6.12.13

Ούτε ματιά δεν άλλαξαν οι σατανικοί εραστές

Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Άμφισσας κάθισαν χθες για πρώτη φορά οι δυο σατανικοί εραστές, που πριν ένα χρόνο δολοφόνησαν με άγριο τρόπο τον 45χρονο Μίλτο Μασιάλα, πατέρα δυο παιδιών και σύζυγο της κατηγορουμένης.
Η 42χρονη Αλέκα Μασιάλα και ο 45χρονος εραστής της, Ταξιάρχης Γεωργίου, δεν αντάλλαξαν ούτε μια ματιά. Συμπεριφερόταν σαν να ήταν δυο ξένοι. Ο καθένας προσπάθησε να ρίξει την ευθύνη για το φονικό στον άλλον.
Η σύζυγος είπε ότι δεν γνώριζε τίποτα, ενώ ο εραστής υποστήριξε ότι εκτελούσε δικές της εντολές. Το δικαστήριο διεκόπη και θα συνεχιστεί την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, μετά το αίτημα που κατέθεσε ο συνήγορος υπεράσπισης του Ταξιάρχη Γεωργίου, ο οποίος ζήτησε να καταθέσει η ιατροδικαστής Λαμίας Αποστολία Ακριβούση.
Ο Δημήτρης Κρούπης το ζήτησε αυτό διότι από την ιατροδικαστική έκθεση δεν είναι ξεκάθαρο, αν το θύμα πρώτα πυροβολήθηκε με το κυνηγετικό φλόμπερ και μετά δέχθηκε τα χτυπήματα ή το αντίστροφο.
Να υπενθυμίσουμε ότι το άγριο έγκλημα πάθους έγινε τον Οκτώβριο του 2012 και είχε συγκλονίσει τη Λαμία και όλο το πανελλήνιο.
Τότε η 42χρονη Αλέκα προσερχόμενη στον ανακριτή στα δικαστήρια Λαμίας ρωτήθηκε από το LamiaReport αν είχε μετανιώσει και απάντησε "ναι" . Την ίδια ώρα οι συγγενείς του άντρα της δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που έγινε και ξέσπασαν εναντίον της.
 Lamiareport.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου