15.11.13

Έστειλαν φοιτήτρια με πόνους για κύστη και.. γέννησε

Δεν ήταν μόνο η 33χρονη από τον Άγιο Νικόλαο που γέννησε χωρίς να ξέρει ότι ήταν έγκυος... 
Το ίδιο συνέβη πριν λίγα 24ωρα με νεαρή φοιτήτρια στο ΤΕΙ Ηρακλείου, η οποία αγνοούσε την εγκυμοσύνη της, πήγε στο νοσοκομείο με πόνο στην κοιλιά και λίγο αργότερα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι!

Τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της που είναι επίσης φοιτητής δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως έγιναν από την μια ημέρα στην άλλη γονείς και είναι απίστευτα χαρουμενοι.

Όπως είπε στην “Πατρίδα” και την Άννα Κωνσταντουλάκη ο διευθυντής της Γυναικολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ καθηγητής Αντώνης Μακρυγιαννάκης η κοπέλα πριν 4 ημέρες αισθάνθηκε έντονο πόνο στην κοιλιά και πήγε για εξετάσεις σε ιδιωτική κλινική του Ηρακλείου. Εκεί ο γιατρός που την εξέτασε της είπε ότι έχει μια πολύ μεγάλη κύστη και την έστειλε στο Τμήμα Επειγοντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου που είχε γενική εφημερία.

Η φοιτήτρια έκανε υπέρηχο που έδειξε βέβαια την εγκυμοσύνη και μισή ώρα αργότερα γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι.

Την αρχική έκπληξη τόσο της ίδιας, όσο και του συντρόφου της αλλά και των οικογενειών τους διαδέχθηκε η χαρά. Οι νέοι γονείς που σπουδάζουν στο ΤΕΙ του Ηρακλείου βρίσκονται από χθες στο σπίτι τους με το μωράκι τους.

Ο κ. Μακρυγιαννάκης είπε ότι η κοπέλα δεν κατάλαβε ότι ήταν έγκυος αφού είχε αποδώσει το αυξημένο βάρος της στη διατροφή. Επιπλέον είχε άστατο κύκλο και το γεγονός ότι για 9 μήνες δεν είχε περίοδο, δεν την έκανε να συσχετίσει το γεγονός με πιθανή εγκυμοσύνη!

cretalive.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου