14.12.13

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Μία ιδιαίτερη τιμητική διάκριση για το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας  θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 18.12.2013 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental στην Αθήνα με την απονομή βραβείου στο διαγωνισμό -για 2η συνεχή χρονιά- των Enviromental Awards 2014 (Επιβράβευση καλών πρακτικών για το περιβάλλον και την αειφορία).
Πρόκειται για ένα πανελλήνιο διαγωνισμό στον οποίο βραβεύεται το καλύτερο δημόσιο έργο που ολοκληρώθηκε μέσα στο 2013, στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και της οικονομίας πόρων.
Ειδικότερα βραβεύεται, την προσεχή Τετάρτη, ως το καλύτερο δημόσιο έργο της χρονιάς η μεγάλη παρέμβαση της ηλιοθερμικής εγκατάστασης και καινοτομίας που ολοκληρώθηκε και λειτουργεί με πολλαπλά οφέλη για το Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Μέσα από αυτή τη βράβευση τα Enviromental Awards 2014 αξιολογούν, επιβραβεύουν και αναδεικνύουν βέλτιστες πρακτικές, διαδικασίες και πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος, την αειφορία και την εξοικονόμηση ενέργειας. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής για την αξιολόγηση όλων των έργων που προηγήθηκε το προηγούμενο διάστημα χαρακτηρίζονται  για τις περιββαλοντικές και τεχνικές γνώσεις τους, το επαγγελματικό υπόβαθρο και την σχετική εμπειρία και εξειδίκευση τους.
Ειδικότερα  η επιτροπή αξιολόγησης απαρτίζεται από τους παρακάτω:
1.  Δρ Κωνσταντίνα Σκαναβή, Καθηγήτρια, Τμήμα Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής
2.  Πάνος Αγερίδης, Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής, Ινστιτούτο Διοικήσεως Παραγωγής Προϊόντων & Υπηρεσιών (ΙΔΙΠ ΠΥ), ΕΕΔΕ
3.  Αλέξανδρος Γιαννέλος, Πρόεδρος, Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης
4.  Δρ Γιώργος Ζαλίδης, Καθηγητής και Αναπληρωτής Πρόεδρος, Γεωπονική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
5.  Δρ Αντώνης Κοκόσης, Καθηγητής, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
6.  Δρ Κάτια Λαζαρίδη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Τμήμα Γεωγραφίας, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, πρώην Πρόεδρος Ε.Ο.ΑΝ.
7.  Κώστας Μάντζιος, Ναυτικός Μηχανολόγος, Επιθεωρητής Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Συντονιστής Κριτικής Επιτροπής

Με αφορμή τα παραπάνω ο Διοικητής του Γ.Ν.Μεσσηνίας κ.Γεώργιος Μπέζος δήλωσε:
« Ως Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας  είμαι περήφανος που μαζί με τους συνεργάτες μου καταφέρνουμε το Νοσοκομείο μας να επιτυγχάνει τέτοιες διακρίσεις και να αποτελεί το φάρο και τον οδηγό βέλτιστων πρακτικών, ποιοτικών υπηρεσιών και οικονομίας πόρων. Αυτή η συλλογική προσπάθεια που καταβάλλεται δικαιώνεται καθημερινά και μας  δίνει  δύναμη να συνεχίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι.
Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα μπροστά μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου και σε όσους ακόμα συνετέλεσαν σε αυτή τη διάκριση»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου