28.11.13

Συνάντηση Αλευρά -Πυλαρινού

Τον Πρόεδρο της Ένωσης τ. Βουλευτών και Ευρωβουλευτών κ. Κων/νο Πυλαρινό, ο οποίος ήταν ο πρώτος Νομάρχης της Μεταπολίτευσης δέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς.
Ο κ. Πυλαρινός θυμήθηκε με νοσταλγία τα χρόνια εκείνα που οι παλιοί μας πολιτικοί είχαν έντονη την αίσθηση του εθνικού χρέους (1974-1976) και παρατήρησε πως σήμερα που ο τόπος μας βρίσκεται στη δίνη μιας βαθιάς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης είναι ανάγκη όσο ποτέ να ενστερνισθούμε το μέτρο για να μπορέσουν να διορθωθούν τα λάθη μας. Η χώρα μας τόνισε έχει δυνατότητες να βγει από την κρίση.
Ο Αντιπεριφερειάρχης είπε για τον κ. Πυλαρινό πως η συμβολή του στη Μεσσηνία άφησε το στίγμα του. Αναφέρθηκε στη νέα δομή της Περιφέρειας με τον Καλλικράτη παρά τις αντιξοότητες που διανύει η χώρα και τις περικοπές που έχουν γίνει κατά 60% των ΚΑΠ λειτουργικών και 90% των ΚΑΠ Επενδύσεων, η Περιφέρεια Πελοποννήσου ξεπερνώντας αυτές τις δυσκολίες με νέες πηγές χρηματοδότησης (ΕΣΠΑ-ΠΔΕ -Ταμείο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών κ.α.) παράγει σημαντικό έργο όσον αφορά τις υποδομές και την προσέγγιση επενδύσεων. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου