2.11.13

Ποια είναι τα τρία θύματα της δολοφονικής επίθεσης

Ποια είναι τα τρία θύματα της δολοφονικής επίθεσης
Οι Μανώλης Καπελώνης και Γιώργος Φουντούλης είναι οι δύο νέοι που έχασαν τη ζωή τους από την επίθεση που σημειώθηκε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Από την επίθεση σοβαρά τραυματίας είναι ο 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Ο 29χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς.
Σύμφωνα με το δεύτερο ιατρικό δελτίο που εκδόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου κατά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση από ομάδα χειρουργών έγινε στον τραυματία σπληνεκτομή και αποκαταστάθηκαν οι βλάβες, καθώς όπως διαπιστώθηκε ο νεαρός άντρας έφερε κάκωση σπλήνας, τραυματισμό στομάχου, ρήξη διαφράγματος και τρεις τραυματικές ρήξεις πνεύμονα και ενδοπνευμονική αιμορραγία.
Όπως επίσης ανακοινώθηκε από το νοσοκομείο, ο τραυματίας κατά τη διακομιδή του είχε διαμπερές τραύμα στην αριστερή θωρακοοσφυϊκή χώρα και στην αριστερή υποκλείδια χώρα ως πύλες εισόδου και εξόδου της σφαίρας.
Η κατάσταση του τραυματία παραμένει κρίσιμη και παρακολουθείται από ομάδα χειρουργών.
Οι Μανώλης Καπελώνης και Γιώργος Φουντούλης, όπως αναφέρεται, δέχτηκαν πυρά στο κεφάλι και τον θώρακα. Ο 27χρονος Γ. Φουντούλης, δούλευε στην υποδοχή νυχτερινού κέντρου, και μεταξύ των "φίλων" του στο Facebook είναι στελέχη της Χρυσής Αυγής, όπως ο Γ. Γερμενής.
Ο Μανώλης Καπελώνης, όπως αναφέρει ο ίδιος στη σελίδα του στο Facebook, ήταν στο Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο. Λίγη ώρα μετά τη δολοφονία η προσωπική του σελίδα κατέβηκε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου