17.10.13

"Τα΄χωσε " ο Βενιζέλος στον Αβραμόπουλο !!!

Οι υπουργοί δεν είναι για να κάνουν τον καλό στην αντιπολίτευση αλλά για να λύνουν προβλήματα
Ολομέτωπη επίθεση στον υπουργό Εθνικής Αμυνας εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής με αφορμή τα όσα απάντησε νωρίτερα στον Αλέξη Τσίπρα.
«Ο πρωθυπουργός και εγώ έχουμε δώσει εντολή στους υπουργούς Εθνικής Αμυνας και Ανάπτυξης να λυθεί το θέμα από τον περασμένο Ιούνιο. Υπάρχει αδικαιολόγητη παράταση. Οι υπουργοί δεν είναι για να κάνουν διαπιστώσεις, ούτε τον καλό στην αντιπολίτευση αλλά για να λύνουν προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής.
Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας ότι όσα λέει είναι απροκάλυπτη στήριξη των αμαρτωλών συμβάσεων του Ακη Τσοχατζόπουλου. «Οπως πήρε στο κόμμα του όλα τα στελέχη του Τσοχατζόπουλου, τώρα στηρίζει και τις συμβάσεις του».
Σχολιάζοντας την ομιλία Βενιζέλου, κύκλοι προσκείμενοι στον υπουργό Εθνικής Αμυνας, σημείωσαν πως η σημερινή τοποθέτηση του κ. Αβραμόπουλου στη Βουλή «είναι ξεκάθαρη και δεν χρειάζονται οδηγίες. Προέχει το δημόσιο και εθνικό συμφέρον και αυτά μόνον υπηρετεί».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου