31.10.13

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - 8 συλλήψεις και 58 προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα από το πρωί έως το μεσημέρι, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και του Μελιγαλά Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διακόσια τριάντα ένα
(231) άτομα, εκ των οποίων ενενήντα επτά (97) ημεδαποί και εκατόν τριάντα τέσσερις (134) αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν σαράντα δύο (142) οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά πενήντα οκτώ (58) άτομα, από τα οποία είκοσι ένα (21) ήταν ημεδαποί και τριάντα επτά (37) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
• Ένας (1) ημεδαπός, για ναρκωτικά.
• Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.
• Ένας (1) αλλοδαπός, για πλαστογραφία.
• Πέντε (5) αλλοδαποί, γιατί διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επιπρόσθετα, κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν συνολικά δεκαεννέα (19) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου