2.3.13

Πανικός σε λεωφορείο λόγω λιποθυμίας του οδηγού (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγιο είχαν οι είκοσι επιβάτες λεωφορείου στην Πολωνία όταν ενώ αυτό κινείτο, ο οδηγός του λιποθύμησε. 

Αμέσως δύο γυναίκες επενέβησαν και χάρη στους επιτυχημένους χειρισμούς τους κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο του οχήματος.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι επιβαίνοντες πανικοβλήθηκαν τόσο πολύ που όπως ακούγεται και στο βίντεο ξέσπασαν σε ουρλιαχτά.

Η πολωνική εταιρεία Συγκοινωνιών (PKS) έδωσε συγχαρητήρια στις δύο γυναίκες που χάρη στις κινήσεις τους έσωσαν όχι μόνο τη δική τους ζωή αλλά και των υπολοίπων επιβατών.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στην πόλη Κίσμαρκ, δυτικά του Γκντάνσκ και καταγράφηκε από τις κάμερες του οχήματος.

Eurovision 2013: Αποσύρθηκε το προκλητικό βίντεο των Σκοπίων

Μέσα από το διαγωνισμό της Eurovision οι Σκοπιανοί επιχειρούν για μια ακόμα φορά να περάσουν την εθνικιστική τους προπαγάνδα με το τραγούδι Imperia.
 Το video clip του τραγουδιού ξεκινά με δύο πλάνα από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων ενώ το τραγούδι μιλά για την ανάκτηση μιας χαμένης αυτοκρατορίας!

Όπως είναι φυσικό, έντονη ήταν η αντίδραση αρκετών Ελλήνων καλλιτεχνών, όπως επίσης και των Eurofans.

Aπεσύρθη τόσο από το YouTube όσο και από το επίσημο site της Eurovision το βίντεο κλιπ του τραγουδιού της ΠΓΔΜ, με τα πλάνα από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Σκόπια. Αποστάσεις πήρε και η κρατική ραδιοτηλεόραση της ΠΓΔΜ (MRTV), επισημαίνοντας πως το βίντεο κλιπ «δεν πληρεί τις προδιαγραφές και τα κριτήρια για μια αξιοπρεπή παρουσίαση της χώρας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision» στο Μάλμε της Σουηδίας.
Το video clip ήταν παραγωγή ανεξάρτητης εταιρείας και πριν από δύο ημέρες παρουσιάστηκε από την κρατική ραδιοτηλεόραση της ΠΓΔΜ (έχει τα δικαιώματα για τον διαγωνισμό της Eurovision), η οποία όμως δεν θα το ξαναπροβάλει.
Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την ΠΓΔΜ στη φετινή Eurovision ονομάζεται «Αυτοκρατορία» και ερμηνευτές του είναι δύο γνωστοί καλλιτέχνες της χώρας. Οι στίχοι του τραγουδιού, όπως ανέφερε η ερμηνεύτρια Έσμα Ρετζέποβα, εξυμνούν το ρόλο της μουσικής στη ζωή του ανθρώπου. «Η μουσική», είπε, «είναι η μοναδική αληθινή αυτοκρατορία στον κόσμο. Μόνο αυτή απαλείφει τα σύνορα μεταξύ των χωρών και των λαών».

Λαγό με σκορδαλιά και παϊδάκια είχε το μενού Καραμανλή στην Αρκαδία

Στη Ζάτουνα Αρκαδίας βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μαζί με τη σύζυγό του Νατάσα, αλλά και τον πρώην υπουργό Γιάννη Βαληνάκη με τη γυναίκα του. Οπως γράφει η εφημερίδα «Παραπολιτικά» η παρέα πέρασε ξεκούραστες στιγμές στην ορεινή Αρκαδία και φυσικά γεύθηκε τις τοπικές σπεσιαλιτέ.
Ακούγοντας τραγούδια του Καζαντζίδη ο κ. Καραμανλής και η παρέα του απόλαυσαν ένα πλούσιο τραπέζι με λαγό με σκορδαλιά και καρύδι, παϊδάκια, μπεκρή μεζέ και χόρτα του βουνού.
Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με το δημοσίευμα, επισκέφθηκε και άλλα χωριά, πήγε για ψάρεμα στον Αλφειό ποταμό, ενώ οι γυναίκες της παρέας προτίμησαν να κάνουν ράφτινγκ στον Λούσιο.

Δ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ " ΡΑΙΧ "-Έρχεται «χαράτσι» στα ΙΧ

Από το ταμείο τόσο των εφοριών όσο και των ασφαλιστικών πρακτορείων αναμένεται να περάσουν εκατομμύρια ιδιοκτήτες ΙΧ που τα έχουν ανασφάλιστα ανεξάρτητα από το γεγονός αν πραγματικά τα έχουν σε ακινησία ή τα κυκλοφορούν παράνομα.

Σύμφωνα με το άρθρο 27 του νέου νομοσχεδίου, που κατατέθηκε στη Βουλή, αναφέρει χαρακτηριστικά πως το προεδρικό διάταγμα 237/1986 (Α' 110) τροποποιήθηκε ως εξής: «Η υποχρέωση ασφάλισης υφίσταται διαρκώς από την χορήγηση της Άδειας Κυκλοφορίας, χωρίς να εξαρτάται από την εν τοις πράγμασι κίνηση ή η λειτουργία του αυτοκινήτου».

Σύμφωνα με το νέο νόμο σε περίπτωση κυκλοφορίας οχήματος, χωρίς την ασφαλιστική κάλυψη επιβάλλονται οι κάτωθι κυρώσεις:

Αφαίρεση της Αδειας Ικανότητας Οδηγού και της Αδειας Κυκλοφορίας καθώς και των Κρατικών Πινακίδων για 10 ημέρες με πράξη της Αστυνομικής Αρχής. Αν ωστόσο το ανασφάλιστο όχημα εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα αφαιρούνται την ίδια στιγμή από τις Αρχές οι πινακίδες του οχήματος καθώς και η άδεια κυκλοφορίας του για 2 χρόνια και επί υποτροπής 3 χρόνια. Για να επιστραφούν οι Πινακίδες και η Αδεια μετά την παρέλευση των 2 ή 3 ετών θα πρέπει να προσκομίσει ο ιδιοκτήτης το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Πέραν της αφαίρεσης των παραπάνω οι Αστυνομικές Αρχές βεβαιώνουν επίσης χρηματικό πρόστιμο υπέρ του Επικουρικού Κεφαλαίου ίσο με 1.000 ευρώ για τα λεωφορεία και φορτηγά Δημοσίας Χρήσης, 500 ευρώ στα ΙΧ και 250 ευρώ στα δίκυκλα.
Ο εντοπισμός των τυχόν ανασφάλιστων αυτοκινήτων και η επιδίωξη συμμόρφωσής τους αλλά και της επίσπευσης της διαδικασίας επιβολής των κυρώσεων και ποινών έχουν αναλάβει οι αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Σε περίπτωση που το Κέντρο Πληροφοριών εντοπίζει κάποιο ανασφάλιστο ΙΧ θα αποστέλλεται με σχετική Ειδοποίηση προς τον ιδιοκτήτη του οχήματος με την οποία θα καλείται να προβεί το αργότερο εντός 8 ημερών! Ωστόσο ακόμη και να σπεύσει ο ιδιοκτήτης ενός οχήματος να το ασφαλίσει θα πρέπει να έχει καταβάλει 250 ευρώ υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου μέσω Παραβόλου ώστε να μπορέσει να εκδοθεί το νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Αν λοιπόν κάποιος έχει 3 αυτοκίνητα εκ των οποίων χρησιμοποιεί πλέον μόνο το ένα η μοναδική λύση για να γλιτώσει τόσο το πρόστιμο των 250 ευρώ και επιπλέον το κόστος ασφάλισης των ακινητοποιημένων ΙΧ είναι να καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας με την αιτιολογία της προσωρινής ακινησίας. Ωστόσο το κράτος θα πρέπει να του επιστρέψει τα χρήματα που έχει προκαταβάλλει για τα Τέλη Κυκλοφορίας του 2013! Ειδικότερα αν κάποιος καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας μέσα στο Μάρτιο και έχει προκαταβάλλει για Τέλη 660 ευρώ η εφορία θα πρέπει να του επιστρέψει 495 ευρώ!

Είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς τι πρόκειται να γίνει αν καταφύγουν στα γκισέ των εφοριών οι περίπου 1,5 εκατ. ιδιοκτήτες ΙΧ που τα έχουν ανασφάλιστα και πόσα εκατομμύρια ευρώ πρέπει να τους επιστρέψει πίσω το υπουργείο Οικονομικών!

Πανικός στην αγορά!


Στα «χαρακώματα» βρίσκονται ιδιοκτήτες, έμποροι ΙΧ αλλά και όλες οι εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων μαζί με τις επιχειρήσεις χρονομίσθωσης καθώς η νέα νομοθετική ρύθμιση δεν εξαιρεί κανέναν και για κανένα λόγο!

Ειδικότερα ιδιοκτήτες πολλών ΙΧ που τα έχουν σε ακινησία στα γκαράζ τους και έχουν προκαταβάλει τα Τέλη Κυκλοφορίας για το 2013, έμποροι αυτοκινήτων που έχουν χιλιάδες ΙΧ με προπληρωμένα τα Τέλη για το 2013 και άλλα τόσα ιδιωτών που τα έχουν αφήσει στις εμπορίες αυτοκινήτων για να πουληθούν αλλά και οι εταιρείες ενοικιάσεων που ως γνωστόν λειτουργούν κυρίως τους θερινούς μήνες ετοιμάζουν την επόμενη κίνησή τους...

Οπως τονίζουν στελέχη της αγοράς αυτοκινήτου: «Κανένας δεν μπορεί να μας επιβάλει τέτοια πρόστιμα καθώς στα Βιβλία των καταστημάτων μας φαίνεται ξεκάθαρα πως τα αυτοκίνητα με πινακίδες και προπληρωμένα τα Τέλη Κυκλοφορίας του 2013 είναι προς επίδειξη και δοκιμή! Αν δεν αλλάξουν τη νομοθετική ρύθμιση όλοι οι έμποροι θα καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας τους και θα απαιτήσουν την επιστροφή μέρους των Τελών Κυκλοφορίας...».

Οι εταιρείες ενοικιάσεων ΙΧ και οι χρονομισθωτικές επίσης αναμένεται να κάνουν κάτι παρόμοιο καθώς όπως αναφέρουν στελέχη από την συγκεκριμένη αγορά: «Μόνο στα νησιά μας υπάρχουν περίπου 250.000 αυτοκίνητα τα οποία νοικιάζονται από τουρίστες την περίοδο Μαίου-Σεπτεμβρίου. Τους υπόλοιπους μήνες τα αυτοκίνητα παραμένουν ακινητοποιημένα καθώς δεν υπάρχει ζήτηση. Παρόλα αυτά οι εταιρείες ενοικιάσεων ΙΧ επίσης προκαταβάλλουν τα Τέλη της επόμενης χρονιάς ενώ θα μπορούσαν να καταθέτουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των συγκεκριμένων ΙΧ. Ο μοναδικός χαμένος από αυτή τη φοροεισπρακτική πολιτική θα είναι το κράτος!». Imerisia.gr

ΑΡΧΙΣΕ η Κακοκαιρία στην Μεσσηνία !

ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΧΤΑΣ

Αποστολή από Ομάδα Ενεργών Πολιτών του Αριστοτέλη 
Η φράση σας «Σε κάθε περίπτωση μιλώντας για μένα με αυτοκριτική καταλήγω.» δείχνει ότι είστε ο πλέον φανατικός θαυμαστής του εαυτού σας. Σας απαντούμε λοιπόν βήμα-βήμα:


ΛΑΜΠΑΚΗΣ:    Εγώ πηγαίνω στο γραφείο μου στο Δημαρχείο  κάθε μέρα και ότι ώρα θέλω. ΕΣΕΙΣ;
ΠΑΧΤΑΣ:    Εμείς δεν πηγαίνουμε στα γραφείο σας στο Δημαρχείο κάθε μέρα και ότι ώρα θέλουμε. Είμαστε η Δημοτική αρχή του Δήμου  Αριστοτέλη και πηγαίνουμε στα δικά μας γραφεία. Σεβόμαστε τα ξένα γραφεία.

ΛΑΜΠΑΚΗΣ:    Είμαι ψηλά στην συνείδηση των δημοτών μου άσχετα αν συμφωνούν με τις απόψεις μου ή όχι. ΕΣΕΙΣ;
ΠΑΧΤΑΣ:    Οι Δημότες σας, σας έδωσαν 17,5 % όταν κατεβήκατε στον εκλογικό στίβο ως ανεξάρτητος υποψήφιος. Μήπως χαρακτηρίζετε το 82,5 % των Δημοτών σας ως Ασυνείδητους; Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους.

ΛΑΜΠΑΚΗΣ:    Εγώ δεν δέχθηκα καμία ερώτηση  από δημοσιογράφους αν παίρνω ανταλλάγματα. ΕΣΕΙΣ;
ΠΑΧΤΑΣ:    Όταν ωριμάσετε πολιτικά θα αντιληφτείτε πόσο εύκολα μπορεί να σας ρωτήσει ένας δημοσιογράφος αν παίρνετε ανταλλάγματα η γιατί κάνετε απ΄ ευθείας αναθέσεις σε συγγενείς στελεχών σας η γιατί σπαταλάτε τα χρήματα των δημοτών σας σε άσκοπες μελέτες κ.λπ κ.λπ

ΛΑΜΠΑΚΗΣ:    Εγώ κάνω τα Δημοτικά Συμβούλια και τις Επιτροπές στο Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης. ΕΣΕΙΣ;
ΠΑΧΤΑΣ:    Επιμένω να σας λέω ότι δεν σκοπεύουμε να κάνουμε τα δημοτικά συμβούλια και τις επιτροπές μας στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης γιατί απέχει πολύ από τον Δήμο Αριστοτέλη. Άρα δεν αλλάζουμε συνήθειες. Παρ’ όλα αυτά, εφόσον το επιθυμείτε ελάτε να κάνετε τις επιτροπές σας στο Δημαρχείο Αριστοτέλη. Είμαστε φιλόξενος Δήμος όπως ξέρετε.


ΛΑΜΠΑΚΗΣ:    Εγώ θεωρώ ότι  είμαι μέσα στους κοινωνικούς αγώνες του Δήμου μου. ΕΣΕΙΣ;
ΠΑΧΤΑΣ:    Όπως μας πληροφορούν θεσμικοί εκπρόσωποι και απλοί Δημότες σας,  έχετε περίεργη αντίληψη για την έννοια «κοινωνικοί αγώνες». Εμείς στο Δήμο Αριστοτέλη φροντίζουμε σαν Δημοτική αρχή να στηρίζουμε τους επιχειρηματίες, τους επαγγελματίες, τους εμπόρους, το ΚΤΕΛ, την λαϊκή αγορά κ.α  Φροντίζουμε την καθαριότητα, κλείνουμε τις λακκούβες, στηρίζουμε κάθε νόμιμη επενδυτική δραστηριότητα και αξιοποιούμε τα ανταποδοτικά οφέλη για το συμφέρον των Δημοτών μας. Αυτά χαρακτηρίζουμε εμείς ως «κοινωνικούς αγώνες». Δεν πετάμε φωτοβολίδες εμπορευόμενοι τις ελπίδες των δημοτών, μιλώντας για 5αστερα ξενοδοχεία, αεροπλάνα και βαπόρια και φωνές ηλεκτρικές. Είμαστε σοβαροί,  προσγειωμένοι και ειλικρινείς απέναντι σε ΟΛΟΥΣ τους Δημότες μας.

ΛΑΜΠΑΚΗΣ:    Εγώ δέχομαι την κριτική από όλους και δεν θεωρώ ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης είναι μία κλειστή κάστα, όπου απαγορεύεται να προσέλθουν άλλοι θεσμικοί ή μη, και τούτο γιατί δεν φοβάμαι την κριτική, έχοντας πεποίθηση για την πολιτική μου καθαρότητα. ΕΣΕΙΣ;
ΠΑΧΤΑΣ:    Το ΕΓΩ σας, με το οποίο ξεκινάτε κάθε πρόταση σας,  δείχνει πολύ καλά τι ακριβώς θεωρείται για τον Δήμο σας. Είναι Πανελλαδικά γνωστό ότι κάθε κριτική για το έργο σας, εκπορεύεται πάντα -κατά την άποψη σας-, είτε από κάποιες «σκοτεινές δυνάμεις» είτε από την εταιρεία χρυσού. Αυτό προφανώς θεωρείται ότι είναι το άλλοθι για την ανυπαρξία έργου. Η τοπική σας κοινωνία (και όχι μόνο) γνωρίζει καλά τις σχέσεις που έχετε με  τοπικές εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις τις  οποίες δυστυχώς για σας δεν μπορείτε να ελέγξετε διότι δεν είναι Δημοτικά ΜΜΕ.

Με την επιστολή σας κύριε Λαμπάκη τεκμηριώσατε την τεράστια διαφορά που υπάρχει στην μεταξύ μας νοοτροπία.  Δηλαδή ότι στον Δήμο Αλεξανδρούπολης υπάρχει μόνο ένα ΕΓΩ, ενώ στον Δήμο Αριστοτέλη υπάρχουμε ΕΜΕΙΣ. Και εμείς είμαστε ΟΛΟΙ οι Δημότες.
Σας ευχαριστώ

Δύο γυναίκες φέρονται να εκβίαζαν συνάδελφό τους στο δημόσιο για να μην του μειώσουν το μισθό…

Δύο γυναίκες υπάλληλοι της Περιφέρειας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, 39 και 37 ετών, συνελήφθησαν χτες από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, κατηγορούμενες για παθητική δωροδοκία, παράβαση καθήκοντος και απόπειρα εκβίασης, από κοινού.
Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε, οι δύο γυναίκες ζήτησαν και πήραν 1.000 ευρώ από 43χρονο υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας, προκειμένου να του ρυθμίσουν την μείωση του μισθού του, από τον οποίο, στη μισθοδοσία του Μαρτίου είχαν κρατηθεί 739,67 ευρώ, ενώ για οφειλή του στην εφορία, κρατούνταν από τη μισθοδοσία του, το χρηματικό ποσό των 87,35 ευρώ.
Για την παρακράτηση αυτή ο 43χρονος είχε κάνει έγγραφες και προφορικές αιτήσεις, αλλά οι δύο γυναίκες τον απείλησαν πως θα προέβαιναν, κατά την κρίση τους, όποια στιγμή το αποφάσιζαν, σε περαιτέρω μείωση των αποδοχών του, αυξάνοντας το ύψος του παρακρατούμενου ποσού, αν δεν υπέκυπτε στις απαιτήσεις τους.
Η υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων, ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης και προχώρησε και προσημείωσε τα χρήματα, τα οποία, σύμφωνα με την καταγγελία του 43χρονου, έπρεπε να καταβληθούν έως χτες.
Χθες το πρωί, η 39χρονη, αφού παρέλαβε τα προσημειωμένα χρήματα από τον υπάλληλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων. Από την έρευνα εντοπίστηκε, επιμελώς κρυμμένο σε καλάθι απορριμμάτων δίπλα στο γραφείο της, το μισό χρηματικό ποσό, ενώ το υπόλοιπο βρέθηκε εντός του προσημειωμένου φακέλου, πάνω στο γραφείο της.
Η 37χρονη απουσίαζε από την υπηρεσία της και συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο σπίτι της.
Κατά την απολογία τους, οι δυο υπάλληλοι υπέβαλλαν εγκλήσεις, για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση, σε βάρος του 43χρονου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής του αρμόδιου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.
Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αποθεώθηκε ο Γ. Παπανδρέου στο συνέδριο

Λίγο μετά τις 18:00 μπήκε στο χώρο του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας όπου συνεδριάζει το ΠΑΣΟΚ ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου καταχειροκροτούμενος με τους συνέδρους όρθιους να τον επιθυμούν επί δεκάλεπτο.
Ακούγονταν συνθήματα όπως «Γιώργο μαζί στη νέα εποχή», «το ΠΑΣΟΚ είναι
εδώ ενωμένο δυνατό», «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με το Γιώργο αρχηγό» και επαναλαμβανόμενα σε ρυθμικό τόνο το επίθετό του «Παπανδρέου…Παπανδρέου…».Ο ενθουσιασμός των συνέδρων ήταν τόσο μεγάλος που η διαδικασία σταμάτησε με έναν εκ των στενών συνεργατών του, τον πρώην υπουργό Παύλο Γερουλάνο να περιμένει υπομονετικά όσο και αμήχανα στο βήμα.
Οι σύνεδροι όρθιοι και με τα χέρια ψηλά δεν άφηναν τον πρώην πρωθυπουργό να προχωρήσει και όσο εκείνος χαιρετούσε τόσο μεγαλύτερη ήταν η ανταπόκριση των συνέδρων.
Ο κ. Παπανδρέου έφτασε λίγο νωρίτερα στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη και ήρθε κατευθείαν στο συνέδριο κλείνοντας έτσι το στόμα σε όσους τον κατηγορούσαν ότι δεν παρευρέθηκε στις εργασίες του κόμματός του.
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως δεν προτίθεται να μιλήσει στο συνέδριο.

Αντίθετος ο Κουβέλης σε κοινή προεκλογική κάθοδο ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Αρνητική απάντηση στην πρόταση Βενιζέλου για κοινή προεκλογική κάθοδο ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ δίνει με συνέντευξή του στη «Realnews» ο Φώτης Κουβέλης. 
«H ΔΗΜΑΡ επιδιώκει τη συγκρότηση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού και ταυτόχρονα υπερσπίζεται την αυτονομία της σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής της δράσης» σημειώνει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Η διαμόρφωση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού δε θα γίνει ούτε με συναντήσεις κορυφής, ούτε με κομματικές συμπράξεις». Εκφράζει την απόλυτη στήριξή του στα μέλη της κυβέρνησης που πρότεινε η ΔΗΜΑΡ, λέγοντας ότι «όσοι έχουν αντίπαλη στάση γι αυτούς οφείλουν να συνυπολογίσουν ότι η ΔΗΜΑΡ συνέχει την κυβέρνηση».

Τονίζει πως δεν θεωρεί ότι «ένας ανασχηματισμός είναι το σημαντικό στοιχείο για το κυβερνητικό έργο». Ζητά τροποποίηση και συμπλήρωση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής λόγω των αστοχιών στις προβλέψεις από το ΔΝΤ, ενώ επαναλαμβάνει την αντίθεσή του σε ενδεχόμενες απολύσεις στο Δημόσιο. «Οποιαδήποτε πολιτική απολύσεων είναι περιττή και δεν αποδίδει κανένα δημοσιονομικό όφελος» λέει χαρακτηριστικά, εκτιμώντας πως μέχρι το τέλος του 2015 ο αριθμός των απασχολουμένων θα έχει μειωθεί κατά 150.000 με φυσιολογικό τρόπο, δηλαδή με συνταξιοδοτήσεις.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΛΟΚΟΥ ΣΟΥΛΗΝΑΡΙΟΥ
ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥΣ
     ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ
   ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ
     ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
     ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΥΛΙΑΣ  6944 21 11 53
ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ  6949 021 528

Πάνω από 2.500 βιογραφικά για μια συμμετοχή σε «ροζ» ταινίες λόγω κρίσης!

Κάτι η συνεχώς αυξανόμενη ανεργία, κάτι η περιέργεια, η Sirina Productions έχει γίνει η πιο... περιζήτητη εταιρεία της Ελλάδας αυτή τη στιγμή!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας 6 Μέρες, η εταιρεία παραγωγής ταινιών «με υπόθεση» έχει δεχθεί πάνω από 2.500 βιογραφικά σημειώματα τα τελευταία χρόνια από επίδοξους πρωταγωνιστές.

Στην πλειοψηφία τους είναι άνδρες, ενώ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε εκπρόσωπος της Sirina στην εφημερίδα, αυξανόμενο αριθμό αιτήσεων λαμβάνουν και από γυναίκες.

Όπως ισχυρίζεται εκπρόσωπος της εταιρείας, δεν είναι τόσο η ανεργία που ωθεί τους Έλληνες να γίνουν πορνοστάρ στην Ελλάδα, όσο το γεγονός ότι πλέον δεν υπάρχουν ταμπού.

«Έχουμε δει κοπέλες να έρχονται για casting» ακόμα και με τις μητέρες τους», λέει χαρακτηριστικά ενώ τονίζει πως είναι διαφορετικοί οι λόγοι συμμετοχής για τα δύο φύλα.

Οι μεν γυναίκες συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο για τα χρήματα, οι δε άνδρες κυρίως για την αυτοεπιβεβαιώση, υποστηρίζει.

Όπως και να 'χει, οι μισθοί είναι ιδιαιτέρως υψηλοί, αφού για το γύρισμα μιας σκηνής ένας πρωτοεμφανιζόμενος ηθοποιός αμείβεται με 1.000 ευρώ, ενώ ένας... καταξιωμένος στο χώρο φτάνει τα 3.000 ευρώ!

Ελληνίδα τηλεστάρ συνελήφθη για πορνεία!

Είναι πασίγνωστη στο τηλεοπτικό κοινό, ψηλή, εντυπωσιακή, με αστραφτερό χαμόγελο, τέλεια σμιλεμένο σώμα και καθημερινή τηλεοπτική παρουσία σε πάνελ επιτυχημένης εκπομπής.

Ωστόσο, όταν έσβηναν οι προβολείς του στούντιο, η νεαρή γυναίκα, που ξεκίνησε από το χώρο του μόντελινγκ, αλλά κάνει και τα πρώτα της βήματα στη δημοσιογραφία, πλάγιαζε με επιχειρηματίες και τρανταχτά ονόματα της Βόρειας Ελλάδας έναντι αρκετών εκατοντάδων ευρώ. Μάλιστα, προσέφερε τις ερωτικές της υπηρεσίες και κάθε Σαββατοκύριακο εκτός συνόρων, όπου και τη συνέλαβαν.

Όπως δημοσιεύει το ένθετο "Secret" των Παραπολιτικών και σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχουν συντάξει οι αστυνομικές αρχές στη Βουλγαρία, η εκρηκτική πανελίστρια έφτανε αεροπορικώς στη Σόφια σχεδόν κάθε Παρασκευή βράδυ, από τα τέλη Σεπτεμβρίου και μετά. Στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Βουλγαρίας την παραλάμβαναν μέλη σπείρας, ένας 38χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος και ένας 29χρονος πρώην υπαξιωματικός και οδικώς την μετέφεραν σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Το ροζ κύκλωμα οργάνωνε τα ερωτικά ραντεβού της Ελληνίδας πανελίστριας με τρόπο σχεδόν αριστοτεχνικό: εκείνη διέμενε σε πολυτελή σουίτα από το βράδυ της Παρασκευής και οι "επισκέπτες" της έρχονταν οδικώς από την Ελλάδα. Οι ερωτικές συνευρέσεις άρχιζαν από το πρώτο κιόλας βράδυ της διαμονής της πανελίστριας στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο του Μπάνσκο και σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται πως τα ραντεβού ήταν τόσα, ώστε να παραμένει επί… βουλγαρικού εδάφους μέχρι το βράδυ της Κυριακής.

Η σύλληψη της Ελληνίδας τηλεοπτικής σταρ έγινε επί το έργον, ύστερα από παρακολούθηση των αστυνομικών Αρχών της Βουλγαρίας την περασμένη Παρασκευή, και μάλιστα, όπως μαρτυρούν οι αποκλειστικές πληροφορίες του "Secret", κρατήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας, οπότε και με εγγύηση μερικών χιλιάδων ευρώ αφέθηκε ελεύθερη από τον εισαγγελέα να επιστρέψει στη χώρα μας, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τους επόμενους μήνες.

Στο κανάλι, πάντως, όπου εργάζεται και στην εκπομπή στην οποία συμμετέχει δεν γνωρίζει -ακόμη- κανείς για τα εκτός Ελλάδας αμαρτωλά της Σαββατοκύριακα!

Τσικνοπέμπτη στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας !

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο Σύλλογος για την Προστασία και Αναβίωση της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας διοργανώνει τη γιορτή της Τσικνοπέμπτης στην πλατεία της ιστορικής Αρκαδιάς μας! 
Μια γιορτή που χάνεται στα βάθη των αιώνων,στο μέσο των τριών εβδομάδων της Αποκριάς και 11 μέρες πριν την Καθαρά Δευτέρα.
Η Τσικνοπέμπτη ήταν, παλιότερα, στην Άνω Πόλη, μέρα χαράς, κεφιού, γλεντιού.
Μια μέρα που η ατμόσφαιρα γέμιζε από την τσίκνα του παστού και από το Κάστρο μέχρι την Κάτω Πόλη, μύριζε τσιγαριστό χοιρινό, ακούγονταν τραγούδια και ο κόσμος περνούσε όμορφα με φίλους και συγγενείς σε αυλές, κήπους και την πλατεία μας! 
Αυτή τη γιορτινή μέρα της Τσικνοπέμπτης αναβιώνουμε εδώ και τέσσερα χρόνια στην Άνω Πόλη, όλοι μαζί! Όλοι μαζί οι Απανωπολίτες, με τις οικογένειές μας, με φίλους και συμπολίτες μας που αγαπάνε την Άνω Πόλη και θέλουν το καλό της και την ανάπτυξή της. 
Εμείς, στο Σύλλογο για την Προστασία για την Αναβίωση της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας, τιμούμε τις παραδόσεις μας και τηρούμε τα ήθη και έθιμά μας,όπως είναι η Τσικνοπέμπτη! 
Σας ευχαριστούμε που συμμετέχετε και στηρίζετε τις πρωτοβουλίες και τις εκδηλώσεις μας και ευχόμαστε σε όλους καλές απόκριες και του χρόνου να είμαστε καλά να μαζευτούμε ξανά να γλεντήσουμε και να περάσουμε όμορφα! Ο Σύλλογός μας θα κάνει και άλλες εκδηλώσεις τους επόμενους μήνες και το καλοκαίρι και σας θέλουμε και σε αυτές κοντά μας! Χρόνια Πολλά! 

Δύο χειρομβοβίδες και ένα πιστόλι στις φυλακές Κορυδαλλού !

Δύο χειροβομβίδες και ένα πιστόλι εντόπισαν δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι σε κελί της 4ης πτέρυγας των Φυλακών Κορυδαλλού. 
 Όπως μετάδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, οι υπάλληλοι είχαν πληροφορίες τον τελευταίο ενάμιση μήνα ότι κυκλοφορεί οπλισμός στις φυλακές και σήμερα πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε όλα τα κελιά της 4ης πτέρυγας.
 Να σημειωθεί ότι οι ίδιοι οι κρατούμενοι παρέδωσαν στους υπαλλήλους το πιστόλι και τις χειροβομβίδες.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Κυριακή 3-3-2013

1. Πρόγνωση για τo Σάββατο 02-03-2013. Γενικά χαρακτηριστικά-προειδοποιήσεις: Επιδείνωση τη νύχτα στη δυτική κεντρική και νότια χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα νότια. Νοτιοανατολικοί άνεμοι μέχρι 7 και τοπικά 8 μποφόρ στο Ιόνιο.

Αναλυτική πρόγνωση.
Μακεδονία, Θράκη: Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα και από τα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και χιονιά στα ορεινά. Τη νύχτα και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.
'Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Έως 13 βαθμούς κελσίου. Στα δυτικά 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Καιρός: Νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και αργά το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και χιονιά στα ορεινά. Τη νύχτα στο Ιόνιο τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο τα φαινόμενα θα ενταθούν θα εκδηλωθούν καταιγίδες τοπικά ισχυρές.
'Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τη νύχτα θα ενταθούν στην ανατολική στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο και θα σημειωθούν πυκνές χιονοπτώσεις και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής στερεάς και πρόσκαιρα της Πελοποννήσου.
'Ανεμοι: Ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Έως 15 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το βράδυ θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τη νύχτα θα ενταθούν.
'Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Έως 15 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν.
'Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική: Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τη νύχτα θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες που βαθμιαία θα ενταθούν.
'Ανεμοι: Ανατολικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Έως 15 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
'Ανεμοι: Ασθενείς και τοπικά βόρειοι 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Έως 13 βαθμούς κελσίου.

2. Πρόγνωση για την Κυριακή 03-03-2013. Κακοκαιρία στην κεντρική και νότια χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, στη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και από το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις τοπικά ισχυρές σε ορεινές περιοχές της κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου. Σταδιακή βελτίωση. 'Ανεμοι στο Αιγαίο τοπικά 8 με 9 μποφόρ. Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Μακεδονία, Θράκη: Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας. Ο καιρός από το μεσημέρι θα βελτιωθεί.
'Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα θαλάσσια 7 και τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 12 βαθμούς κελσίου. Στα δυτικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Καιρός: 'Αστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα τις πρώτες πρωινες ώρες στη δυτική Πελοπόννησο θα είναι τοπικά ισχυρά, αλλά βαθμιαία θα ασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.
'Ανεμοι: Αρχικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Από το μεσημέρι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 7 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Καιρός: Στη Θεσσαλία νεφώσεις με βροχές, χιονιά στα ορεινά και ημιορεινά. Στα υπόλοιπα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στα ορεινά και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής στερεάς. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα ασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.
'Ανεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 7 με 8 και το πρωί στα θαλάσσια τοπικά 9 μποφόρ. Στα νότια αρχικά νοτιοανατολικοί 5 μποφόρ βαθμιαία βόρειοι βορειοανατολικοί 7 με 8 και πιθανόν τοπικά 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 6 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: Καιρός: Αρχικά βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες τοπικά θα είναι ισχυρές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ασθενήσουν και μέχρι το βραδύ ο καιρός θα βελτιωθεί.
'Ανεμοι: Αρχικά νοτιοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ. Βαθμιαία βόρειοι 7 και τοπικά στα ανατολικά 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 6 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Καιρός: Νεφώσεις και από το μεσημέρι βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.
Βελτίωση τη νύχτα.
'Ανεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 7 με 8 και το πρωί τοπικά 9 μποφόρ. Στα νότια νοτιοανατολικοί 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ, από το βράδυ δυτικοί βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 8 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική: Καιρός: Αρχικά νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Βαθμιαία το μεσημέρι τα φαινόμενα θα ασθενήσουν και από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί.
'Ανεμοι: Αρχικά ανατολικοί 4 μποφόρ και γρήγορα βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 8 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Καιρός: αρχικά νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές και βαθμιαία βελτίωση.
'Ανεμοι: Ασθενείς και τοπικά βόρειοι 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 5 έως 13 βαθμούς κελσίου.

 Ερώτηση Γεωργιάδη για το βιβλίο της Γιάννας

Στοιχεία για την οικονομική διαχείριση της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, ζητά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή.
Η ερώτηση έγινε με αφορμή το βιβλίο της τότε προέδρου της Επιτροπής, Γιάννας Αγγελοπούλου και απευθύνεται στους υπουργούς Οικονομικών, Παιδείας και Αθλητισμού και στοχεύει ευθέως την κ. Αγγελοπούλου.
Όπως υποστηρίζει ο βουλευτής της ΝΔ, με βάση αποσπάσματα του βιβλίου που έχει γράψει και πρόκειται να κυκλοφορήσει, η κ. Αγγελοπούλου, «επαίρεται για την Διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων».
Ειδικότερα, στην ερώτηση του αναφέρει ότι υπήρξε μία τρύπα 500 εκατ. ευρώ στα οικονομικά της Οργανωτικής Επιτροπής, ποσά που πληρώθηκαν από τον κρατικό προϋπολογισμό. Ερωτά λοιπόν τους υπουργούς που ξοδεύτηκαν αυτά τα ποσά και γιατί ποτέ δεν δημοσιοποιήθηκε μία λίστα με τα έσοδα και τα έξοδα της Επιτροπής, αλλά και ένας κατάλογος με τα άτομα που δούλευαν στην Επιτροπή, με το έργο που παρήγαγαν αλλά και με τις αμοιβές τους.
Αναφέρει, επίσης, στην ερώτησή του γιατί η Οργανωτική Επιτροπή δεν ήταν υπό τον έλεγχο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και επισημαίνει ότι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα μόνο το 2000 ξοδεύτηκαν 2 δισ. δραχμές για δεξιώσεις και ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία

Αναλυτικά και σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. οι κρίσεις των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν ως εξής :

ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ

Υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου και τη συμμετοχή δύο (2) Αντιστρατήγων του Στρατού Ξηράς, συνεδρίασε το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομίας και έκρινε τους Αντιστρατήγους, ως ακολούθως:

Διατηρητέους τους: Αδαμάντιο Σταματάκη και Δημήτριο Τσακνάκη

Ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους
: Δημήτριο Παπαδόπουλο, στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας και
Παναγιώτη Φλήρη, στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Προϊσταμένου του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τοποθετήσεις Αντιστρατήγων

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου τοποθετήθηκαν οι τέσσερις Αντιστράτηγοι της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ακολούθως:

Αδαμάντιος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ, ως Υπαρχηγός του Σώματος
Δημήτριος ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ, ως Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος
Ιωάννης ΔΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ως Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος
Σπυρίδων ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ, ως Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας

ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΙ

Υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Νικόλαου ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος, Αδαμάντιου ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ και Δημητρίου ΤΣΑΚΝΑΚΗ, συνεδρίασε το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων και έκρινε τους (21) Υποστρατήγους της Ελληνικής Αστυνομίας (-20- Γενικών Καθηκόντων και -1- Ειδικών Καθηκόντων-Υγειονομικό).

Ειδικότερα:

Έκρινε προακτέους στο βαθμό του Αντιστρατήγου, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του βαθμού αυτού, τους κατωτέρω Υποστράτηγους:

ΔΙΚΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη - ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ Σπυρίδωνα

Έκρινε διατηρητέους τους κατωτέρω Υποστράτηγους:

ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κωνσταντίνο - ΠΑΡΑΒΟΛΙΔΑΚΗ Εμμανουήλ - ΧΑΛΑΤΣΗ Βασίλειο - ΚΑΤΡΙΑΔΑΚΗ Εμμανουήλ - ΚΟΥΚΙΟ Τρύφωνα - ΛΥΓΙΔΑΚΗ Ευθύμιο - ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ Ηλία - ΣΑΛΑΜΟΥΡΑ Γεώργιο - ΚΟΝΤΑΡΙΔΗ Χρήστο - ΜΑΤΣΙΚΑ Αθανάσιο

Έκρινε ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους, τους κατωτέρω εννέα (9) Υποστρατήγους Γενικών και Ειδικών, εκ των οποίων μία (1) Υποστράτηγος Ειδικών Καθηκόντων - Υγειονομικός, οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του Αντιστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων, τους απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου της θέσης που κατείχαν και θα αποστρατευθούν ύστερα από τριάντα (30) ημέρες:

ΤΣΙΟΤΣΙΟ Δημήτριο - ΚΑΛΑΜΑΡΑ Ιωάννη - ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗ Ανδρέα - ΜΑΡΑΠΙΔΗ Παρασκευά - ΠΑΠΑΔΑΚΗ Δημήτριο - ΜΠΑΛΗ Δημήτριο - ΣΙΑΜΟ Ιωάννη - ΚΟΖΥΡΑΚΗ Στέφανο - ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ Σταυρούδα (Υγειονομικό)

Τοποθετήθηκαν οι Υποστράτηγοι της Ελληνικής Αστυνομίας


Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου έγιναν οι τοποθετήσεις των Υποστρατήγων της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ακολούθως:

TΣΟΥΒΑΛΑΣ Κωνσταντίνος, στον Κλάδο Οικονομοτεχνικών και Πληροφορικής / Α.Ε.Α. όπου υπηρετεί, ως Προϊστάμενος
ΠΑΡΑΒΟΛΙΔΑΚΗΣ Εμμανουήλ, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης όπου υπηρετεί, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής
ΧΑΛΑΤΣΗΣ Βασίλειος, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας όπου υπηρετεί, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής
ΚΑΤΡΙΑΔΑΚΗΣ Εμμανουήλ, από Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στο Γραφείο κ. Προϊσταμένου Επιτελείου / Α.Ε.Α.
ΚΟΥΚΙΟΣ Τρύφωνας, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης όπου υπηρετεί, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής
ΛΥΓΙΔΑΚΗΣ Ευθύμιος, από Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στον Κλάδο Τάξης / Α.Ε.Α. ως Προϊστάμενος
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Ηλίας, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου όπου υπηρετεί, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής
ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ Γεώργιος, από Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής στην Γενική Διεύθυνση Ασφάλειας Επισήμων, ως Διευθυντής
ΚΟΝΤΑΡΙΔΗΣ Χρήστος, από Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής
ΜΑΤΣΙΚΑΣ Αθανάσιος, από Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής
ΧΟΝΔΡΟΣ Βάιος, από Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής
ΛΑΣΚΑΡΗΣ Αναστάσιος, από Διεύθυνση Οργάνωσης - Νομοθεσίας / Α.Ε.Α. στον Κλάδο Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού / Α.Ε.Α. ως Προϊστάμενος
ΒΕΝΕΤΗΣ Ευάγγελος, από Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής στη Διεύθυνση Γενικής Αστυνόμευσης / Α.Ε.Α. ως Διευθυντής
ΚΑΣΚΑΝΗΣ Απόστολος, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας όπου υπηρετεί, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής
ΣΟΦΙΟΣ Δημήτριος, από Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής στην Αστυνομική Ακαδημία, ως Διευθυντής
ΣΑΛΑΜΑΓΚΑΣ Γεώργιος, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου υπηρετεί, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής
ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗΣ Παναγιώτης, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου όπου υπηρετεί, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής
ΤΖΟΪΤΗΣ Αλκιβιάδης, στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας / Α.Ε.Α. όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής
ΝΙΤΣΑΣ Γεώργιος, από Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας / Α.Ε.Α. στον Κλάδο Ασφάλειας / Α.Ε.Α., ως Προϊστάμενος
ΜΙΧΑΙΡΙΝΑΣ Κωνσταντίνος, από Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής
ΜΟΥΣΟΥΛΗΣ Ιωάννης (Υγειονομικός), στη Διεύθυνση Υγειονομικού / Α.Ε.Α. όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.

ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ


Μετά την κρίση των Υποστρατήγων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Νικόλαου ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος, Αδαμάντιου ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ και Δημητρίου ΤΣΑΚΝΑΚΗ.

Ειδικότερα το Ανώτατο Συμβούλιο:

Έκρινε προακτέους στο βαθμό του Υποστρατήγου, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του βαθμού αυτού, τους κατωτέρω έντεκα (11) Ταξιάρχους:

ΧΟΝΔΡΟ Βάϊο, ΛΑΣΚΑΡΗ Αναστάσιο, ΒΕΝΕΤΗ Ευάγγελο, ΚΑΣΚΑΝΗ Απόστολο, ΣΟΦΙΟ Δημήτριο , ΣΑΛΑΜΑΓΚΑ Γεώργιο, ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗ Παναγιώτη, ΤΖΟΪΤΗ Αλκιβιάδη, ΝΙΤΣΑ Γεώργιο, ΜΙΧΑΙΡΙΝΑ Κωνσταντίνο, ΜΟΥΣΟΥΛΗ Ιωάννη (Υγειονομικός)

Έκρινε διατηρητέους τους κατωτέρω Ταξιάρχους:

ΣΤΕΦΑΝΗ Ηλία,  ΜΑΡΚΟΥ Νικόλαο, ΤΣΕΡΛΕΝΤΑΚΗ Γεώργιο, ΔΕΝΕΚΟ Αλέξανδρο, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη, ΤΣΟΥΚΝΑΔΗ Ιωακείμ, ΠΑΖΑΡΛΗ Αθηναγόρα, ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ Ηλία, ΑΛΕΙΦΕΡΗ Παναγιώτη, ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ Βασίλειο, ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ Κωνσταντίνο,  ΓΥΠΑΡΑΚΗ Ελευθέριο, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗ Ιωάννη, ΖΑΓΚΑ Δημήτριο, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ Βασίλειο,  ΚΑΡΑΪΤΣΗ Γεώργιο, ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟ Χρήστο, ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ Ιωάννα, ΧΡΙΣΤΟΛΟΥΚΑ Νικόλαο, ΛΕΛΟΒΙΤΗ Γεώργιο, ΓΕΩΡΓΑΤΖΗ Δημήτριο, ΦΟΥΝΤΑ Αθανασία
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ Αριστείδη, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Αθανάσιο, ΜΟΥΡΤΖΑΝΟ Παντελεήμων, ΖΑΡΚΑΔΑ Νικόλαο, ΣΟΥΓΛΙΕΡΗ Γεώργιο, ΚΟΚΚΩΝΗ Ιωάννη, ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ, ΝΙΚΗΤΑΚΗ Φώτιο, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο, ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ Ζαχαρούλα, ΤΖΙΜΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο, ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Δημήτριο, ΖΑΦΕΙΡΗ Πλάτωνα (Υγειονομικός), ΜΑΛΕΒΙΤΗ Ηλία (Υγειονομικός),ΚΑΒΒΑΔΙΑ Στέφανο (Οδοντίατρος), ΒΥΝΑΚΟ Γεώργιο (Ψυχολόγος)

Έκρινε ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους είκοσι (20) Ταξιάρχους Γενικών Καθηκόντων και έναν (1) Ειδικών Καθηκόντων – Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του Υποστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων και θα αποστρατευθούν ύστερα από τριάντα (30) ημέρες:

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ Ανδρέα, ΔΟΥΚΙΑΝΤΖΑΚΗ Αντώνιο, ΣΤΑΥΡΑΚΑ Γεώργιο, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ Παντελή, ΚΟΝΤΕΛΑ Κωνσταντίνο, ΣΥΡΡΟ Αθανάσιο, ΤΣΟΥΡΑΠΑ Βασίλειο, ΧΑΣΟΜΕΡΗ Νικόλαο, ΤΑΤΣΗ Χαράλαμπο, ΚΑΡΑΪΣΚΟ Ιωάννη, ΑΡΝΑΟΥΤΗ Θωμά, ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ Όλγα, ΟΡΦΑΝΟ Ιωάννη, ΒΑΝΑΚΑ Ηλία, ΔΡΟΣΑΚΗ Γεώργιο, ΠΑΠΟΥΤΣΗ Κωνσταντίνο, ΣΤΑΣΙΝΟ Νικόλαο, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, ΔΑΡΙΒΙΑΝΑΚΗ Αντώνιο, ΜΠΙΖΑΚΗ Νικόλαο (Εγκλ. Εργαστηρίων)

Κρίσεις Αστυνομικών Διευθυντών Ελληνικής Αστυνομίας

Μετά την κρίση των Ταξιάρχων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου και των Αντιστρατήγων του Σώματος Αδαμάντιου Σταματάκη και Δημητρίου Τσακνάκη.

Κρίθηκαν προακτέοι στο βαθμό του Ταξιάρχου, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του βαθμού αυτού, οι κατωτέρω τριάντα (30) Αστυνομικοί Διευθυντές Γενικών Καθηκόντων και δύο (2) Ειδικών Καθηκόντων [ένας (1) Υγειονομικός – Ιατρός και ένας (1) Εγκλημ. Εργαστηρίων]

1. ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ Δημήτριος 2. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Αλέξανδρος 3. ΜΙΖΗ Σταματίνα 4. ΛΑΤΜΟΣ Πέτρος 5. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Γεώργιος 6. ΠΕΤΡΑΚΗΣ Εμμανουήλ 7. ΦΑΡΑΟΣ Παναγιώτης 8. ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ Φανούριος 9. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Σωτήριος 10. ΤΑΣΙΟΣ Κωνσταντίνος 11. ΤΟΥΡΠΕΤΑΣ Λουκάς 12. ΜΠΑΚΑΣ Αντώνιος 13. ΜΩΥΣΙΔΗΣ Βασίλειος 14. ΔΡΑΓΑΤΑΚΗΣ Χρήστος 15. ΣΤΑΘΗΣ Παναγιώτης 16. ΣΟΛΔΑΤΟΣ Κωνσταντίνος 17. ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Δημήτριος 18. ΓΙΡΒΑΛΑΚΗΣ Ευθύμιος 19. ΑΛΑΜΑΝΑΣ Απόστολος 20. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Εμμανουήλ 21. ΝΤΟΓΡΑΜΑΤΖΗΣ Θεόφιλος 22. ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ Γεώργιος 23. ΚΟΥΤΣΑΥΤΑΚΗΣ Αρτέμιος 24. ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ Γεώργιος 25. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος 26. ΓΙΑΡΕΝΤΖΙΔΗΣ Βασίλειος 27. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Νικόλαος 28. ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗΣ Νικόλαος 29. ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Γεώργιος 30. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αλκιβιάδης 31. ΠΑΠΑΔΟΥΡΑΚΗΣ Αντώνιος (Υγειονομικός) 32. ΜΗΝΙΑΤΗ Πηνελόπη (Εγκλημ. Εργαστηρίων)

Προάγονται στο βαθμό του Ταξιάρχου εκτός οργανικών θέσεων σαράντα τρεις (43) Αστυνομικοί Διευθυντές Γενικών Καθηκόντων και ένας (1) Ειδικών Καθηκόντων, οι οποίοι και θα αποστρατευθούν ύστερα από τριάντα (30) ημέρες:

1. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης 2. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημήτριος 3. ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ Ιωάννης 4. ΚΑΡΥΔΑΚΗ Γεωργία 5. ΛΑΤΣΩΝΑ Ευαγγελία 6. ΦΡΑΓΚΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ Χαρίδημος 7. ΣΕΝΤΟΝΑΣ Στέργος 8. ΡΙΖΟΣ Ιωάννης 9. ΖΑΧΟΣ Ιωάννης 10. ΤΣΑΚΑΡΔΑΝΟΣ Δημήτριος 11. ΠΑΛΕΣ Ιωάννης 12. ΤΑΜΠΑΚΗΣ Δημήτριος 13. ΖΟΥΓΡΗ Μαρία 14. ΜΠΕΛΕΝΙΩΤΟΥ Ελένη 15. ΑΤΑΛΟΓΛΟΥ Ελένη 16. ΜΠΑΡΔΗΣ Θωμάς 17. ΚΑΡΙΟΦΥΛΛΑΚΗΣ Ευάγγελος 18. ΤΣΙΡΙΤΑΣ Μιχαήλ 19. ΚΑΠΡΙΔΑΚΗΣ Ιωάννης 20. ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ Παναγιώτης 21. ΠΛΑΤΣΙΚΟΥΔΗΣ Μιχαήλ 22. ΜΑΝΤΙΚΟΣ Γεώργιος 23. ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗΣ Εμμανουήλ 24. ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ Χρήστος 25. ΛΑΝΟΣ Γεώργιος 26. ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Χρήστος 27. ΚΡΙΚΕΤΟΥ Βασιλική 28. ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ Γρηγόριος 29. ΜΟΣΧΟΝΑΣ Εμμανουήλ 30. ΚΑΡΕΛΛΑΣ Νικόλαος 31. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Αντώνιος 32. ΠΑΠΑΡΟΥΠΑΣ Παναγιώτης 33. ΤΥΡΟΛΟΓΟΣ Σπυρίδωνας 34. ΔΟΥΚΑΣ Αθανάσιος 35. ΒΑΒΟΥΛΗΣ Βασίλειος 36. ΡΟΥΣΣΗΣ Ιωάννης 37. ΓΛΥΚΕΡΔΑΣ Κωνσταντίνος 38. ΚΑΪΝΤΑΣ Αναστάσιος 39. ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΣ Κωνσταντίνος 40. ΖΑΧΟΣ Ιωάννης 41. ΜΗΖΥΘΡΑΣ Παναγιώτης 42. ΝΙΚΟΛΕΤΑ Βασιλική 43. ΠΗΔΗΚΤΑΚΗ Αικατερίνη (λόγω 35ετίας) 44. ΛΑΜΠΡΙΝΕΑ Μάρθα (Οικονομικό)

Τοποθετήσεις - Μετακινήσεις Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου τοποθετήθηκαν - μετακινήθηκαν οι Ταξίαρχοι Γενικών και Ειδικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ακολούθως:

ΣΤΕΦΑΝΗΣ Ηλίας, από Αστυν. Δ/νση Καστοριάς στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής.
ΜΑΡΚΟΥ Νικόλαος, στη Δ/νση Πληροφορικής/Α.Ε.Α. όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΤΣΕΡΛΕΝΤΑΚΗΣ Γεώργιος, στη Δ/νση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΔΕΝΕΚΟΣ Αλέξανδρος, από Δ/νση Αλλοδαπών Αττικής στη Δ/νση Αλλοδαπών/Α.Ε.Α., ως Διευθυντής.
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης, στη Δ/νση Αστυνομίας Πειραιά όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΤΣΟΥΚΝΑΔΗΣ Ιωακείμ, στην Αστυν. Δ/νση Αλεξανδρούπολης όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΠΑΖΑΡΛΗΣ Αθηναγόρας, στη Δ/νση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ηλίας, από Δ/νση Αλλοδαπών/Α.Ε.Α. στη Δ/νση Τροχαίας/Α.Ε.Α., ως Διευθυντής.
ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ Παναγιώτης, στην Υπηρεσία Ασφάλειας Βουλής των Ελλήνων όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος, στην Αστυν. Δ/νση Μεσσηνίας όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, στη Δ/νση Αστυνομίας Β/Α Αττικής όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ Κωνσταντίνος, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ηπείρου όπου υπηρετεί, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής.
ΓΥΠΑΡΑΚΗΣ Ελευθέριος, στη Δ/νση Διαχείρισης Χρηματικού/Α.Ε.Α. όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ Ιωάννης, από Δ/νση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής/Υ.ΜΕ.Τ. στη Δ/νση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, ως Διευθυντής.
ΖΑΓΚΑΣ Δημήτριος, από Δ/νση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής στη Δ/νση Άμεσης Δράσης Αττικής, ως Διευθυντής.
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Βασίλειος, από Δ/νση Χειρισμού Κρίσεων/Α.Ε.Α. στην Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος/Α.Ε.Α., ως Διευθυντής.
ΚΑΡΑΪΤΣΗΣ Γεώργιος, στην Αστυν. Δ/νση Κοζάνης όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, από Δ/νση Άμεσης Δράσης Αττικής. στη Δ/νση Διαβατηρίων/Α.Ε.Α., ως Διευθυντής.
ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ Ιωάννα, στη Δ/νση Οικονομικών/Α.Ε.Α. όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΧΡΙΣΤΟΛΟΥΚΑΣ Νικόλαος, στο Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΛΕΛΟΒΙΤΗΣ Γεώργιος, στην Αστυν. Δ/νση Θεσπρωτίας όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΓΕΩΡΓΑΤΖΗΣ Δημήτριος, από Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος/Α.Ε.Α. στη Δ/νση Ασφάλειας Αττικής, ως Διευθυντής.
ΦΟΥΝΤΑ Αθανασία, στη Δ/νση Δημόσιας Ασφάλειας/Α.Ε.Α. όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Αριστείδης, από Αστυν. Δ/νση Ζακύνθου στην Αστυν. Δ/νση Ηλείας, ως Διευθυντής.
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Αθανάσιος, στην Γενική Διεύθυνση Ασφάλειας Επισήμων/ Υπηρεσία Προστασίας Επισήμων όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΣ Παντελεήμονας, από Αστυν. Δ/νση Ρεθύμνης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης, ως βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή.
ΖΑΡΚΑΔΑΣ Νικόλαος, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής όπου υπηρετεί, ως Υποδιευθυντής.
ΣΟΥΓΛΙΕΡΗΣ Γεώργιος, στην Αστυν. Δ/νση Τρικάλων όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΚΟΚΚΩΝΗΣ Ιωάννης, στο Ίδρυμα Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ Μιχαήλ, στην Αστυν. Δ/νση Ηρακλείου όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ Φώτιος, από Δ/νση Αστυνομικού Προσωπικού/Α.Ε.Α. στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, ως Διοικητής.
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, στην Αστυν. Δ/νση Αχαΐας όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ Ζαχαρούλα, στη Δ/νση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας/Α.Ε.Α. όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΤΖΙΜΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, στη Δ/νση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Δημήτριος, στη Δ/νση Τροχαίας Αττικής όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ Δημήτριος, από Δ/νση Αλλοδαπών/Α.Ε.Α. στη Δ/νση Εκπαίδευσης/Α.Ε.Α., ως Διευθυντής.
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Αλέξανδρος, από Δ/νση Αστυνομίας Πειραιά στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής.
ΜΙΖΗ Σταματίνα, από Αστυνομική Ακαδημία στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, ως Διοικητής.
ΛΑΤΜΟΣ Πέτρος, στην Αστυν. Δ/νση Φλώρινας όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Γεώργιος, στη Δ/νση Εγκληματολογικών Ερευνών/Α.Ε.Α. όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΠΕΤΡΑΚΗΣ Εμμανουήλ, από Αστυν. Δ/νση Χανίων στην Αστυν. Δ/νση Ρεθύμνης, ως Διευθυντής.
ΦΑΡΑΟΣ Παναγιώτης, στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας όπου υπηρετεί, ως Διοικητής.
ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ Φανούριος, στην Αστυν. Δ/νση Λασιθίου όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Σωτήριος, από Δ/νση Ασφάλειας Αττικής στη Δ/νση Άμεσης Δράσης Αττικής/Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.
ΤΑΣΙΟΣ Κωνσταντίνος, από Υποδ/νση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος στην Αστυν. Δ/νση Χαλκιδικής, ως Διευθυντής.
ΤΟΥΡΠΕΤΑΣ Λουκάς, από Υποδ/νση Τροχαίας Αθηνών στη Δ/νση Αστυν. Ν/Α Αττικής, ως Διευθυντής.
ΜΠΑΚΑΣ Αντώνιος, από Υποδ/νση Ασφάλειας Ν/Α Αττικής στη Δ/νση Αλλοδαπών Αττικής, ως Διευθυντής.
ΜΩΥΣΙΔΗΣ Βασίλειος, στη Δ/νση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΔΡΑΓΑΤΑΚΗΣ Χρήστος, από Υποδ/νση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής στη Δ/νση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, ως Διευθυντής.
ΣΟΛΔΑΤΟΣ Κωνσταντίνος, στη Δ/νση Οικονομικών/Α.Ε.Α.
ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Δημήτριος, στη Δ/νση Κρατικής Ασφάλειας/Α.Ε.Α. όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΓΙΡΒΑΛΑΚΗΣ Ευθύμιος, από Δ/νση Ασφάλειας Αττικής στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ως Υποδιευθυντής.
ΑΛΑΜΑΝΑΣ Απόστολος, στην Αστυν. Δ/νση Μαγνησίας όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Εμμανουήλ, στην Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος/Α.Ε.Α. όπου υπηρετεί, ως Υποδιευθυντής.
ΝΤΟΓΡΑΜΑΤΖΗΣ Θεόφιλος, από Δ/νση Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης στη Δ/νση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ Γεώργιος, στη Δ/νση Αστυνομίας Αθηνών όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΚΟΥΤΣΑΥΤΑΚΗΣ Αρτέμιος, από Υποδ/νση Ασφάλειας Χανίων στην Αστυν. Δ/νση Χανίων, ως Διευθυντής.
ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ Γεώργιος, από Υποδ/νση Ασφάλειας Ηρακλείου στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης, ως βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή.
ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος, στην Αστυν. Δ/νση Φθιώτιδας όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΓΙΑΡΕΝΤΖΙΔΗΣ Βασίλειος, από Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης στη Δ/νση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, ως Διευθυντής.
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Νικόλαος, από Αστυν. Δ/νση Λακωνίας στην Αστυν. Δ/νση Ζακύνθου, ως Διευθυντής.
ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗΣ Νικόλαος, στην Αστυν. Δ/νση Ημαθίας όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Γεώργιος, από Παράρτημα Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος στη Σχολή Αστυφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας, ως Διοικητής.
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αλκιβιάδης, από Υποδ/νση Ασφάλειας Αθηνών στη Δ/νση Αστυνομίας Αθηνών, ως Υποδιευθυντής.
ΖΑΦΕΙΡΗΣ Πλάτωνας (Υγειονομικός), στο Κεντρικό Ιατρείο Αθηνών όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ Στέφανος (Υγειονομικός), στο Κεντρικό Ιατρείο Αθηνών, όπου υπηρετεί.
ΠΑΠΑΔΟΥΡΑΚΗΣ Αντώνιος (Υγειονομικός), στο Κεντρικό Ιατρείο Αθηνών όπου υπηρετεί.
ΜΑΛΕΒΙΤΗΣ Ηλίας (Υγειονομικός), στο Κεντρικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
ΒΥΝΑΚΟΣ Γεώργιος (Υγειονομικός), στη Δ/νση Υγειονομικού/Α.Ε.Α. όπου υπηρετεί.
ΜΗΝΙΑΤΗ Πηνελόπη (ΕΚ), στη Δ/νση Εγκληματολογικών Ερευνών/Α.Ε.Α. όπου υπηρετεί.

Η νύφη... είχε πάει και με τους τρεις!

Έπαθαν σοκ όταν ο γαμπρός και φίλος τους, σύστησε τη μέλλουσα γυναίκα του
ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Μία παρέα επιστήθιων φίλων από την Πάτρα «πάγωσε» στην κυριολεξία όταν αντίκρισε τη μέλλουσα νύφη ενός από τα μέλη της. Κι αυτό γιατί... όλως τυχαίως, η συγκεκριμένη είχε παλαιότερα ερωτική επαφή (και ομαδική μάλιστα...) με τους τρεις από τους συνολικά πέντε φίλους!
 Επαφή η οποία, εκτός των άλλων, είχε κανονιστεί μέσω του ίντερνετ, μιας και η νεαρή είχε πάθει εξάρτηση από το διαδίκτυο και το χρησιμοποιούσε πολύ για να εντοπίσει σύντροφο που θα της εξασφάλιζε μια extreme ερωτική βραδιά.
Ο μέλλον γαμπρός, ο οποίος είναι από τα άτομα χωρίς πολυτάραχη ζωή, δεν έχει την παραμικρή υποψία για το τι συμβαίνει και οι τρεις κολλητοί του δεν ξέρουν αν πρέπει να αποκαλύψουν την αλήθεια και με ποιον τρόπο. Η συνάντηση γνωριμίας έγινε πριν από δύο εβδομάδες σε καφέ της Ρήγα Φεραίου. Ο 35χρονος μέλλων γαμπρός κάλεσε τους φίλους του για να τους γνωρίσει τη σύντροφό του, με την οποία, όπως τους εξήγησε, πήραν γρήγορα την απόφαση (μόλις τρεις μήνες σχέσης) να παντρευτούν. Όταν οι τρεις την είδαν μπροστά τους έμειναν με το στόμα ανοικτό, ενώ εκείνη ατάραχη τους συστήθηκε και συμπεριφερόταν σαν να τους έβλεπε για πρώτη φορά.

Πώς είχε γίνει η γνωριμία
Ο ένας από τους τρεις ήταν εκείνος που είχε κάνει την αρχική γνωριμία μαζί της μέσω του ίντερνετ και συγκεκριμένα μέσα από ένα σάιτ αναζήτησης ερωτικών συντρόφων. Αφού συναντήθηκαν πάνω από τρεις φορές και είχαν ερωτική επαφή, ο νεαρός την έπεισε να έχουν ομαδική συνεύρεση και κάλεσε τους άλλους δύο φίλους του. Και όλα αυτά συνέβησαν πέρυσι το καλοκαίρι. Τα ίχνη της κοπέλας χάθηκαν και συμπτωματικά την ξανασυνάντησαν ως σύντροφο και υποψήφια νύφη του τέταρτου φίλου τους. Ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας μη γνωρίζοντας την άλλη πτυχή την οποία σκέπτονται να του αποκαλύψουν οι φίλοι του...dete.gr

Φυλάκιση, αφαίρεση διπλώματος και βαριά πρόστιμα για τα ανασφάλιστα ΙΧ

Πάνω από 1.000.000 υπολογίζεται ότι είναι αυτή τη στιγμή τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη αλλαγής επί το αυστηρότερο του σχετικού νομικού πλαισίου.
Οι άγριες διαθέσεις αποκαλύπτονται από τη πρώτη κιόλας παράγραφο του σχετικού άρθρου, όπου ορίζεται ότι η υποχρέωση ασφάλισης υφίσταται διαρκώς από τη χορήγηση της αδείας κυκλοφορίας, χωρίς να εξαρτάται από την εν τοις πράγμασι κίνηση ή η λειτουργία του αυτοκινήτου.
Η διατύπωση της επίμαχης διάταξης προκάλεσε κατ' αρχήν σύγχυση, καθώς φάνηκε ότι ακόμα και τα οχήματα των οποίων έχουν παραδοθεί οι πινακίδες και βρίσκονται σε ακινησία, οφείλουν να είναι ασφαλισμένα. Υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών απαντούσαν, ωστόσο, ότι δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο διευκρίνισης ή ακόμα και επαναδιατύπωσης της διάταξης.
Πέρα από ποινή φυλάκισης από 2 έως 12 μήνες που προβλέπει το π.δ. 237/1986, ορίζεται πλέον ότι σε περίπτωση κυκλοφορίας οχήματος χωρίς ασφαλιστική κάλυψη επιβάλλονται και οι παρακάτω κυρώσεις :
Αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδηγού και της άδειας κυκλοφορίας μετά των κρατικών πινακίδων του οχήματος για 10 ημέρες με πράξη της Αστυνομικής Αρχής. Επί εμπλοκής ατυχήματος από όχημα επί τόπου αφαίρεση πινακίδων και άδειας κυκλοφορίας για 2 χρόνια και επί υποτροπής για 3 χρόνια. Για την επιστροφή των πινακίδων και της άδειας κυκλοφορίας μετά την παρέλευση των ανωτέρω περιόδων απαιτείται η προσκόμιση από τον ενδιαφερόμενο του σχετικού σήματος ασφάλισης.
Χρηματικό πρόστιμο, το οποίο βεβαιώνεται με πράξη της Αστυνομικής Αρχής ίσο με 1.000 ευρώ για τα λεωφορεία και τα φορτηγά δημόσιας χρήσης, 500 ευρώ για τα επιβατηγά και άλλα οχήματα κάθε φύσης και 250 ευρώ για τα δίκυκλα.
Σε περίπτωση που εντοπίζεται αυτοκίνητο όχημα, για το οποίο προκύπτει ότι δεν υφίσταται η υποχρεωτική ασφαλιστική κάλυψη, ο ιδιοκτήτης θα ειδοποιείται και θα πρέπει εντός 8 ημερών να ασφαλίσει το όχημα του, καταβάλλοντας παράβολο υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου ύψους 250 ευρώ.
   iefimerida.gr

Με αυγά, καρέκλες και συνθήματα εργαζόμενοι «κυνήγησαν» και έδιωξαν τον Βορίδη

Με το σύνθημα «πάρε το Μνημόνιο και φύγε από εδώ... ουστ» υποδέχθηκαν εργαζόμενοι της KAVALA OIL τον βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη σε ξενοδοχείο της Καβάλας. Εξαγριωμένοι όρμησαν στην αίθουσα της συνέντευξη Τύπου και δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Πέταξαν αυγά, καρέκλες και τραπέζια που πετούσαν η συνέντευξη Τύπου. Μάλιστα λίγο πριν μπουν μέσα στον εσωτερικό χώρου του ξενοδοχείου έσπασαν την τζαμαρία στην είσοδο του ξενοδοχείου και πέταξαν μπογιά.
Ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης παρέμεινε αποκλεισμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τη συνέντευξη Τύπου.

Παρατείνεται η απογραφή συνταξιούχων του ΟΓΑ

Παρατείνεται, με απόφαση του διοικητή του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), Δημήτρη Κοντού, έως τις 15 Μαρτίου 2013, η απογραφή των δικαιούχων συντάξεων χηρείας και ορφάνιας του Οργανισμού. 
Ο ΟΓΑ τονίζει ότι μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα δοθεί άλλη παράταση, ενώ, για όσους δεν απογραφούν έως τις 15 Μαρτίου 2013, θα ανασταλεί η καταβολή της σύνταξής τους από την 1η Μαΐου 2013. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Οργανισμού, περισσότεροι από 1.500 συνταξιούχοι δεν προσήλθαν για να απογραφούν κατά τη διάρκεια της απογραφής δικαιούχων συντάξεων επιζώντων του ΟΓΑ, η οποία ξεκίνησε στις 29 Ιανουαρίου και έληξε σήμερα. Συγκεκριμένα, από το σύνολο 10.145 συνταξιούχων απογράφηκαν περίπου 8.600.

Προηγήθηκε η καταγραφή με φυσική παρουσία των συνταξιούχων του ΟΓΑ, που ολοκληρώθηκε στις 31.12.2012. Μετά την ολοκλήρωσή της διαπιστώθηκε, ότι 12.792 συνταξιούχοι δεν είχαν απογραφεί και ανεστάλη η καταβολή της σύνταξής τους από την 1η Φεβρουαρίου 2013, ενώ ο Οργανισμός προχώρησε στην αναζήτηση των ποσών που είχαν καταβληθεί αλλά και τυχόν ποινικών ευθυνών.

Μετά την παράταση που δόθηκε σήμερα, οι δικαιούχοι που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου (χήρες ή χήροι και ορφανά 12 ετών και άνω), θα πρέπει να προσέλθουν στον ανταποκριτή του ΟΓΑ με την ενημερωτική επιστολή που έχουν λάβει από τον Οργανισμό προσκομίζοντας τα εξής δικαιολογητικά:

1. Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ (για αλλοδαπούς) ή βιβλιάριο υγείας για τα ανήλικα τέκνα χωρίς ταυτότητα.
2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, εκδοθέν κατά τον ημερολογιακό μήνα της απογραφής.
3. Υπεύθυνη δήλωση, των συνταξιούχων χηρείας, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής, στην οποία θα δηλώνουν ότι από την ημερομηνία συνταξιοδότησης και μέχρι σήμερα δεν έχουν τελέσει γάμο.
4. Το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος.
5. Αντίγραφο επίσημου εγγράφου από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ.

Επιπλέον, για τα τέκνα απαιτείται: Για τα ενήλικα τέκνα, πιστοποιητικό σπουδών στην περίπτωση που σπουδάζουν σε ανώτερες ή ανώτατες σχολές και για τα ανήλικα (12 ετών και άνω) αστυνομική ταυτότητα του γονέα ή του κηδεμόνα ή του προσώπου που έχει τη γονική μέριμνα. Εάν ο γονέας λαμβάνει σύνταξη χηρείας και τα τέκνα ορφανική σύνταξη, θα πρέπει να απογραφούν ξεχωριστά.

Διαβάστε το Σάββατο στην ΠΑΡΑΓΩΓΗ


Ο Τύπος της Μεσσηνίας 2-3-2013


1.3.13

Forza Ρία Αντωνίου! Αυτά χαίρονται τώρα οι Ιταλοί

Το ξανθό μοντέλο έχει βαλθεί να κατακτήσει τη γείτονα χώρα και τα καταφέρνει καλά!

Η Ρία Αντωνίου έχει αφήσει πίσω της τις γυμνές φωτογραφίσεις και τα προκλητικά εξώφυλλα. Η “εκστρατεία” της για την κατάκτηση της Ιταλίας ξεκίνησε μέσα από το Ballando con le stelle επιδεικνύοντας το χορευτικό της ταλέντο. Πιο πολύ όμως κέρδισαν να νάζια της και η σέξι εμφάνισή της.

Αυτά που την είχαν βάλει στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του ανδρικού πληθυσμού της χώρας μας. Τώρα τα χαίρονται οι Ιταλοί! Ας τα θυμηθούμε κι εμείς μέσα από παλιές καυτές στιγμές της...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο 20χρονος που σκόρπιζε τον τρόμο στους Πακιστανούς – ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 20χρονου που συνελήφθη για επιθέσεις σε Πακιστανούς.

Πρόκειται για τον ΚΟΝΤΟΜΟΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του Αλκιβιάδη και της Δήμητρας, που γεννήθηκε το 1993, στο Μαρούσι Αττικής.

Ο 20χρονος μαζί με συνεργούς του, που αναζητούνται, τον περασμένο Σεπτέμβριο πέταξαν πέτρες, καπνογόνα και μολότοφ σε ένα κουρείο που διατηρούσε Πακιστανός στη Μεταμόρφωση Αττικής, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Επιτέθηκαν ακόμη και στον πελάτη του κουρείου, έναν οδηγό ταξί, που είχε σταματήσει για να κουρευτεί.  Ο οδηγός ταξί προσπάθησε να τους σταματήσει και οι δράστες δε δίστασαν να τον μαχαιρώσουν!
 Στις 22 Σεπτεμβρίου μαζί με δύο άλλους άγνωστους προς το παρόν δράστες επιτέθηκαν με μαχαίρι σε δύο Πακιστανούς σε στάση λεωφορείου στη Λεωφόρο Ηρακλείου στο Ηράκλειο Αττικής, τραυματίζοντας σοβαρά τον έναν στη θωρακική χώρα και αφαιρώντας του χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Την ίδια ημέρα περίπου μισή ώρα αργότερα στη Λυκόβρυση, ο 20χρονος βρισκόταν μαζί με άλλους δύο σε αυτοκίνητο και ανέκοψαν την πορεία μοτοσικλέτας, στην οποία επέβαιναν δύο Πακιστανοί με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί. Στην συνέχεια, αφαίρεσαν την μοτοσικλέτα, η οποία τελικά βρέθηκε στις 27-9-2012, ολοσχερώς καμένη στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Μία ώρα μετά από μία ώρα στην  οδό Ερμού στη Μεταμόρφωση, μαζί με άλλους άγνωστους δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα, επιτέθηκαν με μαχαίρι σε τρεις πακιστανούς, που κινούνταν πεζή και τραυμάτισαν δύο από αυτούς (τον έναν σοβαρά στη θωρακική χώρα), ενώ τους αφαίρεσαν και προσωπικά τους αντικείμενα.

Τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά απο εισαγγελική διάταξη.

Κατ' οίκον έκτιση ποινής με "βραχιολάκι"

Σε δημόσια διαβούλευση έδωσε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, το νομοσχέδιο για την αποφυλάκιση των κρατουμένων (υποδίκων, καταδίκων και όσων λαμβάνουν άδεια κρατουμένων) με τη χρήση ηλεκτρονικού βραχιολιού στον κρατούμενο.
Το «βραχιολάκι» δίνει τη δυνατότητα στα  παραβατικά άτομα, στα οποία έχουν επιβληθεί ποινές, να εκτίσουν το υπόλοιπο της κράτησής  τους στον τόπο κατοικίας τους (καθεστώς κατ΄οίκον περιορισμού) ή σε  όποια άλλη κατοικία επιλέξουν να διαμείνουν.
Βασική προϋπόθεση για να γίνει αυτό, είναι να τοποθετηθεί  μόνιμα στο χέρι ή το πόδι των κρατουμένων, οι οποίοι θέλουν να κάνουν χρήση του «ηλεκτρονικού ευεργετήματος», το ηλεκτρονικό  βραχιολάκι το οποίο εμπεριέχει μικροτσίπ.
Ο κρατούμενος φορώντας το βραχιολάκι είναι συνδεδεμένος σε 24ωρη βάση με ειδική συσκευή. Το μέτρο αυτό δεν αφορά όσους έχουν καταδικαστεί για συμμετοχή σε τρομοκρατική ή εγκληματική οργάνωση.

Σύλληψη υπαλλήλων του ΕΔΣΝΑ για χρηματισμό...

Συνελήφθησαν σήμερα από άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, δύο υπάλληλοι του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής για χρηματισμό, μετά από ...
μήνυση συναδέλφου τους.


Οι υπάλληλοι αρνούνται την κατηγορία και δήλωσαν, ότι θα καταθέσουν μήνυση για ψευδή καταμήνυση.

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό ο πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, δήλωσε, ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και πως θα διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση, ενώ θα αποδώσει ευθύνες σε όποιους τους αναλογούν.

Τόνισε δε, ότι «από την πλευρά μας συνεχίζουμε αταλάντευτοι την προσπάθεια για την εξυγίανση του Συνδέσμου σε όλα τα επίπεδα, τηρώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της χρηστής διοίκησης».

«Δεν κάνουμε βήμα πίσω. Διαφάνεια παντού», συμπλήρωσε ο κ. Σγουρός.
skai.gr

Στο χειρουργείο 35χρονος από επίθεση αγριογούρουνου!

Το περιστατικό συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατά την διάρκεια εκπαιδευτικού κυνηγίου χωρίς όπλα.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, ο 35χρονος Τρικαλινός, δέχθηκε την επίθεση από το αγριογούρουνο, το οποίο τον τραυμάτισε σε διάφορα σημεία του σώματός του. Το πιο σοβαρό τραύμα του, είναι στο πόδι.

Ο 35χρονος μπήκε στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων ενώ η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τους έδωσαν λάθος παιδιά στο μαιευτήριο!

Μία ιστορία που μοιάζει με επιστημονική φαντασία..  
Δύο οικογένειες ανακάλυψαν κατά λάθος ότι μεγάλωναν τα λάθος παιδιά, μετά από εξετάσεις DNA.
Τα κορίτσια μεγάλωναν με άλλες οικογένειες, η μία με χριστιανικές αρχές και η άλλη με μουσουλμανικές.
Οι οικογένειες λένε τώρα ότι οι πολιτιστικές διαφορές καθιστούν αδύνατη την αλλαγή τώρα στα κορίτσια. Εδώ και 14 χρόνια μεγάλωναν το παιδί μίας άλλης οικογένειας.
Οι Belyaevs και οι Iskanderovs, από τα ρωσικά Ουράλια ανακάλυψαν την αλήθεια όταν έκαναν τεστ για την πατρότητα της Irina Belyaeva.
Οι γονείς έμειναν έκπληκτοι όταν ανακάλυψαν ότι το κορίτσι που μεγάλωναν δεν ήταν η βιολογική τους κόρη.
Αντίθετα ήταν η βιολογική κόρη της Yelena και του Naimat Iskanderov, που είχαν με τη σειρά τους αναθρέψει την κόρη της Yulia και του Alexei, την Anna.
Οι δύο οικογένειες προσπαθούν τώρα να συναντιούνται και να «μοιράζονται» τα παιδιά, αλλά οι διαφορές μεταξύ τους είναι τεράστιες.
Οι οικογένειες μήνυσαν το νοσοκομείο και κέρδισαν 200.000 δολάρια, αλλά ακόμη δεν έχουν πάρει τα χρήματα γιατί το μαιευτήριο δεν έχει να πληρώσει.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Από το απόγευμα στα δυτικά βροχές και καταιγίδες που τη νύχτα θα ενταθούν και θα επεκταθούν ανατολικότερα. Χιόνια στα ορεινά. 
Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέχρι 7 και τοπικά 8 μποφόρ στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.
Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τη νύχτα θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες που βαθμιαία θα ενταθούν.
άνεμοι: ανατολικοί 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 3 έως 16 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και από το βράδυ βόρειοι 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 1 έως 13 βαθμούς κελσίου.
αναλυτική πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα από τα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ χιόνια στα ορεινά.
άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.
θερμοκρασία: από -01 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στα δυτικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες που από το βράδυ στο Ιόνιο τη δυτική στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα είναι τοπικά ισχυρές. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές το βράδυ στα ορεινά.
άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο 7 τοπικά 8 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τη νύχτα θα ενταθούν στην ανατολική στερεά και ανατολική Πελοπόννησο και θα χιονίσει στα ορεινά.
άνεμοι: ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 3 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το βράδυ θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες που τη νύχτα θα ενταθούν.
άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 8 έως 15 βαθμούς κελσίου.
νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν.
άνεμοι: ανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στα νότια 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ -Άνοιξε η γή στο υπνοδωματιό του και τον Ρούφηξε στα έγκατα της Γής


Ένας κάτοικος της Φλόριντα, στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ, φέρεται ότι έχασε την ζωή του όταν ξαφνικά μια τεράστια τρύπα άνοιξε εκεί όπου βρισκόταν το υπνοδωμάτιό του και τον ρούφηξε, παρασύροντάς τον στο βάθος της γης, μετέδωσε σήμερα το CNN.

Το ασυνήθιστο αυτό περιστατικό, το οποίο σχολιάστηκε από πολλά αμερικανικά δίκτυα πληροφόρησης, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης προς σήμερα Παρασκευή στο Μπράντον, στα προάστια της Τάμπα.
Οι αρχές, οι οποίες εκλήθησαν στον τόπο του δυστυχήματος, βρήκαν όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι μια τεράστια τρύπα —η οποία δεν είναι εντελώς ορατή από το εξωτερικό μέρος του σπιτιού— και δεν μπόρεσαν να έρθουν σε επαφή με το θύμα.

Ο άνδρας αυτός ηλικίας 36 ετών "φέρεται ότι είναι νεκρός", δήλωσε η Τζέσικα Νταμίκο, εκπρόσωπος των πυροσβεστών της κομητείας του Χίλσμπορο, την οποία επικαλείται το CNN. "Τίποτε δεν δείχνει ότι εξακολουθεί να ζει", πρόσθεσε.

Ο άνδρας φώναξε ζητώντας βοήθεια από τον αδελφό του την ώρα που άνοιγε η τρύπα κάτω από το κρεβάτι του, αλλά ο δεύτερος δεν κατάφερε να τον βγάλει. Πέντε ενήλικες και ένα παιδί δύο ετών βρισκόντουσαν στο σπίτι όταν σημειώθηκε το περιστατικό, σύμφωνα με την Νταμίκο.

Η ίδια πρόσθεσε ότι η τεράστια αυτή τρύπα, η οποία μπορεί να έχει έως και 30 μέτρα διάμετρο και 15 μέτρα βάθος, αλλά δεν είναι εντελώς ορατή από το εξωτερικό του σπιτιού καθώς καλύφθηκε από ένα στρώμα εδάφους, θα μπορούσε να καταπιεί ολόκληρο το σπίτι.
Οι αρχές, οι οποίες διευκρίνισαν ότι η τρύπα προκλήθηκε από εδαφολογικά αίτια, απομάκρυναν από τα σπίτια τους περίοικους.

Κοινή κάθοδο στις εκλογές πρότεινε ο Βενιζέλος στη ΔΗΜΑΡ

Προσωπικό προσκλητήριο ενότητας, αυτοπεποίθησης και αγώνα, σε όλους χωρίς εξαιρέσεις, για συμμετοχή στην κοινή προσπάθεια την ανασύσταση της παράταξης και την έξοδο της χώρας από την κρίση, απηύθυνε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, στην εναρκτήρια ομιλία του, στο 9ο- Συντακτικό Συνέδριο του Κινήματος, που διεξάγεται στο ΣΕΦ.  
Ταυτόχρονα, απηύθυνε ειδική πρόσκληση σε όσους έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ στις διπλές εκλογές του καλοκαιριού, να επιστρέψουν «στο σπίτι τους». 

Αναφέρθηκε στην κυβέρνηση και το είδος της συνεργασίας με τη ΝΔ και τη ΔΗΜΑΡ, τονίζοντας ότι δεν ταυτιζόμαστε αξιακά και ιδεολογικά με την πρώτη και απευθύνοντας πρόταση προς το κόμμα του Φώτη Κουβέλη για κοινή κάθοδο στις εκλογές, καθώς επίσης και στις άλλες δυνάμεις που κινούνται στον χώρο της Κεντροαριστεράς. Οι εργασίες του συνεδρίου θα διαρκέσουν έως την Κυριακή και θα λάβουν μέρος πάνω από 3000 σύνεδροι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου