2.8.13

Συγκλονιστικές ιστορίες πίσω από το τροχαίο στην Άρτα

Συγκλονιστικές ιστορίες κρύβονται πίσω από την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε χθες λίγο έξω από την Άρτα και βύθισε στο πένθος τρεις οικογένειες αφαιρώντας τη ζωή σε πέντε ανθρώπους.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Τροχαίας πιθανότατα ο 45χρονος οδηγός του ενός οχήματος που βρίσκεται στο νοσοκομείο αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το τραγικό τροχαίο.

Ο 45χρονος είχε παντρευτεί μόλις το προηγούμενο Σάββατο στο Αίγιο και μετέφερε τους γονείς του στην Άρτα. 
Στον δρόμο για το σπίτι, ο ίδιος έχασε τον έλεγχο του οχήματος και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 43χρονη και επέβαιναν η 31χρονη αδελφή της και τέσσερα παιδιά, η 15χρονη κόρη και ο 13χρονος γιος της οδηγού, ο 3χρονος γιος της συνοδηγού και η 16χρονη με διαφορετικό επώνυμο, οι οποίοι πήγαιναν για μπάνιο.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα η 43χρονη οδηγός του δεύτερου οχήματος, ο 13χρονος γιος της και η αδερφή της καθώς και ο 84χρονος πατέρας και η 69χρονη μητέρα του 45χρονου.

Εγκεφαλικά νεκρό είναι το 16χρονο κορίτσι, ενώ στη ΜΕΘ νοσηλεύονται το 15χρονο κορίτσι και ο 45χρονος οδηγός του ενός οχήματος. Το 3χρονο αγοράκι, το οποίο έχασε την μητέρα του, έχει μεταφερθεί στη ΜΕΘ νεογνών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου