28.12.13

1.000 παιδιά από τη Ρωσία στην Καλαμάτα

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ με την ονομασία «Τα παιδιά του ήλιου», που θα διοργανώσει το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Άμπωτις», περίπου 1.000 παιδιά από τη Ρωσία, ενήλικες συνοδοί, καθώς και πολλοί VIP εκ μέρους των μεγάλων χορηγών, θα επισκεφθούν τον προσεχή Ιούνιο την Καλαμάτα. 
Στο Δήμο Καλαμάτας έφθασε σχετική επιστολή από το Υπουργείο Παιδείας της πόλης της Μόσχας, που υποστηρίζει τη διενέργεια αυτού του Φεστιβάλ (μπορείτε να δείτε εδώ την επιστολή του Υπουργείου Παιδείας της Μόσχας και τη μετάφραση του εγγράφου στην ελληνική).
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, με επιστολή του, δήλωσε πως ο Δήμος θα παράσχει την αναγκαία υποστήριξη για την προετοιμασία και την επιτυχή διενέργεια αυτής της διοργάνωσης.
Τα παιδιά και οι συνοδοί τους θα διαμείνουν σε ξενοδοχεία της Καλαμάτας, γεγονός ευεργετικό για την τουριστική κίνηση στην περιοχή μας, αλλά και για τη διαφήμισή της στη Ρωσία.
Οι διοργανωτές σχεδιάζουν να ετοιμάσουν θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, ενώ τα παιδιά από τη Ρωσία – πέρα από τις διακοπές στη θάλασσα – θα επιδοθούν στην εξάσκηση σε πνευματικά παιχνίδια, όπως σκάκι, ντάμα, γκο, μπριτζ και ηλεκτρονικά παιχνίδια, καθώς οι Ρώσοι ιθύνοντες δίνουν μεγάλη σημασία στα πνευματικά αθλήματα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου