5.10.13

Κόρη εναντίον Μάνας-Είναι λεσβία και «παρασύρει» τον αδελφό μου

Σάλο έχει προκαλέσει σε συνοικία της Πάτρας η περίπτωση μιας διαζευγμένης μητέρας που κατηγορείται από την ίδια της την κόρη ότι... διαμένει στο σπίτι με τον μικρότερο (ανήλικο) αδελφό της και την... φίλη της με την οποία διατηρούν ομοφυλοφιλικές σχέσεις! 
Πρόκειται για μία απίστευτη οικογενειακή ιστορία, ενώ κανείς από τους γείτονες δεν είναι σε θέση να γνωρίζει κατά πόσον αληθεύουν ή όχι οι καταγγελίες. Ωστόσο, οι καθημερινοί καυγάδες στο σπίτι έχουν δώσει «τροφή» για σχόλια και συζητήσεις, ενώ δεν είναι λίγοι οι γείτονες που σκέφτονται να παρέμβουν ζητώντας βοήθεια από τις αρμόδιες Αρχές. 
Σύμφωνα με δηλώσεις γειτόνων στον «Κόσμο», η μητέρα είναι ηλικίας 45 ετών, η κόρη 19 και ο μικρός γιος μόλις 12. 
Η μητέρα χώρισε από τον άνδρα της προ επταετίας, λόγω των ομοφυλοφιλικών τάσεων που είχε παραδεχθεί πως είχε. Ο άνδρας της την εγκατέλειψε και η ίδια κράτησε την επιμέλεια των παιδιών. 
Από τότε όμως που η κόρη ενηλικιώθηκε πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το σπίτι και να διαμείνει με τον πατέρα της. Μετά από αυτό στράφηκε εναντίον της μητέρας της προσπαθώντας, όπως υποστηρίζει, να σώσει τον μικρότερο αδελφό της από τα όσα συμβαίνουν εντός των τειχών! Ποια; 
Τα αποτελέσματα της ομοφυλοφιλικής σχέσης της με άλλη γυναίκα, κατά δύο χρόνια μικρότερή της, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει... μόνιμος κάτοικος του σπιτιού και ουσιαστικά συζεί με την 45χρονη και τον 12χρονο γιο της!
Απειλεί με προσφυγή στον Εισαγγελέα

Εντός και εκτός του σπιτιού οι καυγάδες δίνουν και παίρνουν μεταξύ κόρης και μάνας, ενώ πριν από δύο εβδομάδες παρών ήταν και ο πρώην σύζυγος ο οποίος απειλούσε θεούς και δαίμονες! 

Μάλιστα η κόρη δεν έχει διστάσει να κάνει κοινωνούς του ενδοοικογενειακού θέματος ακόμα και στενούς γείτονες, ζητώντας μάλιστα τη συνδρομή τους σε περίπτωση που αν δεν λυθεί αλλιώς το πρόβλημα αποφασίσει να στραφεί δικαστικά κατά της μητέρας της. Και όπως μεταφέρθηκε στον «Κόσμο» η 19χρονη δηλώνει απόλυτα αποφασισμένη για κάτι τέτοιο, έστω κι αν χρειαστεί να αναλάβει, όπως διατείνεται, η ίδια την κηδεμονία του μικρού αδελφού της! 
Από την άλλη βέβαια, η μητέρα αρνείται τα πάντα και ισχυρίζεται ότι όλα αυτά είναι αποτελέσματα της «πλύσης εγκεφάλου» που έκανε ο πρώην σύζυγός της στην κόρη τους. Μένει να δούμε λοιπίον ποια θα είναι τελικά η εξέλιξη...
dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου