20.11.13

Ένας καυγάς στο δρόμο τον έστειλε στην εντατική!



Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. στο βαθμό του αστυνομικού διευθυντή, με βαριάς μορφής εγκεφαλικό που υπέστη προχθές το μεσημέρι, μετά από καυγά που είχε με 26χρονο στο κέντρο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πατρίς", ο 48χρονος, που κατάγεται από χωριό του Ηρακλείου,και αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, συναντήθηκε τυχαία με τον 26χρονο Ηρακλειώτη στην πλατεία Δασκαλογιάννη και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους καυγάδισαν έντονα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, χωρίς όμως να δοθεί συνέχεια στο θέμα, καθώς και οι δύο εμπλεκόμενοι στον καυγά δεν επιθυμούσαν κάτι τέτοιο.

Λίγα λεπτά αργότερα ο απόστρατος αξιωματικός της αστυνομίας έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο, όπου μέχρι και σήμερα δίνει μάχη για τη ζωή του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η υγεία του 48χρονου ήταν ήδη επιβαρυμένη και η εξέλιξη αυτή δεν είναι αποτέλεσμα του καυγά του με τον 26χρονο.

Ο νεαρός, που φέρεται να είναι πρώην τοξικομανής, αφέθηκε ελεύθερος από τον Εισαγγελέα, μέχρι να ολοκληρωθεί η προανάκριση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου