8.6.13

Σούπερ Πανσέληνος στις 23 Ιουνίου !!!

Η πανσέληνος αυτό το μήνα μας επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη. Στις 23 Ιουνίου, θα λάμψει στον ουρανό μία super - Πανσέληνος. 
Θα θαυμάσουμε με συνέπεια το μεγαλύτερο φεγγάρι για το 2013.
Εκείνη την ημέρα ο φυσικός δορυφόρος μας θα βρίσκεται στο κοντινότερο σημείο με τη Γη για την διάρκεια του έτους, το λεγόμενο περίγειο. Το φεγγάρι θα είναι στην πραγματικότητα μόνο 356.991 χιλιόμετρα μακριά από εμάς.
Συνήθως, η μέση απόσταση Γης-Σελήνης είναι περίπου 382.900 χιλιόμετρα.
Μία super - Πανσέληνος ακόμα πιο κοντά παρατηρήθηκε στις 19 Μαρτίου του 2011, όταν η Σελήνη ήταν περίπου 356.577 χιλιόμετρα μακριά από εμάς.
Στις 23 Ιουνίου θα είναι ένα ακόμα γεγονός που θα σηματοδοτήσει το ημερολόγιό μας, γιατί η επόμενη φορά που το φεγγάρι θα φτάσει σε παρόμοιο «μέγεθος» θα είναι σε περισσότερο από ένα χρόνο, 10 Αυγούστου του 2014, και θα είναι 5 χιλιόμετρα πιο κοντά στη Γη από την τελευταία φορά.

Η αστυνομία διέλυσε βίαια συγκέντρωση 5.000 ανθρώπων στην Άγκυρα

Η τουρκική αστυνομία έριξε απόψε δακρυγόνα και έκανε χρήση κανονιών νερού για να διαλύσει 5.000 διαδηλωτές στο κέντρο της Άγκυρας, κατά την ένατη ημέρα ενός κινήματος αμφισβήτησης με στόχο την ισλαμο-συντηρητική κυβέρνηση του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μεταδίδει φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Εκατοντάδες αστυνομικοί με εξάρτυση κατά των διαδηλώσεων έκαναν άφθονη χρήση δακρυγόνων για να απομακρύνουν τους διαδηλωτές που διέκοψαν την κυκλοφορία και αρνήθηκαν να διαλυθούν, παρά τις προσταγές των αρχών, στην κεντρική πλατεία Κιζιλάι, εστία των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων εδώ και περισσότερο από μία εβδομάδα.

Οι δυνάμεις της τάξης καταδίωξαν τους διαδηλωτές που κατέφυγαν στα δρομάκια γύρω από την πλατεία, νευραλγικό κέντρο της τουρκικής πρωτεύουσας.

Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τα τηλεοπτικά κανάλια. 

Δεν φθάνει που "στούκαρε"...το διαλύει κιόλας !! ΒΙΝΤΕΟ


 Ο πιο τσαντισμένος οδηγός – Τρακάρει με το αμάξι και στη συνέχεια το διαλύει μόνος του
Δεν του έφτανε το γεγονός ότι στουκάρισε το αμάξι στα κάγκελα, ο οδηγός βγήκε εκτός εαυτούς και αποφάσισε να αποτελειώσει μόνος του το όχημά του.
Έπειτα από τη μάταια προσπάθειά του να φύγει από το σημείο όπου τράκαρε ο θερμόαιμος οδηγός αρχίζει και διαλύει τα πάντα, φανάρια, παρμπρίζ, πίσω τζάμια, σε μια προσπάθειά του να μην αφήσει τίποτα όρθιο.
Οι περαστικοί προσπαθούν να τον ηρεμήσουν, αλλά δεν... ρισκάρουν κιόλας, καθώς ο άνθρωπος είναι πραγματικά εκτός εαυτού.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι...

Δεν κατεβήκαμε όλοι μαζί με την ίδια ταχύτητα τα σκαλοπάτια προς τη φτώχεια στη μαύρη τριετία της κρίσης. Όπως δείχνουν τα επιστημονικά στοιχεία, ορισμένοι κατέβαιναν γρηγορότερα και δυστυχώς αυτοί ήταν οι φτωχότεροι.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα συμπεράσματα μιας προς δημοσίευσης εργασίας των οικονομολόγων Μάνου Ματσαγγάνη, αναπληρωτή καθηγητή στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και Χρύσας Λεβέντη της Ομάδας Ανάλυσης Δημόσιας Πολιτικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ το 2009 το 20% των πλουσιότερων Ελλήνων είχε εισόδημα 6,1 φορές μεγαλύτερο από το 20% των φτωχότερων Ελλήνων, το 2012 ο "λόγος" αυτός ανέβηκε στο 7,8.
Με άλλα λόγια, το 20% των πλουσιότερων έχει πλέον 7,8 φορές μεγαλύτερο εισόδημα από το 20% των φτωχότερων. Με δεδομένο ότι η αλλαγή έγινε μέσα σε μόνο μία τριετία, η αύξηση είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή και επιβεβαιώνει πέραν πάσης αμφιβολίας το ότι στην κρίση οι ανισότητες μεγαλώνουν και οι φτωχότεροι την πληρώνουν πιο ακριβά.
TA NEA

Αλλάζει ο τρόπος εκλογής των δημάρχων -Σαρωτικές αλλαγές !!!

Σαρωτικές αλλαγές ετοιμάζει το υπουργείο Εσωτερικών για την διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Σύμφωνα με την Καθημερινή όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα είναι σ ένα ψηφοδέλτιο ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τους δημοτικούς συμβούλους. Ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα ισχύσει το 42% για εκλογή από τον πρώτο γύρο

Οι βασικοί άξονες των αλλαγών που θα επιφέρει ενδεχόμενος νέος εκλογικός νόμος για τις δημοτικές εκλογές είναι:

Α. Για τους δημάρχους

1. Ενιαίο ψηφοδέλτιο με όλους τους υποψήφιους δημάρχους από το οποίο θα εκλέγεται ο δήμαρχος...

2. Δήμαρχος θα εκλέγεται ο πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος εφ΄ όσον θα έχει συγκεντρώσει ο ίδιος προσωπικά ποσοστό 50% και πάνω...

3. Το ποσοστό εκλογής του δημάρχου από τον α΄ γύρο ενδέχεται να κατέβει στο 42% καθώς υπάρχουν προτάσεις που κάνουν λόγο για αναλογικότητα της εκλογής αντίστοιχης με εκείνης των δημοτικών συμβούλων...

4. Εάν δεν εκλεγεί δήμαρχος από τον α΄ γύρο, τότε θα αναμετρηθούν σε β΄ γύρο οι πρώτος και ο δεύτερος σε σταυρούς υποψήφιοι...

5. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι εκλέγονται ως δημοτικοί σύμβουλοι εφ΄ όσον συγκεντρώσουν τουλάχιστον ποσοστό 3% ή 5%...

Β. Για τους δημοτικούς συμβούλους

1. Ενιαίο ψηφοδέλτιο με όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους χωρίς να διακρίνονται σε δημοτικές παρατάξεις...

2. Οι υποψήφιοι θα έχουν δηλώσει εκ των προτέρων τη στήριξή τους σε συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο...

3. Ανεξάρτητοι υποψήφιοι θα γίνονται δεκτοί στο ψηφοδέλτιο εφ΄ όσον δηλώνουν ότι διατηρούν την ανεξαρτησία τους συνεργαζόμενοι όμως με συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο...

4. Δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται οι πρώτοι 41 (για το Δήμο Νέας Σμύρνης) σε σταυρούς υποψήφιοι ανεξάρτητα από το ποιον υποψήφιο δήμαρχο έχουν στηρίξει...

5. Καταργείται η έννοια της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο...

Γ. Ο ρόλος του δημάρχου

1. Ενισχύονται οι αρμοδιότητες του δημάρχου προκειμένου να αντιμετωπισθούν προβλήματα στην περίπτωση που έχει απέναντί του ένα εχθρικό δημοτικό συμβούλιο...

2. Ενοποιούνται η Οικονομική και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής σε μια επιτροπή που θα συνεδριάζει υπό τον δήμαρχο...

Πως με 7.5 δολάρια… μπορείτε να έχετε 10.000 χτυπήματα παραπάνω

ΠΩΣ ΤΑ  "ΠΑΙΡΝΟΥΝ " ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ....ΜΑΙΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ !!!
Ένας κρυφός τζίρος o οποίος εκτιμάται σε 2 τρισ. δολάρια τον χρόνο κυκλοφορεί μεταξύ της ιντερνετικής σφαίρας και των φορολογικών παραδείσων. 
Αντιστοιχεί περίπου στο ΑΕΠ της Ιταλίας και παράγεται από ψεύτικες διαφημίσεις και από ψεύτικους χρήστες, οι οποίοι κάνουν κλικ σε ιστοσελίδες, σε διαφημιστικά μπάνερ ή ακόμη σε κάνουν follow στο twitter ή like στο facebook.
Η μάχη για μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και περισσότερη δημοτικότητα στα social media έχει αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού. Το ποιοτικό περιεχόμενο, η καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα και η διαφήμιση ίσως να μην αρκούν πλέον για την κορυφή. 
Διότι κάποιοι άλλοι κάνουν κάτι πιο εύκολο και κυρίως πολύ πιο φθηνό: αγοράζουν επισκεψιμότητα!
Υπάρχουν πολλά «πακέτα» στην αγορά. 
Τα φθηνά προσφέρουν εντελώς ψεύτικη επισκεψιμότητα: ένα πρόγραμμα, το οποίο στη γλώσσα του Ιντερνετ λέγεται «ρομποτάκι» (ή πιο σωστά botnet) κάνει κλικ συνέχεια σε μία ιστοσελίδα. 
Το κόστος είναι το πολύ 5 δολάρια για κάθε 10.000 επισκέψεις. Έτσι λοιπόν, με 100 δολάρια την ημέρα μπορεί κάποιος να πετύχει επισκεψιμότητα 200.000 μοναδικών χρηστών ημερησίως χωρίς να πληρώνει ούτε ένα μισθό, αλλά και χωρίς να έχει δικό του περιεχόμενο.
Φυσικά, μία διαφημιστική μόλις δει τα αναλυτικά στοιχεία της επισκεψιμότητας θα καταλάβει ότι πίσω από τους 200.000 μοναδικούς επισκέπτες κρύβεται ένα «ρομποτάκι».
Γι' αυτό η «γκρίζα» βιομηχανία του Ιντερνετ προσφέρει πιο βελτιωμένες εκδόσεις botnet: κλικ από πραγματικούς χρήστες! 
Πώς γίνεται αυτό; Η βιομηχανία αυτή αυτοαποκαλείται ιντερνετική διαφήμιση. 
Μία ιστοσελίδα (εταιρεία) χωρίζεται σε δύο μέρη: 
στο ένα εγγράφονται αυτοί που αγοράζουν επισκεψιμότητα και στο άλλο αυτοί που την πωλούν. 
Οι τελευταίοι είναι ιδιοκτήτες ιστοσελίδων που δέχονται να εμφανίζονται οι διαφημίσεις των πρώτων. 
Η διαφήμιση δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ολοσέλιδη εμφάνιση του site του διαφημιζόμενου. 
Έτσι, οι επισκέπτες των ιστοσελίδων που δέχονται τέτοιες καταχωρίσεις αναγκαστικά κάνουν κλικ πάνω σε αυτή τη διαφήμιση για να προχωρήσουν στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας που τους ενδιαφέρει. Είτε κάνουν κλικ στη διαφήμιση για να πάνε στον ιστότοπο που διαφημίζεται είτε κάνουν κλικ για να κλείσει η διαφήμιση, η ιστοσελίδα που έχει αγοράσει επισκέπτες καταγράφει επισκεψιμότητα.
Με τις υπηρεσίες αυτές ο πελάτης (διαφημιστής και διαφημιζόμενος) μπορεί να επιλέξει από ποια ή ποιες χώρες να προέρχονται οι επισκέψεις, πόση ώρα να διαρκούν, πόσες φορές να εμφανίζονται κ.λπ. Το κόστος αυξάνεται ανάλογα με τις επιλογές.
Ενα απλό πρόγραμμα αγοράς 10.000 τυχαίων επισκεπτών απ' όλο τον κόσμο κοστίζει μόλις 7,50 δολάρια ανά 10.000 επισκέπτες.
Η επιλογή χώρας, κλάδου κ.λπ. ανεβάζει το κόστος, το οποίο ξεκινάει από 49 δολάρια ανά 5.000 πραγματικούς επισκέπτες.

Με αυτή τη διαδικασία, κερδισμένοι είναι και αυτοί που «πουλούν» τους επισκέπτες τους, καθώς κερδίζουν προμήθεια για κάθε κλικ που προσφέρουν στον διαφημιζόμενο. 
Επιπλέον, τα χρήματα είναι πάρα πολλά. Τα στοιχεία και τα μεγέθη είναι εντυπωσιακά. 
Αρκεί να αναφερθεί πρόσφατη μελέτη που βασίστηκε σε στοιχεία της Microsoft, της Symantec και της spider.io, όπου μόνο ένας πάροχος τέτοιων διαφημίσεων προσέφερε 14 δισ. κλικ την ημέρα έναντι 6 εκατ. δολαρίων τον μήνα!

Πηγή: «Καθηµερινή της Κυριακής»

Οι συννυφάδες... αρπάχτηκαν στον δρόμο!

Με αφορμή τα περιουσιακά στοιχεία ο καβγάςΠρωτοφανές επεισόδιο καταμεσής του δρόμου, με πρωταγωνίστριες δύο... συννυφάδες, και συγκεκριμένα συζύγους δύο Πατρινών αδελφών, πασίγνωστων επιχειρηματιών που διατηρούν κατάστημα στο κέντρο της πόλης. 
Όλα συνέβησαν σύμφωνα με το dete.gr  πριν από λίγες ημέρες στην οδό Γερμανού. 
Οι δύο νύφες έχουν «κόψει» ακόμα και την καλημέρα, στο πλαίσιο μάλιστα μιας γενικότερης, όπως λέγεται, αναστάτωσης που έχει επικρατήσει εδώ και μήνες σε ολόκληρη την οικογένεια (οι μισοί δεν μιλούν με τους άλλους μισούς).
 Εκείνη τη μέρα έτυχε αυτό που κανείς δεν θα περίμενε ποτέ. 
Οι δύο γυναίκες κινούνταν με τα αυτοκίνητά τους προς την αντίθετη κατεύθυνση κατά μήκος της οδού Γερμανού και λόγω της αυξημένης κίνησης στο δρόμο έτυχε να ακινητοποιηθούν για μερικά λεπτά στο... ίδιο ακριβώς σημείο! 
Έτσι, η μία βρέθηκε να βρίσκεται αντίθετα στην άλλη. 
Στην αρχή κοιτάχτηκαν και δεν μίλησαν, αλλά φαίνεται ότι δεν μπόρεσαν να αντέξουν και πολύ. Άνοιξαν τα παράθυρά τους και άρχισαν να διαπληκτίζονται ανταλλάσοντας διάφορες εκφράσεις η μία εναντίον της άλλης. 
Και το κλίμα «φούντωσε» για τα καλά μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, μέχρι που και οι δύο άνοιξαν τις πόρτες τους και κατέβηκαν από τα αυτοκίνητα για να συνεχίσουν να διαπληκτίζονται καταμεσής της οδού! 
Και επειδή στο μεταξύ η κίνηση είχε αποκατασταθεί και οι άλλοι οδηγοί κορνάριζαν παρακινώντας τες να φύγουν για να ξεμπλοκάρει ο δρόμος, ξαναμπήκαν στα αυτοκίνητά τους.
Συνέχεια με... καταδίωξη!Αλλά το επεισόδιο δυστυχώς είχε και συνέχεια, καθώς η μία από τις δύο έκανε αναστροφή λίγα μέτρα πιο κάτω και άρχισε να ακολουθεί τη συννυφάδα της. Μάλιστα κοντά στα Ταμπάχανα της κορνάριζε και της φώναζε χρησιμοποιώντας ακατανόμαστες εκφράσεις. 
Όπως λένε οι πληροφορίες, η καταδιωκόμενη πρόλαβε να φθάσει στο σπίτι της και να κλειστεί μέσα αποφεύγοντας να έρθει τετ α τετ με την άλλη η οποία τελικά εγκατέλειψε το κυνηγητό. 
Όμως το περιστατικό έγινε γνωστό στους συζύγους και κατ' επέκταση σε όλη την υπόλοιπη οικογένεια. 
Ο πατέρας και πεθερός καταβάλλει προσπάθειες για να επαναφέρει το καλό κλίμα στην οικογένεια, αλλά μάταια.
 Και απ' ό,τι λέγεται, τα προβλήματα ξεκίνησαν με αφορμή περιουσιακά στοιχεία. Η μία νύφη κατηγορούσε την άλλη κι έτσι οι δυο τους έφθασαν να μην μιλάνε.
dete.gr

Υπεξαίρεσε 500.000 ευρώ από το Ταχυδρομείο-Τα έπαιξε στο στοίχημα!

Συναγερμός σήμανε χθες το μεσημέρι στο υποκατάστημα του Αγρινίου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μετά την ανακάλυψη μεγάλου ελλείμματος, που σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr ξεπερνά τις 500 χιλιάδες ευρώ.
Ο διοίκηση του Ιδρύματος, δεν άργησε να φτάσει σε μια 40χρονη υπάλληλο που φέρεται να έχει κάνει υπεξαίρεση του μεγάλου αυτού ποσού. 
Αμέσως υποβλήθηκε μήνυση στον Εισαγγελέα Εσωτερικών Υποθέσεων και κλιμάκιο της υπηρεσίας έφτασε στο Αγρίνιο και συνέλαβε την υπάλληλο, που πάντα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να υποστήριξε πως έπαιξε τα χρήματα που υπεξαίρεσε στο στοίχημα!
Μέσα σε λίγες ώρες η Διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κοινοποίησε την απόλυση της υπαλλήλου, ενώ τονίζεται πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα με τις καταθέσεις του τοπικού υποκαταστήματος και κανένας λόγος ανησυχίας στους πελάτες.
Η 40χρονη με την σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία αναμένεται να παρουσιαστεί στον Εισαγγελέα Εσωτερικών Υποθέσεων στην Αθήνα.

Πατέρας Φαίης: Στο μνημόσυνο η Μαριαλένα ήταν σε καλλιστεία σκύλων!

Νέο επεισόδιο στην οικογένεια της άτυχης Φαίης Μπλάχα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο ύστερα από τον ξυλοδαρμό της από τον Β. Στεφανάκη με τον οποίο διατηρούσε δεσμό, πυροδοτεί η απουσία της αδελφής της Μαρίας – Ελένης από το μνημόσυνο της αδελφής της, το οποίο τελέστηκε την περασμένη Κυριακή στη Νέα Μάκρη.  
Γεγονός που έκανε ακόμη μεγαλύτερη την απογοήτευση του πατέρα τους καπετάν Αντώνη Μπλάχα.

Όπως γράφει το «Έθνος της Κυριακής», η ίδια φέρεται να προτίμησε να παραβρεθεί σε…  καλλιστεία σκύλων  στη Θεσσαλονίκη!

Όμως, δεν φαίνεται να ήταν  η πρώτη φορά που η «Μάνια», όπως τη φωνάζουν οι φίλοι της, προτίμησε να αποδράσει από το οικογενειακό δράμα. Μία ημέρα πριν εκπνεύσει η αδελφή της, είχε συμμετάσχει και πάλι τότε σε καλλιστεία σκύλων…

«Εμείς θρηνούσαμε τη Φαίη… Η θεία της έκανε ένα μακρινό ταξίδι από την Αμερική ειδικά για αυτό τον σκοπό και η Μαρία-Ελένη προτίμησε ένα ταξίδι  αναψυχής στη Θεσσαλονίκη για να πάρει μέρος σε καλλιστεία σκύλων… Δεν μπορεί να το χωνέψει ο νους μου. Αν είναι δυνατόν… » ξεσπάει ο πατέρας της.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η αδελφή της άτυχης  Φαίης, έχει αναρτήσει και στιγμιότυπα από τα καλλιστεία με την συμμετοχή του 22 μηνών  σκύλου της Νίτρο, στη σελίδα της στο faebook.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ - Έβαλαν "Πλερέζες " στην Κουμουνδούρου !!!

Η δημοσκοπική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει χαρακτηριστικά ακατάσχετης αιμορραγίας ψηφοφόρων και απειλεί να τινάξει στον αέρα το συνέδριο του κόμματος.
Ακόμα και στην τελευταία δημοσκόπηση που έγινε από εταιρία η οποία θεωρείται φιλική προς την Κουμουνδούρου ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει ένα ποσοστό της τάξεως του 19% ενώ ακολουθεί με 13% η Χρυσή Αυγή η οποία έχει αποκτήσει ισχυρή δυναμική και με μοχλό τη σαρωτική επικράτηση στις ηλικίες από 15 έως 30 επιχειρεί να πλασαριστεί στη δεύτερη θέση.
Στην Κουμουνδούρου το κλίμα είναι βαρύ και οι στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα αναζητούν τα αίτια της δημοσκοπικής κατάρρευσης. 
Ορισμένοι αποδίδουν τη ραγδαία πτώση του ποσοστού στη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ από αντισυστημικό κίνημα σε συστημικό κακέκτυπο του ΠΑΣΟΚ.
Αλλοι πιστεύουν ότι φταιει η έλλειψη αξιόπιστης πρότασης εξουσίας ενώ δεν λείπουν και οι ψύχραιμες φωνές που λένε ότι κατέρρευσε συνολικά η στρατηγική του κόμματος που είχε επενδύσει τα πάντα στην χρεοκοπία της χώρας.

"Χαρούλες " από gay στο Σύνταγμα - «Η Αθήνα δικιά μας»...

Περί τις 3.000 gay και gay friendly βρίσκονται μέχρι κι αυτή την ώρα στο Σύνταγμα, δίνοντας ξεχωριστό τόνο στις εκδηλώσεις που γίνονται εκεί.
Απόψε είναι η δική τους νύχτα με το 9ο Athens Gay Pride, στο οποίο παίρνουν μέρος με το σύνθημα: «Η Αθήνα δικιά μας».
Στις εκδηλώσεις που ξεκίνησαν από την πλατεία Κλαυθμώνος και συνεχίστηκαν με παρέλαση διαβάστηκε μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη.
Όπως τονίστηκε σχετικά από τους διοργανωτές: «Η μαχητική και μαχόμενη θεά της Σοφίας είναι το ίδιο το πνεύμα της πόλης μας. Ο Παρθενώνας, ναός προς τιμή της, το παγκόσμιο σύμβολό της. Φέτος ενστερνιζόμαστε αυτό το σύμβολο στο διπλό και διφορούμενο σύνθημά μας, το εμπλουτίζουμε και το διεκδικούμε:
Εμείς, οι λεσβίες, οι γκέι άνδρες, οι τρανς γυναίκες και άντρες, οι αμφισεξουαλικές γυναίκες και άντρες (οι LGBT) αυτής της πόλης είμαστε το ίδιο αναπόσπαστο κομμάτι της Αθηνάς, όσο και τα σύμβολά της. Κι αντίστροφα, η πόλη αυτή, μαζί με τα σύμβολά της, μας ανήκει όσο ανήκει σε καθένα και καθεμία που τιμά τη θεά της μαχόμενης Δημοκρατίας.

Η Αθηνά δικιά μας. Με τη Σοφία της νομοδότριας θεάς της πόλης στο πλάι μας μαχόμαστε για την ισότητα και διεκδικούμε το δημόσιο χώρο, συμβολικά με την Παρέλαση του Athens Pride και πραγματικά όλο το χρόνο. Πολεμούμε μαζί της για την ομαλή συνύπαρξη όλων όσων αγαπούν την ειρήνη και τον άνθρωπο στην πόλη μας.
Η Αθήνα δικιά μας. Διεκδικούμε την ορατότητα, την αξιοπρέπεια και τη καθολική ισότητα. Αγωνιζόμαστε για σεβασμό στη σεξουαλική ταυτότητα και τη ταυτότητα φύλου, και ενάντια σε κάθε μορφής ρατσισμού.
Η θεά Αθηνά δεν ταιριάζει στα στεγανά. Με την ένδυση και τη συμπεριφορά της καταπατά τα στερεότυπα των φύλων.
Η Αθηνά είναι δικιά μας. Η Αθήνα είναι δική μας».
lykavitos.gr

Ανίκανοι και άσχετοι έκαναν πειραματόζωο την Ελλάδα !!!

- Νέα πρωτοφανής ομολογία αποτυχίας και από τον επικεφαλής οικονομολόγο του ΔΝΤ 
- Πριν από λίγο ψέλλισε πως το ΔΝΤ και η Ευρώπη ολιγώρησαν ενώ ταυτόχρονα τα ''μούσκεψαν'' στις επιπτώσεις της βαριάς λιτότητας στην Ελληνική οικονομία 
- ''Το χρέος της Ελλάδας παραμένει υψηλό και αυτός είναι ο λόγος που φοβούνται να πλησιάσουν την χώρα επενδυτές''
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και οι Ευρωπαίοι "έχασαν χρόνο" στην οικονομική διάσωση της Ελλάδας, αρνούμενοι να μειώσουν από το 2010 το βάρος του χρέους της, παραδέχτηκε ο επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ Ολιβιέ Μπλανσάρ, σε συνέντευξη που μεταδόθηκε σήμερα από το γαλλικό κρατικό ραδιόφωνο "France Inter".
"Πράγματι, δεν ήταν ιδανικά τα πράγματα …χάσαμε πιθανώς χρόνο", σημείωσε ο Γάλλος οικονομολόγος, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το "mea culpa" που ανακοίνωσε το ίδρυμά του. Το ΔΝΤ παραδέχθηκε πρόσφατα "σημαντικά λάθη" κατά το πρώτο σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας πριν από τρία χρόνια.

"Φυσικά, θα έπρεπε να είμαστε έτοιμοι να επαναδιαπραγματευθούμε το χρέος στην αρχή, για να δώσουμε περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα, έτσι ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει πιο εύκολα, αλλά στο ευρωπαϊκό πλαίσιο της εποχής εκείνης, οι συνθήκες δεν ήταν έτοιμες", τόνισε.

Το ΔΝΤ, είχε συστήσει τότε μια αναδιάρθρωση, δηλαδή μια μείωση του βάρους του ελληνικού χρέους, αλλά οι Ευρωπαίοι ήταν εντελώς αντίθετοι, φοβούμενοι τη μετάδοση των προβλημάτων και σε άλλες χώρες.

Η λύση αυτή τελικά εφαρμόστηκε ένα χρόνο αργότερα, όχι όμως με αποφασιστικό τρόπο, λέει ο Μπλανσάρ. "Το χρέος εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλό", και αυτό έχει επιπτώσεις και σήμερα, οι επενδυτές εξακολουθούν να είναι απρόθυμοι να δανείσουν στην Ελλάδα, υπογράμμισε.

"Η επίδραση ενός βαρέως χρέους, επιβραδύνει την επιστροφή της Ελλάδας σε μια αποδεκτή ισορροπία", προειδοποίησε υπογραμμίζοντας ότι το κύριο δίδαγμα είναι ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε πάντα την πραγματικότητα.

"Όταν μια χώρα έχει ένα βάρος από μη βιώσιμο χρέος, θα πρέπει να αποδεχθεί την πραγματικότητα και να μειώσει το βάρος του χρέους", εκτίμησε.

Αναφερόμενος στην υποτίμηση από το ΔΝΤ των επιπτώσεων των μέτρων λιτότητας στην ανάπτυξη, την οποία αναγνώρισε ο Θεσμός αυτός το περασμένο φθινόπωρο, ο Μπανσάρ παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος εκτίμησης.

"Δεν υπάρχει κάποιο δόγμα, βασιζόμαστε στη θεωρία, σε αυτό που συνέβη σε πολλές χώρες προηγουμένως, και μερικές φορές κάνουμε λάθος", τόνισε.

"Κάναμε ότι καλύτερό αυτή τη χρονική περίοδο" αλλά το ΔΝΤ δεν εφαρμόζει ένα δόγμα, επέδειξε "πραγματισμό μπροστά σε μια τρομερά πολύπλοκη πραγματικότητα", πρόσθεσε.

Ο Μπλανσάρ απέδωσε τελικά την καθυστέρηση της ανάπτυξης στην Ευρώπη, στο έλλειμμα εμπιστοσύνης που επηρεάζει την γηραιά ήπειρο, και ιδίως τη Γαλλία, η οποία παρόλα αυτά "δεν τα πάει και πολύ άσχημα".

ΔΗΜΟΣΙΟ-Τον Ιούλιο οι πρώτες απολύσεις-Ποιοι φορείς και οργανισμοί καταργούνται

«Μέχρι τώρα έχουν εντοπιστεί 4.900 πλεονάζουσες θέσεις εργασίας. Οι 2.000 από τις κεντρικές υπηρεσίες των υπουργείων», επισημαίνει στέλεχος που συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα

Από τις κεντρικές υπηρεσίες των υπουργείων και τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα ξεκινήσουν, κατά κύριο λόγο, οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Σημείο-μηδέν για να πραγματοποιηθούν αυτές θα είναι ο Ιούλιος, ενώ στο… χορό των υποχρεωτικών αποχωρήσεων, προκειμένου να πιαστεί η μνημονιακή δέσμευση για 4.000 απολύσεις μέχρι το τέλος του έτους (με σημαντικό αριθμό στον ενδιάμεσο χρόνο), θαμπουν και εργαζόμενοι σε φορείς που θα καταργηθούν ή θα συγχωνευθούν. Με δεδομένο το γεγονός ότι οι διαδικασίες για τις μεταρρυθμίσεις είναι χρονοβόρες, η κυβέρνηση αναζητά μεγάλο φορέα, από την κατάργηση του οποίου θα προκύψει μεγάλος αριθμός απολύσεων, με τις πληροφορίες να συνεχίζουν να κάνουν λόγο για τα «αμυντικά συστήματα».
Οι τροϊκανοί, που γνωρίζουν πλέον από πρώτο χέρι την ελληνική πραγματικότητα και το γεγονός ότι τον Αύγουστο οι υπηρεσίες κινούνται με τον… αραμπά, θα απαιτήσουν στις επικείμενες συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης ακριβή αριθμητικά στοιχεία σχετικά με τις επικείμενες απολύσεις. Οι υποχρεωτικές αποχωρήσεις 4.000 υπαλλήλων μέχρι το τέλος του έτους και η ένταξη σε διαθεσιμότητα 25.000 εργαζομένων στο ίδιο χρονικό διάστημα συνεχίζουν να αποτελούν κορυφαία προαπαιτούμενα, με το Μέγαρο Μαξίμου να φαίνεται αποφασισμένο να μη δεχτεί ακόμα μία «κίτρινη κάρτα» από πλευράς Μηχανισμού Στήριξης.
Στη διάρκεια της τελευταίας συνάντησης των κλιμακίων της τρόικας με παράγοντες του Δημοσίου (πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη) έγινε γνωστό πως σύντομα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, θα συναντηθεί με την ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκειμένου να ξεκαθαριστούν όλα τα εκκρεμή ζητήματα και τα πάντα να είναι έτοιμα μέχρι το τέλος του μήνα.
«Μέχρι τώρα έχουν εντοπιστεί 4.900 πλεονάζουσες θέσεις εργασίας. Οι 2.000 από τις κεντρικές υπηρεσίες των υπουργείων», επισημαίνει στον Τύπο της Κυριακής στέλεχος που συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Γεγονός που σημαίνει ότι οι πρώτες απολύσεις θα προέλθουν από εργαζομένους που απασχολούνται στους παραπάνω «πυρήνες» του Δημοσίου.
Οπως ανέφεραν στους τροϊκανούς οι παράγοντες του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, οι αποχωρήσεις θα προκύψουν από τις συγχωνεύσεις ή τη μείωση του μεγέθους ή ακόμα και την κατάργηση Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου. «Τις επόμενες ημέρες θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή το σχέδιο νόμου που θα προβλέπει τις πρώτες καταργήσεις και συγχωνεύσεις φορέων. Η ψήφιση του νόμου θα συνεπάγεται και την αυτόματη απόλυση των υπαλλήλων, ενώ, όταν πρόκειται για μείωση του μεγέθους ενός οργανισμού, θα αρκούν υπουργικές αποφάσεις», τονίζουν Ελληνες αξιωματούχοι. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι τροϊκανοί θέλησαν να ενημερωθούν για δύο παραμέτρους:
-Για το χρόνο που μεσολαβεί από την ψήφιση του σχεδίου νόμου μέχρι και την εφαρμογή του. Δηλαδή, για το πόσο διάστημα θα απαιτηθεί μέχρι να γίνουν οι απολύσεις.
-Για το καθεστώς των αποζημιώσεων που ισχύει στην ελληνική πραγματικότητα.
«Κεντρικό ρόλο έχει αναλάβει πλέον ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης. Συντονίζει όλες τις προσπάθειες προς την κατεύθυνση των απολύσεων. Ο υπουργός Επικρατείας δεν θέλει να γίνουν απολύσεις επί… δικαίους και αδίκους, μόνο και μόνο για να ικανοποιηθεί η τρόικα. Προσπαθεί και επιδιώκει οι αποχωρήσεις να προέρχονται αποκλειστικά από επίορκους, «κοπανατζήδες», εργαζομένους με πλαστά πιστοποιητικά και υπαλλήλους οι οποίοι απασχολούνται σε φορείς προς κατάργηση ή συγχώνευση», αναφέρουν στον Τύπο της Κυριακής Ελληνες αξιωματούχοι.
Ο χορός των απολύσεων θα ανοίξει και μέσω της κατάργησης 17 φορέων και της συγχώνευσης 46 δημόσιων βιβλιοθηκών. Σε αυτήν την πρώτη… φουρνιά των φορέων εργάζονται περίπου 400 άτομα. Από αυτούς, 216 υπάλληλοι, που απασχολούνται σε οργανισμούς που θα αποτελέσουν παρελθόν, θα οδηγηθούν άμεσα σε υποχρεωτική αποχώρηση, μέσα από τη διαδικασία της κατάργησης των οργανικών τους θέσεων.Οι φορείς και οργανισμοί που θα καταργηθούν, μέσω νομοσχεδίου, το οποίο θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή είναι:
» Ηλεκτρομηχανική Κύμης ΕΠΕ (απασχολούνται 100 άτομα).
» Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (απασχολούνται 50 άτομα).
» Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (μηδέν άτομα).
» Οργανισμός Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων Ελλάδας(απασχολούνται 35 άτομα).
» Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου και Προστασίας ΠεριβάλλοντοςΑθήνας (απασχολούνται πέντε άτομα).
» Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου και Προστασίας ΠεριβάλλοντοςΘεσσαλονίκης (μηδέν άτομα).
» Κεντρική Αγορά Πατρών (ένα άτομο).
» Εθνικό Κέντρο Ερευνας-Πρόληψης και Θεραπείας Σακχαρώδους Διαβήτη (απασχολούνται έντεκα άτομα).
» Μητροπολιτικός Φορέας Ανάπλασης και Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Αττικής (απασχολούνται τέσσερα άτομα).
» Κέντρο Ερευνας και Τεχνολογίας Εθνικής Αμυνας (μηδέν άτομα).
» Οργανισμός Κωπαΐδας (απασχολούνται δέκα άτομα).
» Διεθνής Ακαδημία Ελευθερίας (μηδέν άτομα).
» Εθνικό ίδρυμα Ερευνών «Θ. Κολοκοτρώνης» (μηδέν άτομα).
» Μουσείο Επιστήμης και Τεχνολογίας (μηδέν άτομα).
» Κεφάλαιο επιχειρηματικών Συμμετοχών Υψηλής Τεχνολογίας Α.Ε. (μηδέν άτομα).
» Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου και Προστασίας Περιβάλλοντος Ιωαννίνων (μηδέν άτομα).
» Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικής Αστυνομίας (μηδέν άτομα).
Σε διαδικασία συγχώνευσης αναμένεται να οδηγηθούν και 46 δημόσιες βιβλιοθήκες ανά την Ελλάδα, στις οποίες απασχολούνται περίπου 200 εργαζόμενοι. Μεταξύ άλλων, πρόκειται για τις δημόσιες βιβλιοθήκες Αίγινας, Δελφών, Δράμας, Λευκάδας, Καρπενησίου, Ζακύνθου, Σάμου, Βέροιας, Χίου, Καλαμάτας, Λαμίας, Ναυπάκτου, Μυτιλήνης και Λιβαδειάς.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΤΣΙΟΣ

Δημοσιεύεται στον Τύπο της Κυριακής 

Χαλάζι σαν ..αμύγδαλο στην Αρκαδία !!!

Χαλάζι σε σχήμα «αμύγδαλου» έπεσε για περίπου 20 λεπτά, το απόγευμα του Σαββάτου στην Αρκαδία και συγκεκριμένα σε περιοχές του οροπεδίου της Μαντινείας.
Η χαλαζόπτωση προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε καλλιέργειες (κερασιές, μηλιές, αχλαδιές και βυσσινιές).

Οι παραγωγοί είναι ανάστατοι και ζητούν ο ΕΛΓΑ να στείλει κλιμάκια υπαλλήλων για να κάνουν εκτιμήσεις των ζημιών, προκειμένου να μπορέσουν μετά να διεκδικήσουν αποζημιώσεις.

Nigel Farage: «Αυτό που έγινε στην Ελλάδα ήταν "πραξικόπημα"»

Ο Βρετανός πολιτικός και ηγέτης του Ευρωσκεπτικιστικού, ακραίου συντηρητικού και λαϊκιστικού Κόμματος της Ανεξαρτησίας, Nigel Farage, αρθρογραφεί στην «Telegraph» για το λάθος του ΔΝΤ στο Ελληνικό πρόγραμμα, αναφέροντας ότι «η Ελλάδα θυσιάστηκε στο βωμό του αποτυχημένου πειράματος του ευρώ».
Το ΔΝΤ ετοιμαζόταν πριν από 2 χρόνια να «τζογάρει» δισεκατομμύρια σε ένα ψέμα, με αποτέλεσμα να λεηλατηθεί ένα υπερήφανο έθνος και πολλές γενιές να υποχρεωθούν να υποστούν τις καταστροφικές συνέπειές του.
Η Ελλάδα, όπως αναφέρει θυσιάστηκε στον βωμό του αποτυχημένου πειράματος του ευρώ, η επιχειρηματική της κοινότητα αποδεκατίστηκε, οικογένειες οδηγήθηκαν στην εξαθλίωση, το ποσοστό αυτοκτονιών αυξήθηκε.
Η ανεργία τετραπλασιάστηκε, φτάνοντας στο 64% για τους νέους. Τα όνειρα καταστράφηκαν, το μέλλον έχει υποθηκευτεί.
Ο ίδιος εκτιμά ότι, αυτό που έγινε στους Έλληνες ήταν ένα «πραξικόπημα»με την συνενοχή και την στήριξη των δικών μας χρημάτων.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ-Συνεργός του Παλαιοκώστα και του Ριζάι πήρε άδεια από τη φυλακή και...μην τον είδατε !!!

Δραπέτης φυλακών είναι και... επίσημα ο γνωστός «καρφάκιας», ο συνεργός του Βασίλη Παλαιοκώστα και του Αλκέτ Ριζάι κατά την πρώτη τους εναέρια απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού το 2006.

Μετά από απεργία πείνας διαμαρτυρόμενος για την άρνηση των αρμόδιων αρχών να του δώσουν άδεια, τελικά την πήρε και τώρα την παραβίασε...

Από την περασμένη Πέμπτη ο 32χρονος Σπύρος Δραβίλας, θεωρείται δραπέτης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Καθημερινή», οι οποίες επιβεβαιώνοντας από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, παραβίασε άδεια που του χορηγήθηκε από τις φυλακές Δομοκού όπου κρατείτο.

Τον Μάρτιο του 2009 ο Δραβίλας είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά σε φυλάκιση 17 ετών για τη συμμετοχή του στην πρώτη απόδραση με ελικόπτερο των Παλαιοκώστα - Ριζάι. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, επέβαινε στο ελικόπτερο το οποίο είχε παραλάβει από το προαύλιο των φυλακών Κορυδαλλού τους δύο κακοποιούς. 

Ο επονομαζόμενος «καρφάκιας» (λόγω του χαρακτηριστικού κουρέματός του) συνελήφθη δύο χρόνια αργότερα, τον Αύγουστο του 2008, στο Αγρίνιο όπου είχε πάει για να συναντήσει μια φίλη του. Τρεις μήνες πριν πάρει μέρος στο σχέδιο απόδρασης των Παλαιοκώστα και Ριζάι, τον Μάρτιο του 2006, ο 32χρονος είχε παραβιάσει οκταήμερη άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείτο καταδικασμένος σε 6ετή κάθειρξη για ναρκωτικά.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο «καρφάκιας» ξεκίνησε απεργία πείνας αντιδρώντας στην άρνηση των εισαγγελικών και σωφρονιστικών αρχών να του χορηγήσουν άδεια. Ως αιτία για τη διακοπή χορήγησης αδειών στον Δραβίλα ήταν νέα δίωξή του για συμμετοχή σε ληστεία, το 2007.

Σε κείμενο που είχε συντάξει και δημοσιεύσει στις 4 Φεβρουαρίου ανέφερε: «Πριν από μερικούς μήνες, ενώ είχα ξεπεράσει το προβλεπόμενο όριο φυλάκισης για τη χορήγηση άδειας, το κράτος και οι διωκτικές αρχές εξάντλησαν πάνω μου την εκδικητική τους μανία απορρίπτοντας, τη μία μετά την άλλη, όλες τις αιτήσεις μου για το κεκτημένο δικαίωμα της άδειας που δικαιούμουν». 

Τις εβδομάδες που ακολούθησαν, με την υπόθεση Δραβίλα ασχολήθηκαν «κινήσεις» αναρχικών. Στο Indymedia αναρτήθηκε κείμενο που ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο Σπύρος δεν είναι μόνος... Πρέπει να γίνουν κινήσεις αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα». Επιστολή συμπαράστασης συνέταξε και ο Τάσσος Θεοφίλου, κρατούμενος για συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και συμμετοχή στην αιματηρή ληστεία της Πάρου τον Αύγουστο του 2012.

Πνιγμός ηλικιωμένου στην Μάνη

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Λιμενίου, στο Γύθειο 78χρονος, για τον οποίο είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του το πρωί της Παρασκευής.
Ο 78χρονος διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ η σορός του οποίου πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κορίνθου για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Γυθείου.

Τις ελπίδες τους στον Μπρεδήμα στρέφουν οι Καλαματιανοί !!!

Γράφει ο Κάλχας 
Πολλαπλή σιγουριά στην υποψηφιότητα Μπρεδήμα από τους Καλαματιανούς!
Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η πρόθεση του Θεόδωρου Μπρεδήμα, να είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας, έφερε ανατροπές σε πολλά σενάρια που είχαν …υπό επεξεργασία, αρκετοί παράγοντες (της πολιτικής, της οικονομίας, της κοινωνίας κ.λ.π) της Μεσσηνιακής Πρωτεύουσας.
Πολίτες από πολλούς πολιτικούς χώρους, με πολλά όμως τοπικά προβλήματα, βρήκαν συμπαράσταση στο Δημοτικό Συμβούλιο, τα τελευταία χρόνια.
Είναι γεγονός, πως ο κ. Μπρεδήμας, δεν δίσταζε με την ίδια ευκολία που έκανε αντιπολίτευση, να στηρίζει αποφάσεις, οι οποίες ήταν προς όφελος των δημοτών. Όπως για παράδειγμα ζήτησε την μείωση των Δημοτικών Τελών και παρότι δεν υπήρξε αρχικά ανταπόκριση, κατάφερε έστω και …λίγο να μειωθούν!
Αυτό όμως που είναι ενδιαφέρον, είναι ότι η προσέγγιση στο πρόσωπο του Μπρεδήμα, γίνεται από πολίτες, απαγκιστρωμένους από τα κόμματα.
Άλλωστε η “πολιτική” της μη …χορήγησης χρισμάτων, ενισχύει προτιμήσεις όπως είναι το πρόσωπο Μπρεδήμας!
Η φημολογούμενη αλλαγή του εκλογικού νόμου για τις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι ένα ακόμη στοιχείο υπέρ της ανεξάρτητης υποψηφιότητας Μπρεδήμα για το Δήμο Καλαμάτας.
Επίσης το “φλερτ” του νυν Δημάρχου Π. Νίκα με την “Χρυσή Αυγή” οδηγεί πολλούς Καλαματιανούς στη Δημοκρατική σιγουριά του Θόδωρου Μπρεδήμα.

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην ΕΟ Τρίπολης-Καλαμάτας

Συνελήφθησαν, χθες (7-6-2013) το απόγευμα, στο 156 χλμ της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου, ένας (1) 19χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και ένας (1) 22χρονος ημεδαπός,
γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όχημα στο οποίο επέβαιναν κατελήφθησαν να κατέχουν, ποσότητα κάνναβης, βάρους -4-,2- γραμμαρίων, τρία (3) αυτοσχέδια τσιγαριλίκια κάνναβης καθώς και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Με... τάρανδο τραπέζωσε ο Σαμαράς τους δημοσιογράφους

Το τραπέζι στους δημοσιογράφους έκανε ο Αντώνης Σαμαράς την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ελσίνκι – πρόκειται για μία κίνηση που δεν συνηθίζει ο πρωθυπουργός. 
Το μενού;
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», στο τραπέζι κυριάρχησε ο τάρανδος που είναι η σπεσιαλιτέ των Φινλανδών. Σύμφωνα με τον «Μικροπολιτικό», όλοι ήταν σε καλή διάθεση και ειπώθηκαν πολλά αστεία.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το μεσημέρι της Πέμπτης, οι οικοδεσπότες έκαναν το τραπέζι στους κυβερνητικούς, προσφέροντάς τους φασιανό.


Μετέφερε 16 κιλά ηρωίνης μέσω... ΚΤΕΛ !!!

Με έναν μάλλον ασυνήθιστο τρόπο επιχείρησε ένας 37χρονος να μεταφέρει 16,1 κιλά ηρωίνη, καθώς χρησιμοποίησε το λεωφορείο των υπεραστικών γραμμών του ΚΤΕΛ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα- Ιωάννινα.
Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Διώξης Ναρκωτικών στις αποσκευές του. Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν και έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο λεωφορείο, στο προάστιο Ανατολή. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία, που περιείχε την ποσότητα της ηρωίνης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.


Το «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα υποδεχθεί την "Βασίλισσα των Αιθέρων" !

Το «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο "παρθενικός" προορισμός του μεγαλύτερου σε μήκος αεροσκάφους του κόσμου, στις 18 Ιουνίου - Βoeing 747-8 με τα χρώματα της Lufthansa
Την χώρα μας και συγκεκριμένα το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» επέλεξε η Lufthansa για να παρουσιάσει για πρώτη φορά το μεγαλύτερο σε μήκος αεροσκάφος του κόσμου, το B747-8, τη "Βασίλισσα των Αιθέρων", καθώς θεωρεί την Ελλάδα ως μια σημαντική ευρωπαϊκή αγορά, δηλώνοντας την πρόθεσή της να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τους ισχυρούς ελληνο-γερμανικούς δεσμούς.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, στις 18 Ιουνίου η καινούρια ναυαρχίδα της Lufthansa, το B747-8, θα εισέλθει στον Ελληνικό εναέριο χώρο φέροντας για πρώτη φορά τα χρώματα της Lufthansa. 

Πρόκειται για το μεγαλύτερο αεροσκάφος που έχει κατασκευαστεί ποτέ από την εταιρία Boeing και το μεγαλύτερο σε μήκος - σε παραγωγή- επιβατικό αεροσκάφος του κόσμου. 
Το συγκεκριμένο αεροσκάφος είναι ολοκαίνουριο και θα φθάσει στον Διεθνή Αερολιμένα των Αθηνών για την πρώτη- εναρκτήρια- προσγείωσή του, πριν την έναρξη των τακτικών πτήσεών του, συμπληρώνοντας τον υφιστάμενο στόλο των αεροσκαφών B747-8 που έχουν ήδη δρομολογηθεί από τη Lufthansa σε μακρινά δρομολόγια.
Το B747-8 είναι μια αναβαθμισμένη και μεγαλύτερου μήκους εκδοχή του κλασικού, θρυλικού 747. 

Η ευρύχωρη καμπίνα του έχει χωρητικότητα 358 επιβατών, συγκριτικά με την κλασική χωρητικότητα 467 επιβατών του Boeing, με 8 θέσεις First Class, 92 θέσεις Business Class και 258 Economy Class.

Νεκρός 55χρονος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ στην ορεινή Ολυμπία

Ένας 55χρονος άντρας βρέθηκε νεκρός νωρίτερα σε αγροτική περιοχή στο Βρεστό στην ορεινή επαρχία Ολυμπίας στη Δημοτική Ενότητα Αλιφείρας.

Ο άτυχος άντρας βρέθηκε σε αγροτικό δρόμο καταπλακωμένος από το τρακτέρ του και ακολούθησε επιχείρηση μεταφοράς του απο το σημείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τρακτέρ κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, "τίναξε" τον οδηγό, στη συνέχεια τον χτύπησε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
 ilialive.gr

Προβάδισμα 2,3 μονάδες ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση που δημοσιεύει η Realnews

Προβάδισμα 2,3 μονάδες στην εκτίμηση ψήφου έχει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση που δημοσιεύει η Realnews.

Συγκεκριμένα: ΝΔ 27,9%, ΣΥΡΙΖΑ 25,6%, ΠΑΣΟΚ 6,4%, ΑΝΕΛ 6,9%, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 13,4%, ΔΗΜΑΡ 6,2%, ΚΚΕ 5,8%, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ- ΠΡΑΣΙΝΟΙ 1,5%, ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 6,3%. 
Στην ικανότητα διακυβέρνησης το 38,5% δηλώνει ότι κανένα κόμμα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα προβλήματα του τόπου, το 31,6% δηλώνει ότι η ΝΔ είναι καταλληλότερη και το 21,1% αναφέρεται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Το 43,2% θεωρεί καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Α Σαμαρά έναντι 23,7% που συγκεντρώνει ο Αλ. Τσίπρας και 31,2 % που αναφέρουν κανένας από τους δύο.

Στην παράσταση νίκης η ΝΔ συγκεντρώνει 43,4% και ο ΣΥΡΙΖΑ 26,3%.

Τουρκάλα σκότωσε μια Ελληνίδα για τα μάτια του Μουσταφά

Ένα έγκλημα πάθους συγκλονίζει τους κατοίκους της Ίμβρου.
Μια Τουρκάλα κάτοικος του χωριού Σχοινούδι πήρε το όπλο και πήγε στο σπίτι μιας Ελληνική οικογένειας και πυροβόλησε μάνα και κόρη.
Αιτία όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες , ο δεσμός της 25χρονης Ελληνίδας με τον 35χρονο Μουσταφά, κάτι που δεν μπορούσε να χωνέψει η νεαρή Τουρκάλα.
Η ζήλια θόλωσε το μυαλό της. Πήρε στο σπίτι να ζητήσει εξηγήσεις και δεν δίστασε να πυροβολήσει εν ψυχρώ την 25χρονη Ελληνίδα και τη μητέρα της που βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό. Επί τόπου έπεσε νεκρή η μητέρα της 25χρονης ενώ η ίδια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Τσανάκαλε όπου και νοσηλεύεται.
Η νεαρή Τουρκάλα συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Βαρώτσος: Το σήμα το έχουμε μήνες πριν συμβεί ένας σεισμός

Δύο μέρες μετά τα 4,4 Ρίχτερ που ταρακούνησαν την Αθήνα, με το επίκεντρο στα 22 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης, ο καθηγητής Φυσικής του πανεπιστημίου Αθηνών, Παναγιώτης Βαρώτσος, μίλησε σε φοιτητές και συναδέλφους του καθηγητές για την εξέλιξη της μεθόδου ΒΑΝ ως προς την αποτελεσματικότητά της στην πρόβλεψη των σεισμών.
Όπως αποκάλυψε, από τις 30 Ιανουαρίου του 2013 στη βάση επιστημονικών δημοσιεύσεων του πανεπιστημίου Cornell μπορεί κάποιος να βρει αν θέλει την αναφορά προσεισμικών σημάτων της ομάδας ΒΑΝ που αντιστοιχούσε στον επερχόμενο σεισμό που ξύπνησε την περασμένη Τρίτη την Αθήνα με επίκεντρο τη Λούτσα. Τα προσεισμικά σήματα κατέγραψε ο σταθμός του ΒΑΝ στη Λαμία.
Μάλιστα, όπως ανέφερε οι προβλέψεις αναρτώνται στη διεθνή βάση του πανεπιστημίου και στη συνέχεια δημοσιεύονται σε έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο σεισμός του Αιγίου το 1995. Ο καθηγητής θυμάται: «Εμείς ξέραμε τι θα συμβεί». Την επόμενη ημέρα του σεισμού, οι «Times» δημοσίευσαν άρθρο, το οποίο έκανε αναφορά στα θύματα ενός σεισμού που είχε προβλεφθεί.
Όσο για το πώς μπορεί να προβλεφθεί η χρονική στιγμή που θα γίνει ένας σεισμός πέρα από το επίκεντρο και το μέγεθός του, ο κ. Βαρώτσος μίλησε για αυτό στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία».
«Το σήμα το έχουμε μήνες πριν συμβεί ένας σεισμός, αλλά προσπαθήσαμε να έρθουμε πιο κοντά στην εκδήλωσή του με τη θεωρία του Φυσικού Χρόνου, που είναι μια νέα άποψη για το χρόνο, την οποία πρότεινε η ομάδα μας».
Παραπέμπει μάλιστα σε μια παράμετρο με την ονομασία Κ1. Η παράμετρος αυτή είναι που μαρτυρά σύμφωνα με τον καθηγητή πόσο κοντά ή μακριά βρισκόμαστε από ένα σεισμό. «Όταν η παράμετρος αυτή φτάσει στην τιμή 0,070 πλησιάζουμε στο κρίσιμο σημείο, που σημαίνει ότι τότε είναι θέμα ημερών να εκδηλωθεί σεισμός».

Μητέρα πήρε μαζί της τη 14χρονη κόρη της για διάρρηξη σε σπίτι

Διάρρηξη μαζί με τη 14χρονη κόρη της πραγματοποίησε χθες, στην Κατερίνη, μια 37χρονη ημεδαπή, αφαιρώντας κοσμήματα αξίας 6000 ευρώ από το σπίτι 36χρονης. Το κορίτσι, καθώς και ο 39χρονος πατέρας της, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, η μεν 14χρονη για την κλοπή, ο δε άνδρας για παράνομη οπλοκατοχή και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Η μητέρα αναζητείται.
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, κατόπιν αστυνομικής έρευνας στην κατοικία όπου διαμένει η οικογένεια, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο σπαθί μήκους 90 εκατοστών που κατείχε ο 30χρονος σε ειδικό χώρο και το χρηματικό ποσόν των 360 ευρώ.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Αερογέφυρα ζωής

Ζωή με το θάνατο του έδωσε σε συνανθρώπους μας ένας 47χρονος από το Ασήμι Ηρακλείου που άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του Βενιζελείου, μετά από ανεύρυσμα εγκεφάλου.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, 47 χρόνος δεν κατόρθωσε να κρατηθεί στη ζωή και η οικογένεια του αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του αφού και ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία να γίνει δωρητής οργάνων .

Μετά τις δέκα το βράδυ στήθηκε αερογέφυρα ζωής από το Ηράκλειο όπου ομάδες γιατρών παρέλαβαν, το ήπαρ, τα νεφρά, και τους κερατοειδείς για να μεταμοσχευθούν σε ασθενείς.

Η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 7 σήμερα το πρωί και μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό το ήπαρ και τα νεφρά και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο οι κερατοειδείς ενώ τα μοσχεύματα που προορίζονταν για τις ομάδες από το Ωνάσειο και τη Βιέννη δεν κρίθηκαν κατάλληλα.

ΕΞΑΘΡΩΣΑΝ σπείρα με "τζίρο " 750.000 από ληστείες

Εξαρθρώθηκε εγκληματική σπείρα που είχε διαπράξει τουλάχιστον 100 ληστείες σε σπίτια στις περιοχές των Αχαρνών, του Αγίου Στεφάνου και του Καπανδριτίου. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στα 750.000 ευρώ.

Συνελήφθησαν στην περιοχή των Αχαρνών, δύο άτομα ηλικίας 23 και 28 ετών, μέλη της σπείρας, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ αναζητούνται άλλοι τέσσερις συνεργοί τους, ηλικίας 20, 20, 37 και 39 ετών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του Α.Τ Αχαρνών στην οικία του 28χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα δίκαννο, που είχε αφαιρεθεί από σπίτι, μία κυνηγετική καραμπίνα, κοσμήματα και ρολόγια, καθώς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο συλληφθέντες, μαζί με τους συνεργούς τους, τους τελευταίους δέκα μήνες είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα με διακριτούς ρόλους και διαρκή δράση και διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από σπίτια, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Ειδικότερα, ενεργώντας είτε από κοινού, είτε με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, παρακολουθούσαν τις οικίες-στόχους τους και εισέρχονταν παραβιάζοντας την πόρτα ή το παράθυρο κατά την απουσία των ιδιοκτητών.

Όπως εξακριβώθηκε, συνολικά έχουν διαπράξει εκατό διαρρήξεις, εκ των οποίων ενενήντα τρείς στην περιοχή των Αχαρνών, έξι στον 'Αγιο Στέφανο και μία στο Καπανδρίτι. Σύμφωνα με την αστυνομία, διέπραξαν και δύο αρπαγές τσαντών στην περιοχή των Αχαρνών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών τους συνεχίζονται, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - Εκλογές ΠΑΣΟΚ - ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ !!!

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ
ΚΥΡΙΑΚΗ 9 -6 2013 από 9 π.μ. έως 7 μ.μ.
ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΒΕΛΙΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
ΓΚΟΤΣΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΑΜΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΜΑΚΡΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΜΑΡΑΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ν.Ε. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΙΜΙΖΑ ΠΟΤΑ
ΣΟΥΜΠΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΧΟΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΣ
Ν.Ε. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΣΑΠΟΓΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΡΙΒΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΤΣΙΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΝΤΟΝΗ ΘΕΟΝΗ
ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΑΓΓΟΥΛΙΔΟΥ ΘΑΛΕΙΑ
ΜΑΝΕΣΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΦΕΒΡΩΝΙΑ
ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ


ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΒΑΡΕΛΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ( ΛΑΖΑΡΟΥ) ΗΛΙΑΣ
ΜΠΡΟΥΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΧΟΡΤΑΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛ


ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΙΚΑΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ


ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ- ΝΕΣΤΟΡΟΣ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΓΚΟΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΕΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ


ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ( ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ)
ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


ΔΗΜΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ
ΒΕΡΓΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΚΟΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
ΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΑΝΙΑΤΕΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
ΣΑΡΑΝΤΕΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ
ΣΑΡΑΝΤΕΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΣΚΑΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου