27.12.13

Πήγα να ....ηρεμήσω και δεν με αφήσατε !!!

Χωρίς ίχνος μεταμέλειας ο Μιχάλης Λιάπης εμφανίστηκε στους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο επιστρέφοντας από την Κουάλα Λουμπούρ και τις πολυτελείς του διακοπές και δήλωσε πως επρόκειτο για ταξίδι εσωτερικής εκτόνωσης και όχι αναψυχής, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Ήταν ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης, ήθελα να ησυχάσω από το δράμα μου και να ηρεμήσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Πρέπει να σας πω ότι ήταν ένα πολύ κουραστικό ταξίδι για μένα. Πήγα να ησυχάσω κι εσείς δεν με αφήσατε".

Ο κ. Λιάπης φτάνοντας στο σπίτι του στο Χαλάνδρι θέλησε να αποφύγει τις κάμερες και δύο στενά νωρίτερα άλλαξε κατεύθυνση. Μάλιστα λίγη ώρα αργότερα ο οδηγός του κ. Λιάπη που έφτασε μόνος του στο σπίτι διαμαρτυρήθηκε σε έντονο ύφος στους δημοσιογράφους επειδή περίμεναν εκεί τον πρώην υπουργό και νυν συνταξιούχο Μιχάλη Λιάπη.

Ο κ. Λιάπης πάντως άφησε να εννοηθεί πως θα παραστεί στη δίκη του τη Δευτέρα κάνοντας σχετικό νεύμα στους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο, ότι θα τα πούμε τη Δευτέρα. Η προκλητική συμπεριφορά του πρώην υπουργού πάντως εξακολουθεί να προκαλεί πολιτικές αναταράξεις, καθώς η πράξη του αντανακλά στο πολιτικό προσωπικό της χώρας.

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA", ζήτησε να τον απαλλάξει η δικαιοσύνη λόγω βλακείας.

megatv.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου