9.11.13

Συμεών Κεδίκογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει ούτε τους συντρόφους του

Καυστικός  έναντι του ΣΥΡΙΖΑ  ήταν  κατά τη διάρκεια της αγόρευσής  του,  την Παρασκευή, στη Βουλή ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου με αφορμή τη συζήτηση επί της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης που έχει καταθέσει το κόμμα της  αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει ούτε τους συντρόφους του, δεν επιτρέπει στην κυβέρνηση να ολοκληρώσει σε ομαλό κλίμα τις συζητήσεις με τους εταίρους μας και σπεύδει να συζητήσει την αξιολόγηση του οικονομικού επιτελείου πριν καν αυτό καταθέσει τις τελικές του προτάσεις» είπε ο υφυπουργός Παιδείας. 
Επειδή ομιλητές του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν ότι η πρόταση δυσπιστίας αφορά και την οικονομία, ο κ. Κεδίκογλου σημείωσε ότι είναι «η δεύτερη τέτοια πρόταση» επισημαίνοντας ότι «η πρώτη ήταν αυτή του ιστορικού στελέχους του κόμματος Μανώλη Γλέζου, ο οποίος είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει για το πού θα βρει τα λεφτά». «Προσέξτε μόνο μήπως στο τέλος η δική σας απειλή για αστάθεια λειτουργεί υπέρ της κυβερνητικής πλειοψηφίας, υπέρ της σταθερότητας» είπε απευθυνόμενος προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο υφυπουργός Παιδείας τόνισε πως αναμένει με αληθινό ενδιαφέρον να ακούσει τον κ. Τσίπρα να λέει τα ίδια με αυτά που είπε στο Τέξας, σημειώνοντας «και να τον ακούσουν οι κύριοι Λαφαζάνης και Γλέζος και οι συνιστώσες, ότι η ευρωζώνη πρέπει να σωθεί κι όλες οι εναλλακτικές είναι χειρότερες». Και πρόσθεσε: «Τότε δεν είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει καμία συντροφική μομφή εναντίον σας αν για πρώτη φορά απευθυνθείτε στην ελληνική κοινωνία με ρεαλισμό σχετικά με τις προοπτικές της ελληνικής κοινωνίας».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου