3.10.13

Νέες κατηγορίες εισιτηρίων για χαμηλότερους ναύλους από την Αegean Airlines

Nέες κατηγορίες εισιτηρίων με ακόμη χαμηλότερους ναύλους στην οικονομική θέση, τις GoLight και Flex, εισάγει η Aegean Airlines. 
Οι δύο κατηγορίες, που θα προσφέρονται παράλληλα, είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχουν στον επιβάτη την ευελιξία να επιλέγει το είδος του εισιτηρίου του με βάση τις προσωπικές του ανάγκες.

Ειδικότερα:

- Με τα εισιτήρια GoLight ο επιβάτης ταξιδεύει πιο οικονομικά, αφού οι τιμές τους ξεκινούν από 24 ευρώ για πτήσεις εσωτερικού (απλή μετάβαση με όλους τους φόρους προς Αθήνα). Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8 κιλά.

- Με τα εισιτήρια Flex ο επιβάτης έχει μεγαλύτερη ευελιξία στον προγραμματισμό του ταξιδιού του, αφού μπορεί να κάνει απεριόριστες αλλαγές χωρίς χρέωση αλλαγής εισιτηρίου (rebooking fee). 
Επίσης, έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει μία χειραποσκευή έως 8 κιλά και μία αποσκευή έως 23 κιλά, χωρίς χρέωση. Τα ταξίδια εσωτερικού ξεκινούν από 59 ευρώ (απλή μετάβαση, με όλους τους φόρους προς Αθήνα).

Eπιπλέον, αξιοποιώντας τη νέα υπηρεσία Low Fare Calendar που βρίσκεται στο web site της εταιρίας, οι επιβάτες μπορούν να εντοπίζουν τη χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή για το ταξίδι τους, ειδικότερα εάν το προγραμματίζουν όσο πιο νωρίς μπορούν.

Οι νέες κατηγορίες εισιτηρίων θα είναι διαθέσιμες για αγορά από τις 10 Οκτωβρίου 2013 και θα αφορούν ταξίδιαεσωτερικού και προς/από Κύπρο από την 1η Νοεμβρίου 2013 και εξωτερικού από τις 15 Ιανουαρίου 2014. Δεν θα προσφέρονται στα δρομολόγια από και προς Ρωσία, Ουκρανία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Αθήνα-Φρανκφούρτη, Αθήνα-Μόναχο, όπου θα συνεχίσει να ισχύει το παρόν σύστημα.

Τέλος, τα χρυσά μέλη του προγράμματος Miles&Bonus, διατηρούν το δικαίωμα για δωρεάν μεταφορά μίας επιπλέον αποσκευής έως 23 κιλά, ανεξάρτητα από την κατηγορία εισιτηρίου με την οποία ταξιδεύουν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου