30.11.13

Απίστευτος καβγάς!Στην ουρά του ΟΑΕΔ… εμφανίστηκε και η σύζυγος!

ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ

Δεν έχει… ξαναγίνει, τέτοιο περιστατικό! 
Η σύζυγος να μην πιστεύει τον άνδρα της ότι βρισκόταν στην ουρά του ΟΑΕΔ από το πρωί μέχρι το μεσημέρι και επειδή αποφάσισε να κάνει αυτοψία για να το εξακριβώσει και βρέθηκε μπροστά του, εκείνος έγινε έξω φρενών! Με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να γίνουν θεατές ενός… πρωτόγνωρου σκηνικού διαπληκτισμού μεταξύ του ζεύγους!
 
Όλα συνέβησαν την περασμένη Δευτέρα το πρωί στα γραφεία του ΟΑΕΔ στην Πάτρα όπου επικρατούσε πανδαιμόνιο από κόσμο που είχε κατακλύσει τα γραφεία θέλοντας να ρωτήσει για προγράμματα και να εξυπηρετηθεί. Ο σύζυγος είχε φθάσει στο κτίριο από νωρίς το πρωί. Αλλά κάτι το ένα χαρτί, κάτι το άλλο, κάτι να πάει στο τάδε γραφείο και μετά να απευθυνθεί στο παραδίπλα, οι ώρες περνούσαν.
Στο μεταξύ η σύζυγός του, του τηλεφωνούσε και εκείνος της έλεγε πως βρισκόταν ακόμα στον ΟΑΕΔ. Στα επόμενα τηλεφωνήματα της εξηγούσε ότι δεν μπορεί να της μιλάει κάθε τρεις και λίγο γιατί δεν μπορούσε να κάνει τις δουλειές του. Αλλά, όπως αποδείχθηκε αργότερα, η σύζυγος πίστευε πως εκείνος της έλεγε ψέματα και πως ήταν με ερωμένη.
Γι’ αυτό αποφάσισε να πάει η ίδια στον ΟΑΕΔ και να διαπιστώσει αν όντως της έλεγε την αλήθεια. Μπήκε λοιπόν στο κτίριο φωνάζοντας το όνομα του άνδρας της και χωρίς μάλιστα να κρατήσει καθόλου τους τύπους. Αντιθέτως έκανε σαν υστερική, όπως είπαν στον «Κόσμο» αυτόπτες μάρτυρες. Και όταν κάποια στιγμή «έπεσε» μπροστά στον άνδρα της έμεινε άφωνη…
Ακολούθησε καυγάς…
Τότε ήταν η σειρά του συζύγου για να κάνει την δική του «έκρηξη»! Ειδικά μάλιστα όταν η σύζυγος αναγκάστηκε, παρουσία όλων των διπλανών του, να παραδεχθεί ότι πήγε μέχρι εκεί για να επιβεβαιώσει αν της έλεγε αλήθεια ή αν ήταν με άλλη γυναίκα. Και μετά από αυτό, έξαλλος έγινε ο άνδρας ο οποίος δικαιολογημένα βγήκε εκτός εαυτού εκτοξεύοντας σκληρές εκφράσεις εναντίον της γυναίκας του.
Η οποία κλαίγοντας τον εκλιπαρούσε να την συγχωρήσει για αυτό που είχε κάνει. Είναι χαρακτηριστικό ότι για μερικά λεπτά είχαν σταματήσει οι συναλλαγές και άπαντες παρακολουθούσαν το ζευγάρι. Που τελικώς αποχώρησε με πρωτοβουλία του άνδρα ο οποίος μάλλον είχε ντροπιαστεί τόσο που αδυνατούσε να παραμείνει κι άλλο στο χώρο…
dete.gr
 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου