15.11.13

Τρεις νέες (σούπερ ) προτάσεις της Porsche

Στις 19 Νοεμβρίου 2013, η Porsche θα αποκαλύψει συνολικά τρία νέα μοντέλα στις εκθέσεις αυτοκινήτου του Λος Άντζελες (ΗΠΑ), του Τόκιο (Ιαπωνία) και της Γκουανγκζού (Κίνα). 
Το σημαντικότερο γεγονός αυτού του μαραθωνίου εμφανίσεων σε εκθέσεις θα είναι η είσοδος της Porsche σε μια εντελώς νέα κατηγορία οχημάτων.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της Macan στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες σηματοδοτεί την επίσημη παρουσίαση του νέου compact SUV της εταιρείας. Στο Λος Άντζελες θα κάνει το ντεμπούτο της και η 911 Turbo Cabriolet1), ενώ τα μοντέλα Panamera Turbo S2) και Turbo S Executive3) θα αποκαλυφθούν για πρώτη φορά στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο.

Σχεδόν ταυτόχρονα, η 918 Spyder4), το σούπερ σπορ αυτοκίνητο της Porsche, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό της Κίνας και των ΗΠΑ, στις εκθέσεις αυτοκινήτου της Γκουανγκζού και του Λος Άντζελες.

Στο Λος Άντζελες θα παρουσιαστούν επίσης η 911 Turbo Cabriolet και η 911 Turbo S Cabriolet1). Τα ανοικτά μοντέλα της 911 Turbo προσφέρουν τον ίδιο συνδυασμό δυναμισμού, επιδόσεων και αποδοτικότητας με τα μοντέλα Coupe που αποκαλύφθηκαν πριν λίγους μήνες: ο εξακύλινδρος κινητήρας των 3.800 κ.εκ. με διπλό υπερσυμπιεστή αποδίδει 520 ίππους στην ανοικτή 911 Turbo και 560 ίππους στο μοντέλο S, ενώ η τελική ταχύτητα των δύο αυτοκινήτων αγγίζει τα 318 χλμ./ώρα.

Στο Τόκιο, παρουσιάζει τη ταχύτερη έκδοση της σειράς Panamera. Απόδοση ισχύος 570 ίππων και τελική ταχύτητα 310 χλμ./ώρα.

Για πρώτη φορά, η Panamera Turbo S διατίθεται και σε έκδοση Executive, με μεταξόνιο το οποίο είναι μακρύτερο κατά 15 εκατοστά.

Η 918 Spyder πραγματοποιεί το ντεμπούτο της στην Κίνα και στις ΗΠΑ. Σχεδιασμένη από την αρχή ως υβριδικό μοντέλο υψηλών επιδόσεων, έχει να επιδείξει ισχύ 887 ίππων. Επιτάχυνση 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 2,6 δευτερόλεπτα, μέση κατανάλωση καυσίμου  3,1 λίτρα/100 χλμ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου