26.9.13

Έρευνα από την Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για ανάρτηση που αποδίδεται στην Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων

Καλούσε την κυβέρνηση να παραιτηθεί 
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έλαβε εντολή από την Εισαγγελία Πρωτοδικών να διενεργήσει την έρευνα για την υπόθεση ανάρτησης που καλούσε την κυβέρνηση να παραιτηθεί. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών, Παναγιώτα Φάκου, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της ανάρτησης στο Διαδίκτυο, που φέρεται να προέρχεται από Έφεδρους Ειδικών Δυνάμεων στην οποία καλούσαν την κυβέρνηση να παραιτηθεί.

Η επίμαχη ανάρτηση, που φαίνεται να ανήκει στην Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων, καλούσε σε συγκέντρωση έξω από τη Βουλή στις 28 Σεπτεμβρίου και κάνοντας λόγο για «εθνική μειοδοσία» -επικαλούνταν το άρθρο 120 του Συντάγματος- καλούσε «όλους όσους νιώθουν Έλληνες» να συμμετάσχουν για την «αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας».

Η ανάρτηση περιλαμβάνει και διακήρυξη στην οποία η ΚΕΕΔ «απαιτεί», μεταξύ άλλων, από την κυβέρνηση να παραιτηθεί και προτείνει τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας, υπό τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου, η οποία θα αναστείλει τους «μνημονιακούς νόμους».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου