6.9.13

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...Σεξ σε περίεργα μέρη

Δεκατέσσερις ιστορίες ανθρώπων που έκαναν σεξ δημοσίως και έγιναν είδηση παγκοσμίως...
1. Πάνω σε ρολόι
Η ώρα ήταν 15:31 και ένα ζευγάρι φούντωσε τόσο πολύ που ξεγυμνώθηκε και άρχισε να το κάνει στο μπαλκόνι του πύργου του ρολογιού στο κτήριο Grace Brothers, στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας. Απέναντι είναι το εμπορικό κέντρο Broadway και οι περαστικοί τα είδαν όλα...
2. Στο βασιλικό γκαζόν
Τον Απρίλιο του 2009 συνελήφθη ένα ζευγάρι να κάνει σεξ στο γκαζόν της βασιλικής κατοικίας στο Windsor Castle. Σαστισμένοι οι τουρίστες που το επισκέπτονταν εκείνο το απόγευμα, έγιναν μάρτυρες του θεάματος. Εκείνη τη μέρα και η βασίλισσα Ελισάβετ είχε επισκεφθεί τον πύργο της.
3. Οδηγώντας στην Εθνική οδό
Ενας Νορβηγός οδηγούσε με 133 χιλιόμετρα ένα ασημένιο Mazda 323 στην Εθνική οδό, όπου το όριο ταχύτητας ήταν 100 χιλιόμετρα. Οπως αποδείχτηκε, ο τύπος δεν ήταν απλώς λάτρης της ταχύτητας. «Το αυτοκίνητο πήγαινε σαν τρελό από τη μια μεριά του δρόμου στην άλλη, καθώς η γυναίκα καθόταν πάνω στον οδήγο και το κάνανε», είχε δηλώσει ο Tor Stein Hagen, αστυνομικός από το τοπικό τμήμα.
4. Στη στάση του τραμ
Η Mirror.co.uk δημοσίευσε την είδηση ότι ένα ζευγάρι «πιάστηκε» από τις κάμερες ασφαλείας να κάνει σεξ στον σταθμό του τραμ. Παρά τις προειδοποιήσεις από τα μεγάφωνα του υπεύθυνου ασφαλείας, η 29χρονη γυναίκα και ο 17χρονος φίλος της δεν έλεγαν να ξεκολλήσουν. Χρειάστηκε να επέμβουν οι άνδρες των security οι οποίοι τους έπιασαν, τους κράτησαν όλη τη νύχτα στο υπόγειο του σταθμού και την επόμενη μέρα τους άφησαν να φύγουν κάνοντάς τους αυστηρές συστάσεις.

5. Στον τηλεφωνικό θάλαμο
Ενα ζευγάρι καταδικάστηκε το 2008 από δικαστήριο του Brighton γιατί επί 40 λεπτά έκανε σεξ μέσα σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο, προσφέροντας ανεπανάληπτο θέαμα στους περαστικούς. Ενας μάρτυρας κατέθεσε: «Δεν τους ενδιέφερε καθόλου που τους έβλεπε όλος ο κόσμος».
6. Στην έδρα του δικαστή
Ο δικαστής Donald Thompson φυλακίστηκε για τέσσερα χρόνια, καθώς πιάστηκε να αυνανίζεται στην έδρα με ομοίωμα αιδοίου. Σύμφωνα με τους μάρτυρες που κατέθεσαν στη δίκη, χρησιμοποιούσε το sex toy όταν η δίκη ήταν βαρετή ή είχε σεξουαλικές περιγραφές.
7. Στην εκκλησία
Ενα ζευγάρι στην Cesena, στην Ιταλία, πιάστηκε να κάνει σεξ στο εξομολογητήριο στην εκκλησία, πρωί – πρωί. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους πιστούς που άκουγαν από το εξομολογητήριο βογγητά και στεναγμούς. Το ζευγάρι, που βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης, κατηγορήθηκε για άσεμνες πράξεις και διατάραξη θρησκευτικής λειτουργίας.
8. Στο καπό του περιπολικού
Κάποιοι άνθρωποι ερεθίζονται απίστευτα όταν ρισκάρουν. Οπως για παράδειγμα ένα ζευγάρι από την Ολλανδία, το οποίο αποφάσισε να κάνει σεξ στο καπό ενός περιπολικού. Οχι ενός οποιουδήποτε περιπολικού, όμως, αλλά εκείνου που είχε και δύο αστυνομικούς μέσα, οι οποίοι έτρωγαν ντόνατς. Οι αστυνομικοί βγήκαν από το περιπολικό και ζήτησαν ευγενικά από το ζευγάρι να πάει να συνεχίσει αλλού. Δεν τους συνέλαβαν, καθώς στην Ολλανδία δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει το σεξ στο καπό του περιπολικού.

9. Σε αιθουσα πανεπιστημίου
Ενας παντρεμένος καθηγητής συστηματικά έφερνε στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας γυναίκες και το έκαναν μέσα στην αίθουσα. Μία φορά όμως ξέχασε να κλείσει την κάμερα ασφαλείας και όταν αργότερα το βίντεο κυκλοφόρησε αναγκάστηκε να παραιτηθεί.
10. Στο νοσοκομείο με την ηλεκτρική σκούπα
Μια ήσυχη νύχτα σε ένα νοσοκομείο παίδων στην Αγγλία ένας Πολωνός εργαζόμενος όπως περνούσε από το διάδρομο είδε μία ηλεκτρική σκούπα. Δεν μπόρεσε να αντοσταθεί και ξεκίνησε να κάνει σεξ μαζί της... Ο φύλακας που πέρασε λίγη ώρα μετά, τον είδε να έχει τελειώσει πάνω στην σκούπα και του ζήτησε πριν φύγει να... την καθαρίσει.

11. Σε ένα γερανό
Ο Justin Dunn και η Nicole Albert στη Φλόριντα, ανέβηκαν πάνω σε ένα γερανό και ξεκίνησαν να πραγματοποιούν τη φαντασίωσή τους. Εγιναν τσακωτοί αλλά δεν τους μήνυσαν, καθώς ο γερανός ήταν προσωπική τους περιουσία. Ανήκε στον πατέρα του Dunn.
12. Στη φυλακή
Αξέχαστο θα μείνει στα χρονικά του Seattle το τρικούβερτο γλέντι του David E. Kelly μέσα στη φυλακή που κρατείτο για να δικαστεί για τριπλή δολοφονία. Η δικηγόρος που τον εκπροσωπούσε σε μια επίσκεψή της στη φυλακή τον έβαλε κάτω και το έκαναν πίσω από τα σίδερα...
13. Στον κήπο με τραπεζάκι
Τον Μάρτιο του 2008 ένας Αμερικανός οδηγήθηκε κατηγορούμενος στο δικαστήριο γιατί έκανε σεξ με ένα τραπεζάκι κήπου. Η αστυνομία είπε πως ο Art Price Jr πήδηξε το έπιπλο επί τέσσερα συνεχόμενα πρωινά. Τον κάρφωσε ένας γείτονάς του, ο οποίος παρέμεινε ανώνυμος. Ο διοικητής του τμήματος, Matt Johnson, δήλωσε: «Ηταν εντελώς γυμνός και χρησιμοποιούσε την τρύπα από την ομπρέλα για να έχει σεξουαλικές σχέσεις με το τραπεζάκι».

14. Στην τράπεζα
Ενας άντρας και μια γυναίκα που εργαζονταν σε μια τράπεζα στη Γαλλία, όταν οι συνάδελφοί τους σχόλασαν και εκείνοι έμειναν μόνοι, είπαν να κάνουν σεξ στον εργασιακό τους χώρο. Απ’ έξω όμως περνούσε μια παρέα εφήβων οι οποίοι απαθανάτισαν τη σκηνή με το κινητό τους τηλέφωνο. Η γυναίκα μόλις συνειδητοποίησε ότι είχε πιαστεί στα πράσα, λυποθύμισε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου