20.12.13

ΠΑΤΡΑ: Του ζητούσαν 30.000 ευρώ για να μην αποκαλύψουν εξωσυζυγική του σχέση με κοπέλα-υπάλληλο καφετέριας

Όπως λένε οι πληροφορίες η απίστευτη υπόθεση εκβίασης πήρε τέλος σήμερα Παρασκευή το μεσημέρι, όταν αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν τον δράστη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα οποία λίγο πριν του είχε παραδώσει το θύμα ενώ αναζητείται από την Αστυνομία ένα ακόμη πρόσωπο που φέρεται να συνδέεται με την υπόθεση και υποδυόταν τον αδελφό της γυναίκας
Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες, όταν ο καθηγητής άρχισε να επισκέπτεται καφε της ευρύτερης περιοχής της Τριων Ναυάρχων, κοντά σε κατάστημα που διατηρούν συγγενείς του.
Εκεί γνωρίστηκε με την κοπέλα που εργάζεται στο καφε και τότε άρχισαν όλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τον περασμένο Οκτώβριο εμφανίστηκε στον καθηγητή τρίτο πρόσωπο, που φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης της καφετέριας και του ζήτησε 10.000 ευρώ, προκειμένου να μην αποκαλύψει στην σύζυγό του, ότι διατηρούσε σχέση με την κοπέλα του μπαρ.
Ο καθηγητής ενέδωσε και πλήρωσε τα χρήματα.
Ωστόσο πριν από μερικές ημέρες, εμφανίστηκε και πάλι στον καθηγητή ο ίδιος άνδρας και του ζήτησε επιπλέον 30.000 ευρώ γιατί η υπόθεση είχε περιπλακεί με την εμφάνιση ...του αδελφού της κοπέλας ο οποίος φέρεται να απειλούσε Θεούς και δαίμονες.
Ο καθηγητής κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια και σήμερα το μεσημέρι πήγε στο ραντεβού με το ποσό των 4.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Το ραντεβού είχε κλειστεί στη συμβολή της Τριών Ναυάρχων με τη Ρήγα Φεραίου.
Μόλις ο δράστης πήρε τα χρήματα, τον συνέλαβαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, ενώ αναζητείται ο φερόμενος ως συνεργός του, που υποδυόταν (ή ήταν) τον αδελφό της κοπέλας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου