1.11.13

Σ. Κεδίκογλου: Οι δολοφόνοι, όποιοι και να είναι, θα αντιμετωπιστούν αμείλικτα

Οι δολοφόνοι, όποιοι και να είναι, θα αντιμετωπιστούν αμείλικτα από τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη και την ενωμένη ελληνική κοινωνία, διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, με δηλώσεις του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου για την ένοπλη επίθεση στο Νέο Ηράκλειο.

Και υπογράμμισε «ας το γνωρίζουν οι πάντες».

ΣΥΡΙΖΑ: Η σημερινή δολοφονία πρέπει να τύχει της απόλυτης καταδίκης

«Η σημερινή δολοφονία δημιουργεί κλίμα αποσταθεροποίησης και στοχεύει στη δημοκρατία. Πρέπει να τύχει της απόλυτης καταδίκης, καθώς και της ηθικής, ιδεολογικής και πολιτικής απομόνωσής της», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για την ένοπλη επίθεση στο Νέο Ηράκλειο και σημειώνει ότι «η αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής συνιστά το ύψιστο έγκλημα».


Π. Καμμένος: Δεν θα αφήσουμε να παρασύρουν τη χώρα σε εμφύλιο

Σε ομοψυχία καλεί τους Έλληνες ο Πάνος Καμμένος και σε δήλωσή του υποστηρίζει ότι «κάποιοι ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη χώρα σε εμφύλιο πόλεμο».

«Εμείς καλούμε τους Έλληνες σε ενότητα, ομοψυχία, και εθνική αντίσταση απέναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία μέσω της διχόνοιας» αναφέρει στη δήλωσή του ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Το ΚΚΕ καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο και υπογραμμίζει πως «αυτή η επίθεση δημιουργεί πολύ σοβαρά ερωτηματικά για τα κίνητρα και τους σκοπούς που υπηρετεί».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου