7.9.13

Η Μεσσηνιακή κουζίνα σε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι ;

Νεαρός  Καλαματιανός καθηγητής μαγειρικής θα εκπροσωπήσει την Μεσσηνιακή κουζίνα σε μεγάλο κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας .
Πρόκειται για τον  Πέτρο Βρυώνη ο οποίος είναι καθηγητής Μαγειρικής στο ΙΕΚ Ορίζων που έχει επιμεληθεί τα μενού πολλών εστιατορίων της πόλης της Καλαμάτας , ενώ συμμετέχει στην ομάδα Μεσσηνιακής γαστρονομίας «Gefsis Team» η οποία έχει διακριθεί σε εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς μαγειρικής.
Έχει αρκετές παρουσίες σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και του έχουν γίνει πλήθος αφιερωμάτων από έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της χώρας.
Ο ίδιος μας είπε ότι είναι χαρούμενος και ενθουσιασμένος με την προοπτική αυτή. Χωρίς, όμως, να είναι τίποτα σίγουρο και εξακριβωμένο  δεν θέλει να πει πολλά για το θέμα, ούτε να αποκαλύψει ποιο είναι το  κανάλι, απλά τόνισε ότι είναι πολλές οι υποχρεώσεις του στην Καλαμάτα και παρότι θα ήταν τιμητικό γι” αυτόν να κάνει κάτι τέτοιο θα έπρεπε να εξετάσει καλά όλα τα ενδεχόμενα. Κλείνοντας, ανέφερε ότι αισθάνεται υπερήφανος που του δίνεται η ευκαιρία να «εκπροσωπήσει» την Καλαμάτα και την Μεσσηνιακή κουζίνα μέσω ενός μεγάλου τηλεοπτικού μέσου  σε όλη την Ελλάδα
Εμείς από την πλευρά μας του ευχόμεθα καλή επιτυχία και πιστεύουμε ότι θα βάλει ακόμα ένα λιθαράκι στην προβολή του τόπου μας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου