεύκη Αττικής,

   οι Βουλευτές του ιδίου κόμματος, Ηλίας ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ στο Πικέρμι Αττικής και Ιωάννης ΛΑΓΟΣ στη Σαλαμίνα Αττικής,

Επιπρόσθετα, οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ και Νικόλαος ΜΙΧΟΣ εμφανίσθηκαν και συνελήφθησαν στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Επιπλέον, από το πρωί, σε διάφορες περιοχές της Αττικής όπως, στον Πειραιά, το Κερατσίνι, τη Νίκαια, το Πέραμα και τον Κορυδαλλό, συνελήφθησαν δεκατρείς (13) ιδιώτες-στελέχη της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων, ο υπεύθυνος της Τοπικής Οργάνωσης της Νίκαιας.

Κανένας από τους συλληφθέντες δεν προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Στις έρευνες που πραγματοποιούνται παρουσία εκπροσώπων της Δικαστικής Αρχής, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί και κατασχεθεί, στην οικία του συλληφθέντα Γενικού Γραμματέα του πολιτικού κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή», ένα πιστόλι, ένα περίστροφο και ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε χωρίς άδεια, καθώς και το χρηματικό ποσό 43.100 Ευρώ, πλήθος φυσιγγίων κυνηγετικών και πυροβόλων όπλων, υπολογιστές και USB.

Στην οικία της Ανθυπαστυνόμου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν,
μεταξύ άλλων, υπηρεσιακό πιστόλι με γεμιστήρα, περίστροφο εκτόξευσης φωτοβολίδων, πιστόλι ρέπλικα, μαχαίρι με σιδερογροθιά, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), τέσσερα μαχαίρια-πεταλούδα, τέσσερεις σουγιάδες, τρεις σιδερογροθιές, δυο χατζάρες, είκοσι φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου G3, τέσσερα καπνογόνα, δεκάδες κροτίδες-δυναμιτάκια και ένα δελτίο υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελία.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είναι σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να συλληφθούν και τα υπόλοιπα δώδεκα (12) άτομα, που περιλαμβάνονται στην παραγγελία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, μεταξύ των οποίων και ο Βουλευτής Χρήστος ΠΑΠΠΑΣ.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Ειδικός Φρουρός και η Ανθυπαστυνόμος που συνελήφθησαν τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και σε βάρος τους διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

ΘΑ ..καλοπεράσουν από τους Αλλοδαπούς στις φυλακές !

Γράφει ο Κάλχας
Σκεφθείτε μόνο ότι το 60 % των κρατουμένων στις Ελληνικές φυλακές είναι αλλοδαποί κρατούμενοι .
Πιθανότατα οι χρυσαυγίτες συλληφθέντες θα κριθούν προφυλακιστέοι  και θα οδηγηθούν στις φυλακές .
Αν εξαιρέσουμε τα ηγετικά στελέχη που θα έχουν …προνομιακή μεταχείριση  σκεφθείτε τι …περιμένει τους υπολοίπους ,σύμφωνα με τους ….άγραφους νόμους των φυλακών ..
Ειλικρινά κανένας δεν θα ήθελε να …βρεθεί στην θέση τους

Aπίστευτη πρόκληση Κασιδιάρη: Έφτυνε τους άνδρες των ΕΚΑΜ

Γελώντας έφτασε στην Ευελπίδων ο Ηλίας Κασιδιάρης με τις χειροπέδες και τους άνδρες των ΕΚΑΜ να τον συνοδεύουν. 
Ένα βήμα πίσω από τον αρχηγό της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκο, ειρωνευόταν τους πάντες και τα πάντα, ενώ πλησιάζοντας έναν υψηλόβαθμο αστυνομικό, όπως φάνηκε καθαρά στην κάμερα τον έφτυσε. 
Ο φακός τον έπαισε να φτύνει και τους άνδρες των ΕΚΑΜ που τον συνόδευαν, ενώ συνέχεια τους μίλαγε με ειρωνικό χαμόγελο

Εδώ Παπάς, εκεί Παπάς, που είναι ...ο Παπάς;



Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα συλλήψεως, δεν έχει προσαχθεί ακόμη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση επειδή δεν έχει εντοπιστεί.Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής τον έχουν ψάξει στο σπίτι του και σε πολλά άλλα σημεία, χωρίς να τον βρουν, ενώ υπάρχει η πληροφορία ότι τηλεφώνησε στην αντιτρομοκρατική, χωρίς ωστόσο ακόμα να παραδοθεί μόνος του.
Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν με το επικρατέστερο να είναι ότι κρύβεται, ώστε να δίνει εντολές στη Χρυσαυγίτικη οργάνωση για τον τρόπο αντίδρασής της, αφού με την σύλληψη του Μιχαλολιάκου, οι νεοναζί έχουν μείνει χωρίς καθοδήγηση.

Γιορτάστηκαν στον Ισθμό τα 120 χρόνια λειτουργίας της διώρυγας Κορίνθου

Με μια σεμνή τελετή στο μνημείο Ελληνο-Ουγγρικής Συνεργασίας παραπλεύρως της παλαιάς γέφυρας του Ισθμού της Κορίνθου, γιορτάστηκαν τα 120 χρόνια λειτουργίας της Διώρυγας της Κορίνθου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Ανώνυμο Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου (Α.Ε.ΔΙ.Κ.) με την συνδιοργάνωση της Πρεσβείας της Ουγγαρίας στην Ελλάδα και τελούσε υπό την αιγίδα του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Στην τελετή παρέστη η Πρέσβης της Ουγγαρίας στην Ελλάδα Εszter Sandorfi, o σεβασμιώτατος μητροπολίτης Κορινθίας κ. Διονύσιος, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γιώργος Δέδες, εκπρόσωποι του Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων και αρκετοί πολίτες.

Ο πρόεδρος της ΑΕΔΙΚ Κωνσταντίνος Μπαρκαγιάννης στην ομιλία του μεταξύ άλλων σημείωσε ότι, η διώρυγα εκτός από την ναυσιπλοΐα, αποτελεί σπουδαίο τουριστικό προορισμό με χιλιάδες επισκέπτες να κάνουν το διάπλου του καναλιού ετησίως και πρόσθεσε ότι, ένα μεγάλο μέρος του αρχαίου Δίολκου, που κατασκεύασε στην αρχαιότητα ο Περίανδρος, σώζεται ως τις μέρες μας και η ανάδειξη του από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς κρίνεται επιβεβλημένη, για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής .

Σημείωσε ότι, η διώρυγα που λειτουργεί από το 1893 για να ανταποκριθεί στις σημερινές ανάγκες της ναυσιπλοΐας, του τουρισμού και της οικονομίας, χρειάζεται οπωσδήποτε να ενταχθεί στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών, ώστε να μπορούν να γίνουν οι αναγκαίες επενδύσεις, είτε για την επαρκή συντήρησή της, είτε για την διαπλάτυνση και εκβάθυνσή της.

Υπογράμμισε ότι η ΑΕΔΙΚ εξυγιάνθηκε κι αποτελεί κερδοφόρα εταιρεία, αφού τα λειτουργικά κέρδη την παρούσα χρονιά, θα ξεπεράσουν τις 850.000 ευρώ και το μέγεθος αυτής της λειτουργικής κερδοφορίας είναι το μεγαλύτερο από το 1980 έως σήμερα. Πρόσθεσε πως η διοίκηση έχει σχεδιάσει ένα φιλόδοξο αναπτυξιακό πρόγραμμα με την εκτίμηση ότι, «η διαπλάτυνση και η εκβάθυνση της διώρυγας της Κορίνθου είναι ένα απολύτως αναπτυξιακό έργο που εκτός από τα άμεσα οικονομικά αποτελέσματα, για την Διώρυγα με πενταπλασιασμό των εσόδων, θα συμβάλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη του τουρισμού, της ναυτιλίας και γενικότερα της οικονομίας μας».

Ο κ. Μπαρκαγιάννης ανέφερε επίσης ότι, η διοίκηση αντιλαμβανόμενη την τεράστια σημασία που έχει η τουριστική αξιοποίηση της διώρυγας, έχει σχεδιάσει επενδύσεις που θα ολοκληρωθούν το 2015, οι οποίες θα αναβαθμίσουν τον χώρο στην παλαιά γέφυρα του Ισθμού και παραπλεύρως το χώρο όπου βρίσκεται το μνημείο Ελληνο-Ουγγρικής Συνεργασίας, προσφέροντας παράλληλα απασχόληση σε πολλούς πολίτες.

Η Πρέσβης της Ουγγαρίας στην ομιλία της σημείωσε ότι πριν από 120 χρόνια η Ελλάδα γιόρτασε το αποτέλεσμα ενός πραγματικού πολυεθνικού σχεδίου και σήμερα είπε, η διώρυγα από κανάλι θαλάσσιας μεταφοράς μετατράπηκε και σε σημείο έλξης τουριστών.

Η ξένη διπλωμάτης υπογράμμισε ότι, «το κανάλι με το μεγαλείο του είναι και παραμένει το αληθινό και απτό παράδειγμα μιας εποικοδομητικής και επιτυχής συνεργασίας. Αποτελεί σύμβολο και απευθύνει ένα μήνυμα στην Ελλάδα και όχι μόνο, σε όλη την Ευρώπη: μην χάσεις ποτέ την πίστη σου στις ικανότητές σου ακόμη και όταν αναγκάζεσαι να αντιμετωπίζεις οικονομικές δυσκολίες, μην παραδίνεσαι, κάνε όμως πραγματικότητα τα όνειρά σου».

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στο χαιρετισμό του, μίλησε για τη διώρυγα λέγοντας ότι αποτελεί έργο που επετεύχθη με διεθνή συνεργασία και είπε πως είναι ένα από τα πρώτα έργα παραχώρησης.

Ο περιφερειάρχης υποστήριξε το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης της διώρυγας που έχει ετοιμάσει η ΑΕΔΙΚ και είπε πως χρειάζεται η διαπλάτυνση και εμβάθυνση της διώρυγας, υπογράμμισε όμως ότι είναι απολύτως αναγκαίο να ενταχθεί η διώρυγα στα διευρωπαϊκά δίκτυα μεταφορών, διότι μόνο έτσι μπορεί να βρεθούν και οι αναγκαίοι πόροι, σε αυτό το μεγαλόπνοο σχέδιο ο προϋπολογισμός του οποίου ξεπερνά τα 500 εκατ. ευρώ..

Ο Πέτρος Τατούλης χαρακτήρισε τον Ισθμό καθρέφτη και πύλη της Πελοποννήσου και τόνισε πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα βοηθήσει ως σημαντικός εταίρος ώστε να προχωρήσει το σχέδιο ανάπτυξης της ΑΕΔΙΚ, γιατί θα είναι προς όφελος όχι μόνο της Πελοποννήσου, αλλά όλης της χώρας.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την κατάθεση λουλουδιών από την Πρέσβη της Ουγγαρίας και τον πρόεδρο της ΑΕΔΙΚ στο μνημείο Ελληνο-Ουγγρικής Συνεργασίας.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε με πλοίο ο διάπλους της διώρυγας και η γιορτή των 120 γενεθλίων της διώρυγας θα κλείσει με δεξίωση στον κήπο της ΑΕΔΙΚ με θέα το Σαρωνικό.

Δ.Κουκούτσης: “Μην σπρώχνεις έχει ο καιρός γυρίσματα”



Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης πήγε το μεσημέρι στα γραφεία της ΓΑΔΑ να συμπαρασταθεί στους συλληφθέντες.
Η αστυνομία του απαγόρευσε την είσοδο και τότε  ο βουλευτής είπε σε αστυνομικό.
“Μην σπρώχνεις γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα”…
Μάλλον δεν έχει ακόμα καταλάβει τι έχει συμβεί και που βρίσκεται..!
ΠΗΓΗ

Συνελήφθη και η γυναίκα ανθυπαστυνόμος


Συνελήφθη και η γυναίκα ανθυπαστυνόμος

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι συνελήφθη ένας αστυνομικός. Πρόκειται για ειδικό φρουρό της Ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ συνελήφθη και μία γυναίκα ανθυπαστυνόμος που υπηρετεί στην Ασφάλεια Πειραιά και έχει -κατά πληροφορίες- δώσει αναληθή στοιχεία κατοικίας στην υπηρεσία της.
 Η γυναίκα αναζητείτο από το πρωί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες στο σπίτι της κράτησαν 4 ώρες και οι αστυνομικοί αποχώρησαν κρατώντας κούτες.
Η αστυνομικός και ο ειδικός φρουρός σύμφωνα με πληροφορίες, ενοχοποιούνται για σχέσεις με την οργάνωση από τηλεφωνικές επικοινωνίες τους με μέλη της Χρυσή Αυγή, όπως προέκυψε από την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών του συνδιαλέξεων.
Φέρεται να γνώριζαν ή να ήταν παρόντες σε έκνομες δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής χωρίς να επεμβαίνουν.

Έλενα Ακρίτα για ΧΑ : «Στη μπουζού με την πρεζού»

Δριμεία επίθεση στην Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε μέσω του προσωπικού προφίλ της στο Facebook, η δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα, η οποία τους τελευταίους μήνες δέχεται φραστικές επιθέσεις από μέλη του ακροδεξιού κόμματος.

Λίγο μετά την είδηση της σύλληψης του επικεφαλής, Νίκου Μιχαλολιάκου και άλλων μελών της Χρυσής Αυγής, η Ακρίτα ανήρτησε στη σελίδα της το παρακάτω σχόλιο: «Στη "μπουζού με την πρεζού" θα πηγαίνει η Ζαρούλια τα τσιγάρα στον άντρα της. Θεία Δίκη».

Αφορμή του σχολίου ήταν η προ δύο μηνών δήλωση της συζύγου του Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, η οποία αναφερόμενο στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Δραγασάκη είπε: «Βγήκε από την μπουζού η πρεζού και έμπορος όπλων;».

Στη συνέχεια, ανήρτησε ένα ακόμα εκτενέστερο κείμενο για την επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας, αναφέροντας πως «η Δικαιοσύνη τους περνάει βραχιολάκια για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης». Εξήγησε, μάλιστα, ότι «όταν οι πολιτικοί του συνταγματικού τόξου αρχίζουν να σκοτώνουν, να μαχαιρώνουν, να δολοφονούν τότε να τους κάνουν παρέα».

Άφησε, όμως, αιχμές για την αργοπορία της αντίδρασης από τις ελληνικές αρχές, τονίζοντας: «Άργησε πολύ να κινηθεί η Δικαιοσύνη με τους ναζί. Τουλάχιστον τώρα ας μην κάνουν πίσω».

Δεν παρέλειψε δε να αναφερθεί και στις επιθέσεις που δέχθηκε η ίδια, λέγοντας ότι εδώ και ένα χρόνο έχει στοχοποιηθεί από «αυτούς τους συμμορίτες κι έτρεχα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να προστατέψω τον εαυτό μου» και όπως αναφέρει επειδή συνέχισε να γράφει «για τους φασίστες και τα συσσίτια του μίσους οι απειλές κλιμακώνονταν».

Καταλήγοντας, επισήμανε: «Οπότε ναι, είναι μια καλή μέρα σήμερα... Για μένα. Την κόρη του Κύπριου και της Μικρασιάτισσας... Για μένα την απόγονο των προσφύγων που κάποιοι αποκαλούσαν "τουρκόσπορους"! Για όλους εμάς... Ή σχεδόν όλους!».

«Χαμός» στο Twitter για τις συλλήψεις στη Χρυσή Αυγή - Διαβάστε ατάκες

Χαμός επικρατεί από το πρωί στο Twitter, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης των συλλήψεων στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Οι χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου σχολιάζουν τις τελευταίες εξελίξεις παίρνοντας θέση για όλα όσα γίνονται από το πρωί.

Δείτε μερικές από τις ατάκες

-Έκτακτο.Βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ. Χτυπάνε τον Ηλία με τον Ριζοσπάστη

-Καλημέρα αντί για #praksikopima_28Sep έγιναν συλλήψεις βουλευτών και αρχηγού χρυσής αυγής . βρε πώς αλλάζουν τα πραγματα

-Καλά θα κάνουν αριστεροί και κομμουνιστές να μην χαίρονται και πολύ που συνελήφθησαν βουλευτές χωρίς να περάσει η απόφαση από τη βουλή.

-ΧΑ Τ.Ο. Κορυδαλλού

-Κοίτα να δεις που τους συνέλαβαν σήμερα για να τους χαλάσουν τις σαββατιάτικες εκπτώσεις στο Bazaar Φάλαγγα. Πλήγμα!

-Προς αριστερούληδες: Θέλει πολυ κουράγιο τελικά να πεις ένα μπράβο.

-Τολμήστε να ξαναπείτε κουβέντα για την ΕΛ.ΑΣ. Μέχρι και τον… Λαγό συνέλαβε!

-Ήρθα να παραδοθώ, είπε ο Παναγιώταρος πριν λίγο στη ΓΑΔΑ. Πώς τόλμησαν να φορέσουν χειροπέδες σε χέρι που άγγιξε η Ντόρα Μπακογιάννη;

- Ο Λαγός πήγε να το σκάσει αλλά του παιξαν τα φώτα με το περιπολικό και κοκκάλωσε.

- Ο Παναγιώταρος πήγε να πληρωθεί κάτι τιμολόγια του μαγαζιού του, που πουλά μπλούζες κ καπελάκια στα ΜΑΤ, κ τον συν'ελαβαν κάτι άσχετοι.

-Τελικα αντί για δήμαρχος Αθηνών ο Κασιδιάρης θα γίνει δήμαρχος Κορυδαλλού

-Όλα ξεκίνησαν όταν ο Παπάς κατούρησε στο Μέγκα.Κατουράνε ρε μαλάκα το Μεγάλο κανάλι; Άρπα τη τώρα

-Τον Μπαρμπαρούση λογικά πρέπει να τον συλλάβει η Fashion Police.


protothema.gr

Ραγδαία αλλαγή του Καιρού - Από την Τετάρτη έρχεται «χειμώνας»

Αλλάζει ραγδαία το σκηνικό του καιρού από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και την κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας. 
Τη Δευτέρα περιμένουμε αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά κεντρικά και βόρεια θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, απο το απόγευμα στα βορειοδυτικά οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες οπού τη νύχτα πιθανόν να είναι ισχυρές.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.
 Την Τρίτη  νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά αρχικά στη δυτική και βαθμιαία στη βόρεια και ανατολική νησιωτική χώρα. Εξασθένηση στα δυτικά από το βράδυ.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια σε βορείους βορειοδυτικούς.
Θερμοκρασία: σε πτώση στα δυτικά κεντρικά και βόρεια.
 Την Τέταρτη στη βορειοδυτική Ελλάδα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οπου στην ανατολική νησιωτική χώρα πιθανόν να είναι τοπικά ισχυρές. Σταδιακά τα φαινόμενα θα ασθενήσουν.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα πελάγη 6 με 7 και στο Αιγαίο πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε περαιτέρω πτώση.
 Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός στην ανατολική και νοτιά χωρά θα χαρακτηρίζεται από νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές η καταιγίδες στις θαλασσιές και παράκτιες περιοχές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη 6 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Ο λαός τους γύρισε την πλάτη - Τσάμπα τα μηνύματα του Μπαρμπαρούση !

Σε πανικό ο Μπαρμπαρούσης: Στέλνει sms και ζητά ξεσηκωμό
Σε πανικό βρίσκονται μέλη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής μετά το «ξύλωμα» του μορφώματος που επιχειρεί από το πρωί η Ελληνική Αστυνομία. Μάλιστα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης έστελνε sms και ζητούσε από τους χρυσαυγίτες αρχικά να πάνε στα κεντρικά γραφεία της ΧΑ σε ένδειξη συμπαράστασης.
 Ωστόσο όσο έβλεπε πως ο κόσμος δεν ανταποκρίνονται και ο όγκος των συγκεντρωμένων ήταν πολύ μικρότερος του αναμενόμενου έστειλε και δεύτερο sms το οποίο μάλιστα και υπέγραφε. 
«Ξ.Ε.Σ.Η.Κ.Ω.Θ.Ε.Ι.Τ.Ε. Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΗ Γ.Α.Δ.Α. ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ».

Τελικά ούτε αυτό το sms είχε μεγάλη ανταπόκριση, αφού στη ΓΑΔΑ δεν συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 300 άτομα.
parapolitika.gr

Πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής

bbc.xrisiΤο γύρο του κόσμου κάνει απο το πρωί η είδηση της σύλληψης βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και του γενικού γραμματέα, Νίκου Μιχαλολιάκου, κάνοντας λόγο για μία άνευ προηγουμένου καταστολή πολιτικού κόμματος.

«Η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Συνελήφθησαν και άλλοι βουλευτές, ενώ έχουν εκδοθεί και αλλα εντάλματα σύλληψης», μεταδίδει το BBC. «Οι συλλήψεις και τα εντάλματα έρχονται εν μέσω οργής για τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, στις 18 Σεπτεμβρίου από οπαδό του κόμματος», συμπληρώνει το δίκτυο.Το BBC κάνει λόγο για πρωτοφανή καταστολή ενός πολιτικού κόμματος.

«Τον αρχηγό και τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής συνέλαβε το πρωί του Σαββάτου η αστυνομία με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, ενώ έχουν εκδοθεί εντάλματα και για δεκάδες άλλα μέλη και βουλευτές του κόμματος», σημειώνει το Reuters. Οπως σημειώνει το πρακτορείο, η αστυνομία ερευνά διασυνδέσεις του κόμματος με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα που οδήγησε σε έκρηξη διαδηλώσεων στην Αθήνα.

«Η ελληνική αστυνομία συνέλαβε τον αρχηγό της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, και πέντε ακόμη βουλευτών του κόμματος το πρωί του Σαββάτου με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης», μεταδίδει το Associated Press, ενώ το Γαλλικό Πρακτορείο τονίζει ότι οι συλλήψεις των μελών του νεοναζιστικού κόμματος αποτελούν μέρος της καταστολής του, μετά και τη δολοφονία Φύσσα.

Το SkyNews από τις πρώτες ώρες που έγινε γνωστή η είδηση των συλλήψεων μετέδωσε ότι πέραν των συλλήψεων του Νίκου Μιχαλολιάκου, βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, χθες ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης των βουλευτών του κόμματος, μία κίνηση που πιθανώς να οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές, κάτι που θα αποτελέσει πλήγμα για την κυβέρνηση συνασπισμού του Αντώνη Σαμαρά, που κατέχει μία εύθραυστη πλειοψηφία 155 βουλευτών στην Βουλή.

Και το CNN μετέδωσε τις συλλήψεις του αρχηγού και μελών της Χρυσής Αυγής κατηγορούμενη για σύσταση εγκληματικής συμμορίας. Η αστυνομική επιχείρηση και οι συλλήψεις αποτελούν μέρος της καταστολής της οργάνωσης μετά το θανάσιμο μαχαίρωμα του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από οπαδό της Χρυσής Αυγής.

«Η αστυνομία συλλαμβάνει τον αρχηγό του νεοναζιστικού κόμματος», σημειώνει η γερμανική Süddeutsche Zeitung. «Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από οπαδό της Χρυσής Αυγής, η αστυνομία συνέλαβε τον πρόεδρ, βουλευτές και μέλη του ακροδεξιού κόμματος, ενώ έχουν εκδοθεί και άλλα εντάλματα συλλήψεως».

«Χρυσή Αυγή: Η ελληνική αστυνομία συλλαμβάνει βουλευτές της ακροδεξιάς», τονίζει στον τίτλο του το Spiegel. Οπως επισημαίνει το γερμανικό περιοδικό, η ελληνική δικαιοσύνη φαίνεται σοβαρή στον αγώνα κατά του ακροδεξιού εξτρεμισμού με τη σύλληψη της ηγεσίας του κόμματος που χαρακτηρίζεται εγκληματική οργάνωση». Στο ίδιο μήκος κύματος και το δημοσίευμα της Welt, η οποία υπογραμμίζει ότι οι συλλήψεις έρχονται λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αλλά και μία ημέρα μετά την προειδοποίηση του Μιχαλολιάκου για παραίτηση και των 18 βουλευτών του κόμματός του.

Η ισραηλινή Χααρέτζ αναφέρεται στις συλλήψεις του αρχηγού και στελεχών της Χρυσής Αυγής και σημειώνει ότι είναι η πρώτη φορά από τη μεταπολίτευση του 1974 που συλλαμβάνονται μέλη της Βουλής.

Στην εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκαν με δημοσιεύματα στις ιστοσελίδες τους η Daily Telegraph, το Αλ Τζαζίρα, η τουρκική Χουριέτ.

Αντιφασιστική πορεία κατά της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα

Σε επιφυλακή η τοπική ΕΛ.ΑΣ

Ξεκίνησαν από την Βορείου Ηπείρου και έφθασαν μέχρι την Παπαφλέσσα

Σε επιφυλακή παραμένει η τοπική ΕΛ.ΑΣ. για τυχόν αντιδράσεις μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή.

Γύρω στις 11 το πρωί ξεκίνησαν πορεία περίπου σαράντα άτομα από την οδό Βορείου Ηπείρου και από εκεί έφθασαν, φωνάζοντας συνεχώς συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής και των φασιστών.

Μετά από λίγη ώρα κατέληξαν στην οδό Παπαφλέσσα κοντά στην πλατεία και άρχισαν λίγο αργότερα να αποχωρούν. 

patrastimes.gr

Συνελήφθησαν και δύο εν ενεργεία αστυνομικοί

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, 25 κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής χτενίζουν ολόκληρη την επικράτεια. 
Ο μεγαλύτερος όγκος των ερευνών πραγματοποιείται στην Αττική.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μεταξύ των συλληφθέντων είναι και δύο εν ενεργεία αστυνομικοί οι οποίοι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής.

Η επιχείρηση με τις συλλήψεις ξεκίνησε μετά από εισαγγελική έρευνα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη, από την οποία προέκυψαν στοιχεία που "δένουν" την κατηγορία της «συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης» για τη Χρυσή Αυγή.

Από τα στοιχεία που έχει συλλέξει μέχρι στιγμής ο κ. Βουρλιώτης φαίνεται να προκύπτει πάντως ότι η δράση της Χρυσής Αυγής δεν περιορίζεται μόνο σε ρατσιστικές επιθέσεις αλλά επεκτείνεται και σε άλλα αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου όπως εκβίαση επιχειρηματιών από «μπράβους» της νύχτας, ακόμη και εκμετάλλευση μεταναστών

Κατηγορητήριο για πέντε δολοφονίες και σωρεία άλλων παραβάσεων

Βαρύ κατηγορητήριο για τον αρχηγό και τα μέλη της Χρυσής Αυγής, περιλαμβάνεται στο 9σέλιδο πόρισμα του Αρείου Πάγου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στους κατηγορούμενους αποδίδονται κατηγορίες για 5 ανθρωποκτονίες, του Παύλου Φύσσα και αλλοδαπών, για σωρεία επικίνδυνων σωματικών βλαβών, για βομβιστικές επιθέσεις στον Βόλο ενώ φαίνεται να «δένεται» και η δολοφονική επίθεση σε βάρος μελών του ΚΚΕ στη Νίκαια.

Επίσης, για ξέπλυμα χρήματος και εκβιασμούς με χρήματα που έπαιρναν από αλλοδαπούς μικροπωλητές.

Η έρευνα ξεκίνησε από την περασμένη Δευτέρα και οι αρχές έχουν "δέσει" σύμφωνα με πληροφορίες τους συλληφθέντες, με τα αδικήματα. Πολλά έχουν στοιχειοθετηθεί από τους κοριούς της αντιτρομοκρατικής και τις συνομιλίες που έχουν καταγραφεί.
ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Α. Σαμαράς: "Σε μια δημοκρατία διώκονται οι πράξεις, όχι το φρόνημα"

"Σε μια Δημοκρατία διώκονται οι πράξεις, όχι το φρόνημα. Και την εγκληματική δραστηριότητα των ταγμάτων εφόδου θα την τσακίσουμε" δηλώνει ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς στην εφημερίδα "Αξία".

Σημειώνει ότι είναι η πρωτη φορά που μια τέτοια πράξη βίας αντιμετωπίστηκε με τόση ταχύτητα και προσθέτει "η Δημοκρατία μας έχει τα όπλα να τσακίσει τέτοια φαινόμενα μέσα στο πλαίσιο της νομιμότητας και του Συντάγματος".

Ο κ. Σαμαράς διευκρινίζει, με αφορμή τις απομακρύνσεις αστυνομικών, ότι τιμά την Αστυνομία και πως ήδη το κύρος της έχει ανορθωθεί στο λαό και εξηγεί πως "δεν πρέπει να δίνουν την παραμικρή αφορμή για παρεξηγήσεις".

Τονίζει πως στρέφεται ενάντια σε κάθε μορφή βίας και κάθε ακρότητας και εξηγεί ότι δεν υπάρχει "καλή και κακή βία". Υπογραμμίζει πως δεν εξομοιώνει κανέναν με κανέναν αλλά "τη δημοκρατική νομιμότητα την υπερασπιζόμαστε από όλες τις πλευρές".

Ο πρωθυπουργός τονίζει πως "τα εγκλήματα τα κυνηγάμε όλα, είτε γίνονται από ομάδες τραμπούκων στην Αμφιάλη, είτε από ομάδες κουκολοφόρων στη Μαρφίν. Όλα τα αδικοχαμένα θύματα ήταν παιδιά μας! Και όλοι οι δολοφόνοι αξίζουν την ίδια τιμωρία".

Κατηγορία και για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος στους χρυσαυγίτες

Ανοίγουν λογαριασμοί - Προβλέπεται ποινή έως και 20 χρόνια

Και για το έγκλημα του «ξεπλύματος» βρόμικου χρήματος κατηγορούνται τουλάχιστον 32 άτομα – βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με το πόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χ. Βουρλιώτη.

Αυτό σημαίνει ότι ανοίγουν λογαριασμοί για να διαπιστωθεί που πήγαν όλα αυτά τα χρήματα που μάζευε τόσο καιρό η οργάνωση.

Αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα κατηγορία η οποία έχει ποινή έως και 20 χρόνια.

ΣΑΛΟΣ:Γαμπρός πιάστηκε στα “πράσα” με την πεθερά

Σκάνδαλο ξέσπασε στο Άργος με την είδηση βόμβα που αναστάτωσε μια ολόκληρη γειτονιά όταν αποκαλύφθηκε ότι ο γαμπρός πιάστηκε στα πράσα σε ερωτική περίπτυξη με την πεθερά του!
Ο 32χρονος άνδρας, άνεργος εδώ και έξι μήνες, έμενε στο σπίτι ενώ η γυναίκα του δούλευε τα πρωινά.
Το σπίτι είναι στο ισόγειο οικοδομής, όπου στον πρώτο όροφο μένει η πεθερά, η οποία είναι διαζευγμένη σαρανταπεντάρα και ιδιαίτερα εμφανίσιμη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον κοινωνικό περίγυρο η 45χρονη γυναίκα είχε ένα πλούσιο και σκανδαλώδες eρωτικό παρελθόν 
Ενώ λοιπόν μια μέρα απολάμβαναν κρυφά την ερωτική τους ζωή, γαμπρός και πεθερά, μπήκε στο σπίτι η κόρη του 32χρονου η οποία τους έπιασε επ’ αυτοφόρω. 
Ο 32χρονος προσπάθησε να καλύψει το περιστατικό, το οποίο όμως έφτασε στα αυτιά της γυναίκας του η οποία γνωρίζοντας πολύ καλά το παρελθόν αλλά και το ερωτικό ταμπεραμέντο της μητέρας της ξέσπασε σε υστερίες… το συμβάν γρήγορα κυκλοφόρησε σε όλη τη γειτονιά και θα συζητιέται για πολλούς μήνες. καλά!
ΠΗΓΗ

Δέκα οι συλλήψεις βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής

Συνελήφθησαν τις πρωινές ώρες ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Καλιδιάρης, μετά από σχετικά εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους από την Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Στην συνέχεια ακολούθησαν άλλες οκτώ συλλήψεις ανεβάζοντας τον αριθμό των συλληφθέντων σε Δέκα ,ενώ αναμένεται η σύλληψη ενός ακόμα βουλευτή της οργάνωσης

Οι οδηγούνται στη ΓΑΔΑ και θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν και για άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Έκτακτο : Συλλήψεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής

 ΑΠΟ ΤΟ news4all.gr
Σε εξέλιξη είναι από νωρίς το πρωί η επιχείρηση συλλήψεων μελών της Χρυσής Αυγής από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία της ΕΛΑΣ.

Πληροφορίες μιλούν και για ένα βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με το Mega ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο Μιχαλολιάκος.
Αναζητείται ο Ηλίας Κασιδιάρης και Λαγός. οι πληροφορίες μιλούν για 34 εντάλματα σύμφωνα με το κατηγορητήριο αποτελούν τον πυρήνα της εγκληματικής οργάνωσης. Κατά την διάρκεια της ημέρας θα γίνονται επιχειρήσεις συλλήψεων καθώς αναζητούνται αρκετά στελέχη.

Το Google Street View φωτογράφησε πόpνες εν ώρα εργασίας


Το Google Street View φωτογράφησε πόpνες εν ώρα εργασίας... (pics)


alt


alt


alt

Το Google Street View είναι γνωστό πως με τις κάμερές του πιάνει εκτός από δρόμους και τοπία σε όλο τον κόσμο, και άλλα στιγμιότυπα, που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί.
 Άλλωστε, όλα μπορούν να συμβούν στους δρόμους.

Οι κάμερες του Google Street View κατέγραψαν πάνω από 5.000 φωτογραφίες γυναικών που εκδίδονται.
Οι φωτογραφίες δείχνουν γυναίκες που φορούν προκλητικά φορέματα σε διάφορες περιοχές του κόσμου, όπως η Γαλλία και η Βραζιλία.
seleo.gr

Τουριστική επένδυση 50 εκατ. ευρώ στην Ηλεία!

Το master plan για μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές επενδύσεις στη χώρα έχει ήδη ετοιμάσει η Dolphin Capital Investors για την περιοχή των Δουνεΐκων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που περιγράφονται στο σχέδιο, πρόκειται για την κατασκευή και λειτουργία τουριστικής εγκατάστασης ξενοδοχείου κλασικού τύπου κατηγορίας 5* (αστέρων) δυναμικότητας 1.100 κλινών σε γήπεδο επιφανείας 186,350,64 τ.μ. καθώς και τη δημιουργία σύνθετων παραθεριστικών κατοικιών στα πρότυπα τουριστικών παραδείσων σε νησιά της Ιβηρικής χερσονήσου.

Το ύψος της επένδυσης, όπως αποκάλυψε στο Patrisnews.com ο Σύμβουλος Διοίκησης της Dolphin κ Δημήτρης Νταλλής θα αγγίξει τα 50 εκατ. ευρώ! Είναι η πρώτη φορά που στέλεχος της εταιρείας μιλά για τη μεγάλη τουριστική επένδυση στην περιοχή η οποία θα είχε ξεκινήσει εάν δεν υπήρχε η αγκύλωση της ελληνικής γραφειοκρατίας.

Πρέπει να τονιστεί ότι ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Dolphin Capital Partners είναι ο Μίλτος Καμπουρίδης.


Η DCP είναι επενδυτική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2004, με εξειδίκευση σε επενδύσεις ακίνητης περιουσίας.

Το «τρέχουν» το έργο Οι διαδικασίες για την τουριστική επένδυση στην Ηλεία το τελευταίο διάστημα έχουν τρέξει με γοργούς ρυθμούς από τη Zoniro Greece όπου στην Ελλάδα έχει ήδη εννέα έργα σε εξέλιξη.

Το πλάνο της ανάπτυξης των έργων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Zoniro Greece με όλα τα στοιχεία της τουριστικής εγκατάστασης.

H Ζοniro είναι η παγκόσμια πλατφόρμα πολυτελούς ανάπτυξης της εταιρίας Dolphin Capital Investors (Dolphin), σε Νοτιοανατολική Μεσόγειο και Αμερική, η οποία δημιουργεί πολυτελή θέρετρα με τουριστική κατοικία, σε πανέμορφες τοποθεσίες.

Το όραμά της είναι να δημιουργεί μοναδικούς, σύγχρονους προορισμούς, υψηλής ποιότητας, με την υπογραφή των καλύτερων αρχιτεκτόνων και διαχειριστών παγκοσμίως.

Η Zoniro έχει ενταχθεί στις διεθνείς τοπικές αναπτυξιακές ομάδες της Dolphin και διαθέτει γραφεία στην Ελλάδα, τη Δομινικανή Δημοκρατία και το Παναμά.

Άλλα έργα στην χώρα

Το Porto Heli Collection (www.portohelicollection.com) στην Ερμιονίδα Αργολίδας, η οποία έχει εξελιχθεί σε έναν διεθνή προορισμό πολυτελείας, γνωστό και ως η «Ελληνική Ριβιέρα», είναι το πρωταρχικό έργο μας στην Ελλάδα.

Το ξενοδοχείο Amanzoe (www.amanzoe.com), υπό τη διαχείριση της αλυσίδας Amanresorts (www.amanresorts.com), αποτελεί την πρώτη φάση του εν λόγω έργου, και άνοιξε τις πύλες του το καλοκαίρι του 2012, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές από τον διεθνή Τύπο και τους επισκέπτες.

Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο Aman με βίλες στην Ευρώπη και ίσως το καλύτερο θέρετρο στη Μεσόγειο την παρούσα στιγμή.

Γιώργος Κ.Ροζής-patrisnews

ΠΥΛΟΣ - Υποψηφιότητα «έκπληξη » στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Γράφει ο Κάλχας
Σύμφωνα  με  πληροφορίες μας.. «Ανοίγει πανιά » για την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου  νύν δημοτικός σύμβουλος του δήμου Πύλου –Νέστορος εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου  Δημήτρη Καφαντάρη .
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η «μετακίνηση» στην Περιφέρεια  του συγκεκριμένου  στελέχους  θα αποτελέσει  «πλήγμα » για τον Δήμαρχο Πύλου – Νέστορος  Δημ. Καφαντάρη , που « χάνει» από τον συνδυασμό του  ένα από τα ποιο δραστήρια στελέχη του με σημαντικές επιτυχίες στις θέσεις που χρησιμοποιήθηκε τα προηγούμενα χρόνια

Μία Μυτιληνιά “Star Πελοπόννησος 2013″

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα Kallistia.gr η Φαίη Μουτζούρη η οποία κατάγεται από το Πλωμάρι Λέσβου κέρδισε τον τίτλο “Star Πελοπόννησος 2013″ στα καλλιστεία που έγιναν στις 14 Σεπτεμβρίου.
Τα 23α Πελοποννησιακά καλλιστεία είναι γεγονός! 
Διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία στο Club Hotel Casino Loutraki στις 14 Σεπτεμβρίου 2013 με διοργανωτή τον κο. Τάκη Παπαπαναγιώτου. 
Τόσο ο ίδιος όσο και η διοργανωτική επιτροπή , δηλώνουν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους σε όλους όσους βοήθησαν και συνέβαλαν στο να διεξαχθεί μια βραδιά τελικού, υψηλών προδιαγραφών. 
Τον τίτλο και το στέμμα της Star Πελοπόννησος 2013 κέρδισε η Φαίη Μουτζούρη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΟΥ 2013

1 . Star ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2013 – Φαίη Μουτζούρη
2 . Miss Πελοπόννησος 2013 – Αναστασία Βοσκανίδου
3 . Miss Young 2013 – Σταματίνα Βλάμη
4. Β’ Star Πελοπόννησος 2013 – Χριστιάννα Καρνέζη
5. Β’ Miss Πελοπόννησος 2013 – Στέλλα Καζαντζή
6. B’ Miss Young 2013 – Μαριάννα Χατζέλα
7. Miss Πελοποννησιακή ομορφιά 2013 – Ιωάννα Κιοσέ
8. Miss Πελοποννησιακός Τουρισμός 2013 – Έλενα Μαλακού

Πρώτο μέρος Τελικού / Επίδειξη
Miss Φωτογένεια – Χριστίνα Λυμπεροπούλου
Miss Fashion – Μαρία Καραθανάση
Στέψη τιμής στη μνήμη του Μιχάλη Ασλάνη
Miss Fashion Aslanis
Κυριακή Φιφλή

Περισσότερες φωτογραφίες
kallisteia-faih-1
kallisteia-faih-2
.kallisteia.gr

Μέλη της Χρυσής Αυγής συνεπλάκησαν με πολίτη στους Μολάους και συνελήφθησαν

Συμπλοκή μεταξύ δύο ατόμων που συμμετείχαν σε διανομή έντυπου υλικού της Χρυσής Αυγής και ενός διερχόμενου ατόμου έγινε χθες το βράδυ στους Μολάους Λακωνίας.
Οι τρεις εμπλεκόμενοι στο συμβάν συνελήφθησαν και κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα Μολάων, ύστερα από μηνύσεις που υποβλήθηκαν και από τις δυο πλευρές, για εξύβριση και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν  στον Εισαγγελέα υπηρεσίας Σπάρτης.      

Bild: «Η Γερμανία το μεγαλύτερο μπορντέλο της Ευρώπης»

Με περίπου 400.000 εργαζόμενους και εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ και του πληρωμένου έρωτα, η Γερμανία, σύμφωνα με το γερμανικό ταμπλόιντ «Bild», καταλαμβάνει επάξια το τίτλο του "Μεγαλύτερου μπορντέλου της Ευρώπης".
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας που αξιοποιεί στοιχεία παλιότερης σχετικής έρευνας της βρετανικής «The Guardian», η βιομηχανία του σεξ επί πληρωμή γνωρίζει κυριολεκτικά άνθηση στη Γερμανία όπως καταδεικνύεται και από το γεγονός ότι μόνο στο γερμανικό χωριό Σααρμπρούκεν λειτουργούν περισσότεροι από 1.000 οίκοι ανοχής!
Σύμφωνα με την «Bild», περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια άνδρες καθημερινά χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες των οίκων ανοχής σε ολόκληρη τη χώρα με αποτέλεσμα ο συνολικός τζίρος της βιομηχανίας να φτάνει τα 1,45 δισεκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Μάλιστα οι εκδιδόμενες και εκδιδόμενοι φορολογούνται για τις υπηρεσίες τους.

Κόβεται η Κρατική χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής

Η κυβέρνηση «τελειώνει» τη χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής με νομοθετική ρύθμιση που θα προωθήσει άμεσα και συγκεκριμένα την ερχόμενη Δευτέρα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη: «Κατατίθεται την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση για την αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων όταν εναντίον προσώπων που τα διοικούν ή Βουλευτών τους έχει ασκηθεί δίωξη για κακουργηματικές πράξεις.
Στο πλαίσιο της απόφασης της Κυβέρνησης για την απόλυτη προάσπιση της νομιμότητας και την αντιμετώπιση των εγκληματικών οργανώσεων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών, με τη συμμετοχή του Υπουργού Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη, του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπου Αθανασίου, του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάκη Βορίδη, με θέμα την αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων, όταν εναντίον προσώπων που τα διοικούν ή Βουλευτών τους, έχει ασκηθεί δίωξη για κακουργηματικές πράξεις».
Η ρύθμιση φωτογραφίζει τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τους βουλευτής της ναζιστικής οργάνωσης για ορισμένους από τους οποίους είναι θέμα χρόνου η άσκηση ποινικών διώξεων.

Ο Τύπος της Μεσσηνίας 28-9-2013

27.9.13

Συνελήφθη ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής στη Νέα Μανωλάδα

Ο υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας συνελήφθη σήμερα με την κατηγορία της κατοχής πυρομαχικών.

Πρόκειται για 38χρονο αγρότη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή πυρομαχικών.

Σε έρευνα που έκαναν αστυνομικοί στο σπίτι του βρέθηκαν και κατάσχεσαν έξι -6- φυσίγγια πυροβόλου όπλου 9 mm καθώς και είκοσι έξι -26- κάλυκες ιδίου διαμετρήματος.

ΦΩΤΟ-Τι τραβάει ο Λαγός για να κάνει Σεξ


Ο αρσενικός λαγός ρίχνει πολύ τρέξιμο και τρώει πολύ σφαλιάρα μέχρι να του κάτσει το θηλυκό...
Στις φωτογραφίες του Andy Rouse το θηλυκό όχι μόνο αντιστέκεται αλλά ρίχνει και ξύλο στον αρσενικό λαγό. Αυτά τα αρσενικά για να καταφέρουν να ζευγαρώσουν θα πρέπει για ώρες να δώσουν μάχη για να κάνουν σεξ με το θηλυκό.

Εκτός του ότι τρώνε ξύλο από αυτήν μαλώνουν και μεταξύ τους για το ποιος θα είναι ο εκλεκτός της θηλυκιάς. 

Στο τέλος τα πιο ικανά αρσενικά (πρωταθλητές του μποξ...) θα το κάνουν όχι με μια αλλά με κάμποσες θηλυκιές κατά τη διάρκεια της περιόδου του ζευγαρώματος, οπότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι αξίζει ο κόπος...










ΕΛ.ΑΣ -"Σκούπα " στην Μεσσηνία - Είκοσι συλλήψεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας, της Μεσσήνης και του Μελιγαλά Μεσσηνίας, κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν έλεγχοι σε 117 οχήματα και 223 άτομα.

Προσήχθησαν 66 άτομα και συνελήφθησαν 20, που κατηγορούνται, έξι για βεγγαλικά, ένας για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, τρεις Ρομά για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, δύο για παραβίαση σφραγίδων αρχής και οκτώ αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επίσης, βεβαιώθηκαν συνολικά 23 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 15 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 φωτοβολίδες.

Επιπρόσθετα, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έξι Ρομά, ιδιοκτητών και κατόχων οχημάτων, τα οποία είχαν κατασχεθεί και όπως προέκυψε έχουν παραποιημένα και τροποποιημένα τα στοιχεία κυκλοφορίας τους. Οι αστυνομικές έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Του ζήτησαν 30.000 ευρώ για να μην αποκαλύψουν "ροζ" φωτογραφίες

Θύμα εκβιασμού έπεσε 59χρονος, από τον οποίο δύο άνδρες απαιτούσαν 30.000 ευρώ για να μην αποκαλύψουν στην οικογένειά του"ροζ" φωτογραφίες. 
Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης εκβιαστών, ύστερα από σχετική καταγγελία που έκανε ο εκβιαζόμενος.

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν ένας 53χρονος, γνωστός του θύματος, κι ένας 44χρονος, από τους οποίους συνελήφθη ο πρώτος στα Ιωάννινα.

Όπως έγινε γνωστό, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες ήταν αποθηκευμένες στο κινητό τηλέφωνο του 59χρονου, το οποίο είχε κλαπεί από το σπίτι του σε διάρρηξη που έλαβε χώρα το 2011.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 53χρονου βρέθηκαν τρία πιστόλια τύπου replica, δέκα φυσίγγια, πέντε αστυνομικοί ράβδοι, μία ξιφολόγχη, τέσσερα μαχαίρια, δεκαπέντε κινητά τηλέφωνα και δύο γάντζοι αναρρίχησης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Εκτός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι το Ακρόπολις για το 2014

Εκτός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2014 θα βρίσκεται το Ράλι Ακρόπολις, καθώς δεν περιλαμβάνεται στο επίσημο καλαντάρι που δημοσιοποίησε σήμερα η Διεθνής Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (FIA). 
Η συνεδρίαση του παγκοσμίου συμβουλίου μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Ντουμπρόβνικ επισφράγισε τον αποκλεισμό του ελληνικού αγώνα από το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς, με βασική αιτία τις ασταθείς οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που το Ράλι Ακρόπολις μένει εκτός του αγωνιστικού προγράμματος του WRC, καθώς το 1974 δεν διοργανώθηκε λόγω ενεργειακής κρίσης, ενώ το 2010 έμεινε εκτός θεσμού, καθώς η FIA εκείνη την περίοδο «δοκίμαζε» την κυλιόμενη εναλλαγή χωρών στο πρωτάθλημα. Η οργανωτική επιτροπή, η οποία προσπάθησε να πείσει τη διεθνή ομοσπονδία για τις δυνατότητές της να διοργανώσει και το 2014 τον ιστορικό αγώνα (που μάλιστα θα συμπλήρωνε του χρόνου 60 χρόνια ζωής), δεσμεύεται στη σχετική ανακοίνωσή της να κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε το Ράλι Ακρόπολις να επανέλθει στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος το 2015.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την κενή θέση του Ακρόπολις θα καταλάβει το Ράλι της Πολωνίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου