6.9.13

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-Κλείνει η Φαρών από Κρήτης έως Ναυαρίνου

Κλείνει την προσεχή εβδομάδα τμήμα της  οδού Φαρών, από την οδό Κρήτης έως την οδό Ναυαρίνου, προκειμένου να αποξεσθεί ο ασφαλτοτάπητας και να ταπεινωθεί η στάθμη του, αλλά και για να γίνει η κατάλληλη προσαρμογή με τη Ναυαρίνου.
Ο Δήμαρχος ανέφερε σήμερα, μιλώντας στους δημοσιογράφους, πως οι εργασίες αυτές πρόκειται να διαρκέσουν τουλάχιστον 3 εβδομάδες και θα ξεκινήσουν από τη συμβολή Φαρών και Ναυαρίνου. Μετά την εκτέλεσή τους, θα επιλυθεί το πρόβλημα συσσωρεύσεως ομβρίων υδάτων στο τμήμα αυτό της οδού Φαρών, στο οποίο δεν υπάρχει δίκτυο αποχετεύσεως των νερών της βροχής.
Την Τρίτη 10/09/2013, προγραμματίζεται να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του οδοστρώματος και ασφαλτόστρωσης στην παραπάνω οδό.
Για την ορθή εκτέλεσή τους, αλλά και για την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στην περιοχή, είναι απαραίτητο να διοχετευθεί η κίνηση σε άλλες οδούς. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται από τον ανάδοχο του έργου κατά περίπτωση και θα διεξάγεται από τις οδούς Κρήτης και Ναυαρίνου. Επίσης, όλοι οι κάθετοι δρόμοι στη Φαρών (μεταξύ Κρήτης και Ναυαρίνου) κατά την διάρκεια των εργασιών θα παραμείνουν κλειστοί, δηλαδή από την οδό Μαιζώνος μέχρι την οδό Κανάρη.
Δεδομένου του υψηλού κυκλοφοριακού φόρτου της εν λόγω οδού, παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των συνεργείων και τη σήμανση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου