3.10.13

Μαργέλης και Αρχοντής στην κούρσα για το δήμο της Καλαμάτας

Δυο έγκριτοι νομικοί της Μεσσηνίας, ο ένας είναι μάλιστα και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, φέρονται  να είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν με αξιώσεις το δημαρχιακό θώκο της Καλαμάτας. 
Πρόκειται για τους δικηγόρους Κώστα Μαργέλη και Χρήστο Αρχοντή. 
Δυο πρόσωπα που εκφράζουν δυο διαφορετικούς κόσμους  και έχουν διαφορετικές αφετηρίες και ως προς την καταγωγή, ο ένας κατάγεται από τα Βουφραδοχώρια και ο άλλος από τη Μάνη, και ως προς τις κοσμοθεωρίες τους. Θεωρούνται από τους καλύτερους δικηγόρους της Μεσσηνίας, με μεγάλη αναγνωσιμότητα και κύρος. 
Δε φέρουν κομματικές ταμπέλες και βαρίδια και κανείς δεν μπορεί να τους καταλογίσει το παραμικρό. Έχουν δε και έντονη κοινωνική δράση.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι, στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, που πιστεύουν ότι τα δραματικά γεγονότα με τη Χρυσή Αυγή θα επιφέρουν μείωση των δυνάμεων του νυν δημάρχου Παναγιώτη Νίκα, κάτι που θα αφήσει μεγαλύτερα περιθώρια διεκδίκησης του δήμου από πρόσωπα όπως ο Κώστας Μαργέλης και ο Χρήστος Αρχοντής.
Φίλος, μου έλεγε, χθες, ότι έχουν γίνει προσπάθειες οι δυο νομικοί να βρουν κοινό σημείο καθόδου, χωρίς αυτές μέχρι σήμερα τουλάχιστον να έχουν καρποφορήσει και είναι φυσικό αφού όπως είπαμε οι δυο νομικοί εκφράζουν δυο διαφορετικούς κόσμους.
Ο χρόνος θα δείξει πού θα πάει η ιστορία αυτή. 
Το λέμε αυτό γιατί οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, σε πανελλήνια κλίμακα, δείχνουν αποστροφή του κόσμου στις νυν δημαρχιακές αρχές και αναζήτηση νέων  προσώπων χωρίς κομματικές παρωπίδες. 
Πρόσωπα που να μην έχουν κουράσει τους πολίτες.

Spartakos

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου