28.12.13

«Αναβαθμίζουν το Νοσοκομείο Καλαμάτας αξιοποιώντας και τη τελευταία μέρα και το τελευταίο ευρώ του ΕΣΠΑ. Μπράβο τους»!!!!!

Είναι αλήθεια! Τόσα έργα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν έχουμε ξαναδεί!!!
Συνεχίστε έτσι……..!!!!!!
Ολοκληρώθηκαν  σήμερα  28/12/2013 δύο νέα (2) σημαντικά έργα  για το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας τα οποία είχαν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ  συνολικού προϋπολογισμού 511.579,11€
Πρόκειται για την εγκατάσταση δύο (2) αερόψυκτων ψυκτικών συγκροτημάτων ισχύος 400KW και τριών (3) ρυθμιστών στροφών (inverter) ισχύος 18,5KW όπως επίσης και η εγκατάσταση ενός νέου σύγχρονου τηλεφωνικού κέντρου στο πλαίσιο της αναβάθμισης των ψηφιακών υποδομών. 
Τις επόμενες ημέρες ξεκινούν επίσης πέντε (5) ακόμη νέα έργα στο πλαίσιο της ιατροτεχνολογικής και ηλεκτρομηχανολογικής αναβάθμισης του Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Ειδικότερα πρόκειται να έχουν ολοκληρωθεί έως τα τέλη του Γενάρη 2014  τα παρακάτω:
1.    Προμήθεια και λειτουργία Αναπνευστήρων ΜΕΘ/Εμφραγμάτων  5  τεμαχίων προϋπολογισμού 105.000€
2.    Προμήθεια και λειτουργία Αναπνευστήρα Φορητού                     (για MRI) προϋπολογισμού 10.000€
3.    Προμήθεια και εγκατάσταση 6 Μόνιτορ με κεντρικό σταθμό για την ΜΕΘ και άλλα 6 Μόνιτορ με κεντρικό σταθμό για την Μονάδα Εμφραγμάτων προϋπολογισμού 184.000€
4.    Προμήθεια και λειτουργία ενός πλήρους αναισθησιολογικού συγκροτήματος 5 τεμαχίων συνολικού προϋπολογισμού 250.000€
5.    Εγκατάσταση και λειτουργία δεκαπέντε (15) κλιματιστικών μονάδων ψύξης, θέρμανσης, ατμού συνολικού προϋπολογισμού 376.994,93€.
Επισημαίνεται δε, ότι τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και οι διεθνής διαγωνισμοί για την υλοποίηση των παρακάτω έργων:
1.    Προμήθεια Συγκροτήματος Παραγωγής Οξυγόνου προϋπολογισμού 558.400€ αποτελούμενο  από
Α: ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ (προμήθεια – εγκατάσταση)
Β: ΚΡΥΟΓΕΝΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΥΓΡΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 3,5 m
Γ (προμήθεια – εγκατάσταση)3: ΑΕΡΙΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΕ ΣΙΔΗΡΟΦΙΑΛΕΣ (προμήθεια – εγκατάσταση)
Δ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ(προμήθεια – εγκατάσταση) 
2.    Προμήθεια εξοπλισμού μηχανογράφησης  προϋπολογισμού  245.262€
3.    Προμήθεια εξοπλισμού Μαγειρείων-Πλυντηρίων προϋπολογισμού  545.000€
4.    Προμήθεια εξοπλισμού για αναβάθμιση υποδομών Η/Μ προϋπολογισμού  400.723€ 

Με αφορμή τα παραπάνω ο Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος δήλωσε:
«Συλλογικά και μεθοδικά εργαζόμαστε καθημερινά προκειμένου να φέρουμε σε πέρας έναν ολόκληρο σχεδιασμό που θα έχει ως αποτέλεσμα την ουσιαστική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που προσφέρει το Νοσοκομείο μας. Σε αυτή πορεία πρωταγωνιστές είναι οι άμεσοι συνεργάτες μου, είναι όλο αυτό το θαυμάσιο ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου μας. Με αυτούς ως Διοίκηση δίνουμε καθημερινά τη μάχη  και ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ  επιτυγχάνουμε βήματα προόδου. Μπροστά μας έχουμε ακόμη πολύ δουλειά.
Ως αφορά τους πόρους του ΕΣΠΑ έχουμε δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι έχουμε χρέος και ευθύνη να αξιοποιήσουμε και το τελευταίο ευρώ. Και για την επίτευξη αυτού του στόχου θέλω να ευχαριστήσω θερμά για την αρωγή τους και την συνεργασία τους το Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π.Τατούλη και το Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Π. Κατσίβελα».
Καθημερινά με μεθοδικότητα και συντονισμό ξεδιπλώνεται ένας ολόκληρος σχεδιασμός που αφορά την αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας και των δομών ευθύνης του. Πολλοί συνεργάτες μου καθημερινά εργάζονται σκληρά προκειμένου να έχουμε αυτά τα θετικά αποτελέσματα. Θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά.

Όπως επίσης θέλω να ευχαριστήσω το Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου Παναγιώτη Κατσίβελα για την αμέριστη στήριξη και φυσικά το Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη που με την αρωγή τόσο της προσωπική του όσο και των υπηρεσιών του καταφέρνουμε να υλοποιούμε ένα τόσο αξιοζήλευτο πρόγραμμα αναβάθμισης των δομών υγείας της Μεσσηνίας που πλησιάζει το ποσό των 17.000.000€.
Έχουμε πολύ δουλειά ακόμη. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου