28.11.13

Τουριστική έκθεση «Μυθική Πελοπόννησος» στο κέντρο της Αθήνας

Στο κέντρο της Αθήνας θα χτυπάει η «καρδιά» της Πελοποννήσου, το τετραήμερο από 5 έως 8 Δεκεμβρίου 2013, στο πλαίσιο της Έκθεσης Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Πολιτισμού «Μυθική Πελοπόννησος». 
Η έκθεση διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πλατεία Κλαυθμώνος, σε συνεργασία της περιφέρειας Πελοποννήσου, με τα Επιμελητήρια Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορίνθου, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αχαΐας, και Ηλείας. Παραγωγοί από όλη την Πελοπόννησο θα εκθέτουν τα προϊόντα τους, δίνοντας, μάλιστα, τη δυνατότητα στους επισκέπτες να τα αγοράσουν σε προνομιακές τιμές.

Με άξονα την εξωστρέφεια, η περιφέρεια Πελοποννήσου αναδεικνύει τη συνεργασία αλλά και τις συνέργειες με τις παραγωγικές τάξεις της περιοχής και στοχεύει στη διεύρυνση της αγοραστικής δύναμης αλλά και στη διαφήμιση των πελοποννησιακών προϊόντων. Στην έκθεση συμμετέχει ενιαία η Πελοπόννησος, στοχεύοντας στη συσπείρωση, η οποία μπορεί να αποτελέσει το μέσο για την έξοδο από την κρίση.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στις 18:30, από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, παρουσία προέδρων και μελών των Επιμελητηρίων. Στα εγκαίνια έχουν προσκληθεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιος Τσαυτάρης και η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου