29.8.13

Mήνυμα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ για τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Αγαπητές φίλες και φίλοι, αγαπητοί μαθητές

Η ανακοίνωση των Βάσεων για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ αποτελεί στιγμή απολογισμού για χιλιάδες νέους και νέες που διεκδικούν τη θέση τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ συγχαίρει θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νομού ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ που κατάφεραν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Οι Θυσίες σας, οι θυσίες των οικογενειών σας και των καθηγητών σας ευοδώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με τον τρόπο αυτό φτάσατε στο πρώτο καθοριστικό στόχο για το μέλλον σας.
Σίγουρα ο στόχος αυτός , δεν είναι το τέλος της επίπονης και επίμονης προσπάθεια σας αλλά τα ισχυρά θεμέλια μια νέας πολλά υποσχόμενης αρχής για την ζωή σας.

Η νέα ζωή που ανοίγετε σας δίνει ένα κλειδί για την επιτυχία. Μένει σε εσάς η δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε μέσα από σκληρή δουλειά και σε συνδυασμό με τις υψηλές ανθρώπινες αξίες  , με τον καλύτερο τρόπο για εσάς και την κοινωνία μας.

Σε όσους δεν είχαν την τύχη να πετύχουν θα θέλαμε να τους πούμε ότι η ζωή ούτε αρχίζει, ούτε τελειώνει εδώ. Με το τέλος της σχολικής σας ζωής έχετε κάνει ήδη το ξεκίνημα μιας νέας περιόδου, την απαρχή ενός μέλλοντος που μπορεί και πρέπει να το κάνετε καλύτερο και ας χάθηκε μια μάχη.
Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι είναι μόνο μια μάχη, στην οποία είτε χάσει κανείς , είτε έχει κερδίσει δεν θα κριθεί ολόκληρος ο πόλεμος τηςζωής.
Θα έχετε ευκαιρίες διάκρισης στην ζωή σας αρκεί να μην χάσετε την πίστη στον εαυτό σας. Σίγουρα υπάρχει κάποια απογοήτευση ωστόσο να είστε αισιόδοξοι.
Ο επιμένων πάντα νικά!  
Εμείς ως ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ θα είμαστε πάντα δίπλα σας και θα σας στηρίζουμε!

Καλή δύναμη, καλή επιτυχία και καλό κουράγιο!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου