29.8.13

Υπόθεση Μάριου: Σημαντικός ο ρόλος της συζύγου στην απαγωγή...

Σημαντικός ήταν ο ρόλος της συζύγου του φερόμενου ως εγκέφαλου στην απαγωγή του Μάριου.
Αυτό ισχυρίστηκε στη νέα του απολογία στην ανακρίτρια ένας από τους επτά προφυλακισθέντες για την υπόθεση. Όπως είπε, η σύζυγος που βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, τον ενημέρωνε για τα τηλεφωνήματα που θα έκανε αλλά και για τις επαφές με τον Π. Μιχαλεάκο. «Ο ρόλος της δεν περιοριζόταν μόνο σ’ αυτό. Γνώριζε τα πάντα γύρω από την υπόθεση», φέρεται να κατέθεσε.

Οι υπόλοιποι έξι κινήθηκαν στην ίδια γραμμή πλεύσης που είχαν από την αρχή χαράξει. «Δε ξέρουμε, δεν είδαμε, δεν ακούσαμε…»

Οι νέες απολογίες των επτά ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 1 Αυγούστου. Σειρά τώρα έχει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών και ο προσδιορισμός της δίκης.

Θυμίζουμε ότι οι απολογίες ελήφθησαν μετά τις νέες κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και από κοινού. Οι εξελίξεις δρομολογήθηκαν μετά το μακάβριο εύρημα του αίματος του Μάριο στο αυτοκίνητο που εγκατέλειψαν οι απαγωγείς. Αποκαλύψεις που έγινα στο «Φως στο Τούνελ».

Ο γενετιστής και μοριακός βιολόγος κ. Φιτσιάλος, εντόπισε με ειδικό σπρέι ανίχνευσης στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου το αίμα του Μάριου, παρά το γεγονός ότι είχε πλυθεί από τους δράστες.
Οι επτά έχουν ήδη προφυλακιστεί και τα αδικήματα που αρχικά τους βάραιναν ήταν σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, και αρπαγή.
Ο φερόμενος ως εγκέφαλος και η σύζυγος του ήταν για χρόνια φίλοι της οικογένειας.
Ο Μάριος Παπαγεωργίου, 26 χρόνων, απήχθη στις 9 Αυγούστου 2012 και το αυτοκίνητο του βρέθηκε την επόμενη μέρα εγκαταλελειμμένο στο Φάληρο. Από την αρχή, ο φερόμενος ως εγκέφαλος υποστήριζε ότι ο νεαρός έστησε μόνος του την απαγωγή του και βρίσκεται κάπου στο εξωτερικό.
Το ψεύτικο αυτό οικοδόμημα γκρεμίστηκε με τις αποκαλύψεις του «Τούνελ».
 anikolouli.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου