6.11.13

She' s A Home Wrecker:Ιδού αυτή που διαλύει σπίτια !

Ενα website στις Ηνωμένες Πολιτείες , σύμφωνα με τον "Indepentend", αποκαλύπτει εξωσυζυγικές σχέσεις και κατονομάζει ...παραδίδοντάς τες στην ντροπή, τις γυναίκες που κοιμούνται με παντρεμένους άντρες.

Είναι ένας δικτυακός τόπος γεμάτος από την "οργή" γυναικών των οποίων οι άντρες παραστράτησαν και έχει τον εντυπωσιακό τίτλο "ShesAHomewrecker.com". Οι υπεύθυνοι ενθαρρύνουν τις απατημένες να δώσουν προσωπικές λεπτομέρειες για τη "μετρέσα" του συζύγου τους (πλήρη ονόματα,τηλέφωνα, e mail, φωτογραφίες, τοποθεσίες).

Το "μότο" είναι: Αν δεν μπορείς να τις νικήσεις, τότε να τις εκθέσεις!!!

Στις καταγγελίες που συνοδεύονται απο ονόματα και άλλα στοιχεία

μπορεί κανείς να διαβάσει:

-"Η τάδε είναι συστηματική αντροχωρίστρα..."

-"Στο μόνο που έχει επιτύχει είναι να είναι πιο πρόστυχο και πιο άσχημη από μένα"!!!

Το σάϊτ έχει δεχθεί έντονες επικρίσεις διότι στοχοποιεί μόνο γυναίκες και όχι τους συζύγους ή τους άντρες που ειναι σε σχέση με τις καταγγέλουσες. Μια από τις τελευταίες λέι ότι οι άντρες δεν μένουν στο απυρόβλητο αλλά ο κύριος στόχος παραμένουν οι ερωμένες....

Οι κατασκευαστές του She' s A Home Wrecker λένε πως η δημοσίευση δεν σημαίνει και αποδοχή, εκ μέρους του σάϊτ, των καταγγελιών. Ήδη τα likes έφτασαν τα 250.000.

Δεν χρειάζεται να τονιστεί ότι οι φεμινίστριες εχουν γίνει έξω φρενών διότι με τέτοιες πρωτοβουλίες, γυναίκες επιτίθενται κατα γυναικών με έναν πολύ ανόητο και χαμηλού επιπέδου τρόπο

ΠΗΓΗ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου