20.12.13

"City": Μία μοναδική έκπληξη, δωρεάν, μαζί με την ΣΗΜΕΡΙΝΗ που κυκλοφορεί..

To εορταστικό «CITY» είναι εδώ!!! «Δρόμος δεν υπάρχει, τον δρόμο τον φτιάχνεις προχωρώντας» είχαμε κάποτε γράψει. Και ο δρόμος της «ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ» κάθε εβδομάδα μας οδηγεί σε νέες διαδρομές. Σε διαδρομές που πρέπει να αναζητήσεις τον προορισμό, που πρέπει να δώσεις κατεύθυνση και ενδιαφέρον. Και για αυτήν πορεία που διαρκώς εξελίσσεται για εμάς, το ερέθισμα το δίνετε εσείς.
 Έτσι, στο 14ο φύλλο μας παρουσιάζουμε το πρώτο ‘’παιδί’’ της «Σ», το “City”. Ένα ειδικό ένθετο με εορταστική διάθεση, με αρκετές προτάσεις για την Καλαμάτα, τον προορισμό. 

Παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον να διαβάσετε την συνέντευξη της δικιάς μας Αννίτας Πάνια, σε μια από τις πολύ λίγες της έντυπες ‘’εμφανίσεις’’. 
Η Αννίτα μιλά για την Καλαμάτα, την ίδια, που παραμένει παιδί, την τηλεόραση και τα σχέδιά της, σημειώνοντας πως συνεχίζει να ροκάρει στη ζωή της.
Ακόμη διαβάστε για τις πολλές επιλογές, για διασκέδαση, που σας  προσφέρει η μεσσηνιακή πρωτεύουσα. 
Τα έθιμα και η Καλαμάτα της… ΑΟΖ του ελαιολάδου. Γλυκίσματα κι απολαυστικές συνταγές, αλλά και… αποδράσεις. Μην ξεχάσετε και τις απαραίτητες ‘’πινελιές’’ μόδας και ομορφιάς.
Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμάμε και συνεχίζουμε μαζί για κάτι ακόμη πιο δυνατό.
Γινε συνδρομητης τωρα διαβάζοντας όλη την εφημερίδα ηλεκτρονικα σε όλο τον κόσμο μπαίνοντας στο www.simerininews.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου