18.10.13

Σύσκεψη ΥΠΕΚΑ – ΔΕΝ «μάσησε » η Νάντια

-Ευχολόγια Μανιάτη να …ξεπερασθεί το πρόβλημα 

- Λογια …σταράτα από την Νάντια –Υπάρχει ΚΑΘΟΛΙΚΗ κοινωνική αντίδραση 

- Πρόεδρος Καλλιρόης : Θα δοθούν μάχες σώμα με σώμα 

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο ΥΠΕΚΑ, με την συμμετοχή όλων των αρμοδίων, με την ΤΕΡΝΑ να επιχειρεί να παρουσιάσει τον σχεδιασμό της για τα σκουπίδια στην Πελοπόννησο.
Ο Υπουργός ΠΕΚΑ ζήτησε να ξεπεραστεί το όλο... πρόβλημα και στην συζήτηση έπεσαν και οι εναλλακτικές λύσεις που έχουν εξετασθεί, από την στιγμή που στην Καλλιρρόη υπάρχει καθολική αντίδραση.
Μην ξεχνάμε ότι σύμφωνα και με τις προσταγές της Ευρωπαϊκής  Ένωσης βασική προϋπόθεση λειτουργίας αυτών των μονάδων είναι η Κοινωνική συναίνεση η οποία όμως στην Καλλιρόη  ΔΕΝ και ΟΥΤΕ  πρόκειται να υπάρξει .
Η ΤΕΡΝΑ ανέφερε ότι υπάρχει ….πρόβλημα ενημέρωσης  και για τον λόγο αυτό θα υπάρξουν δύο παρουσιάσεις, μία τη Δευτέρα και μία στην συνέχεια.
Νάντα Γιαννακόπουλου
Στην τοποθέτηση της η  Νάντια παρέθεσε μία σειρά από λόγους με κυριότερο την καθολική κοινωνική αντίδραση  στην περιοχή που κάνει την λειτουργία του σκουπιδοεργοστασίου αδύνατη
Πρόεδρος Τ.Κ. Καλλιρρόης – Αντ.Διαγούπης
Μιλώντας στο μεσημεριανό δελτίο της τηλεόρασης BEST έστειλε το δικό του καταλυτικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: "Εμείς δεν κάνουμε πίσω... Δεν πρόκειται να γίνει εργοστάσιο σκουπιδιών στην Καλλιρρόη, να το πάρουν χαμπάρι... Εμείς θα παλέψουμε σώμα με σώμα" και σημείωσε με έμφαση πως δεν πρόκειται να συμμετάσχουν σε τίποτα ενημερώσεις για το... θεαθήναι, "ας έρθουν οι της ΤΕΡΝΑ να μας τα πουν από εδώ"
Στάθης Αναναστασόπουλος
Κάποιος θα πρέπει να πληρώσει για τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί και κάποιος πρέπει να λογοδοτήσει για τα... παιχνίδια των μελετών στο Ραμοβούνι
Μανώλης Αγγέλακας
Υπάρχει κοινωνική αντίδραση να εξεταστούν εναλλακτικές λύσεις

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου