22.11.13

Αλλαγές στην ίδρυση και λειτουργία πρατηρίων


Αλλαγές στην ίδρυση και λειτουργία πρατηρίων

H κωδικοποίηση της νομοθεσίας για την ίδρυση και λειτουργία πρατηρίων υγρών καυσίμων και αερίων καυσίμων προωθείται από το υπουργείο Υποδομών.
Στόχος είναι η απλούστευση των διαδικασιών για την ίδρυση πρατηρίων καυσίμων που σύμφωνα με την αγορά αποτελεί ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα γραφειοκρατίας στην χώρα μας,
Για το σκοπό αυτό συνεκλήθη στο Υπουργείο Υποδομών και Δικτύων ευρεία σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες και τεχνικούς συμβούλους των Ομοσπονδιών προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα στην κωδικοποίηση της νομοθεσίας και στη συνέχεια την απλούστευση των διαδικασιών.
Πρόκειται για την πρώτη δράση Ομάδας Εργασίας που συνέστησε, ο Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του πολίτη με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο πολίτης σε θέματα καθημερινότητας με την γραφειοκρατία.
Ανάλογες δράσεις θα ακολουθήσουν σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας του Υφυπουργού Μεταφορών με σκοπό την εύκολη πρόσβαση του πολίτη στις Υπηρεσίες και την διεκπεραίωση των υποθέσεων του με αμεσότητα και διαφάνεια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου