14.8.13

ΜΕΣΣΗΝΙΑ – Δεν «πέρασε » η μείωση ΦΠΑ στα καταστήματα εστίασης

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ  ΝΑ «ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ »….ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ !!!!
Αν και έχουν περάσει αρκετές μέρες που το υπουργείο μείωσε το συντελεστή του ΦΠΑ, στο 13 % στην  Μεσσηνία δεν έχουμε δει ακόμη τα αποτελέσματα αυτής της απόφασης.
Θα περιμέναμε οι επαγγελματίες του νομού  να αντιδράσουν άμεσα, όμως είναι πολύ λίγες οι επιχειρήσεις, που έχουν κάνει την σχετική μείωση στις τιμές τους.
Οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων αλλά και ο κόσμος ευελπιστούσε και υπολόγιζε ότι οι επαγγελματίες θα ανταποκριθούν στο «κάλεσμα», για γενναίες μειώσεις στις τιμές των προϊόντων εστίασης, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.
Η μεγάλη πλειοψηφία των επαγγελματιών δείχνει να αδιαφορεί ; – κοινώς «κάνει το κορόιδο»;;; ελπίζοντας να καρπωθεί τη διαφορά που προκύπτει από τη μείωση του ΦΠΑ κατά 10 μονάδες ή πρόκειται για έμμεση αύξηση των τιμών στην «καρδιά» της τουριστικής περιόδου;;;
Το ειδικό σήμα πάντως δειλά –δειλά  έχει κυκλοφορήσει … και εμείς οι Μεσσήνιοι αλλά και οι επισκέπτες μας  πρέπει να στηρίξουμε τους συνεπείς επαγγελματίες με κάθε τρόπο ,γυρίζοντας την πλάτη στους «πονηρούς »  συμπατριώτες μας  αν αυτοί  δεν ρίξουν  λίγο νερό στο κρασί τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου