29.8.13

Σάλος για τη φωτογραφία της σωρού του Μιχάλη Ασλάνη

Σάλο έχει προκαλέσει η φωτογραφία του άψυχου σώματος του Μιχάλη Ασλάνη, η οποία δημοσιεύτηκε σε γνωστή σκανδαλοθηρική εφημερίδα και στη συνέχεια αναδημοσιεύτηκε από ορισμένα μέσα ενημέρωσης.

Η φωτογραφία απεικονίζει τον γνωστό σχεδιαστή μόδας νεκρό και πεσμένο στο πάτωμα.

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου εξέφρασαν την έντονη αντίδρασή τους για το αποτρόπαιο θέαμα, ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ζήτησε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

"Όσοι εμπορεύονται τη φωτογραφία ενός νεκρού για να 'πουλήσουν' ,διαπράττουν μεγάλη αθλιότητα. Ελπίζω να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης. Μεγάλη αθλιότητα διέπραξε και ο 'δημόσιος λειτουργός' που τους την 'πούλησε'. Θα το ψάξουν οι αρμόδιοι;" έγραψε στο Twitter ο κ. Παπαδημούλης.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Μιχάλης Ασλάνης εντοπίστηκε νεκρός, στο σπίτι του στο Κολωνάκι. Οι συνεργάτες του τον αναζητούσαν, καθώς τα ίχνη του είχαν χαθεί του από την περασμένη Κυριακή.

Ο σχεδιαστής βρέθηκε αναίσθητος στο υπνοδωμάτιο του, ενώ η αστυνομία εντόπισε δίπλα του σημαντική ποσότητα χαπιών, καθώς και ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο έκανε αναφορά στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή Σωτ. Μπουζιάνη, ο Μιχάλης Ασλάνης πέθανε από πνευμονικό οίδημα.

"Το πνευμονικό οίδημα μπορεί να προέλθει είτε από λήψη μεγάλης ποσότητας φαρμάκων ή ναρκωτικών ουσιών, είτε από παθολογικά αίτια", δήλωσε την Πέμπτη ο κ. Μπουζιάνης

Η κηδεία του Μ. Ασλάνη θα γίνει την Παρασκευή, 30 Αυγούστου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Χαλκίδα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου