1.8.13

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - " Απαξιώνουν " τις Μεσσηνιακές επιχειρήσεις !!!

Διαμαρτυρία

Με την παρούσα επιστολή μας θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε έντονα σε όλους τους φορείς- συλλόγους κ.λ.π  που χρησιμοποιούν για τις εκδηλώσεις τους στο νομό μας εταιρίες οπτικοακουστικών μέσων εκτός  Μεσσηνίας.
Αγαπητοί Κύριοι,
Σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής ύφεσης θέλουμε να σας επισημάνουμε και δημόσια ότι οι νόμιμες εταιρίες οπτικοακουστικών μέσων που υπάρχουν στη Μεσσηνία έχουν την κατάλληλη τεχνική γνώση και μηχανήματα αλλά και εμπειρία προκειμένου να διεξάγουν άψογα τις εκδηλώσεις σας με ότι τους ζητηθεί. Θεωρούμε αδιανόητο να μην στηρίζεται κάποια επιχείρηση που θα διαλέξετε από το νομό μας και να φέρνετε από άλλες περιοχές συναδέλφους, να παίρνουν τις λίγες δουλειές που γίνονται στο τόπο μας για τον τόπο μας.
Η επιστολή αυτή γίνεται σαν αποκορύφωμα της κατάστασης αυτής με την χθεσινή εκδήλωση στο κάστρο Καλαμάτας του “Λυκείου Ελληνίδων” που προτίμησε να απαξιώσει τις Μεσσηνιακές επιχειρήσεις οπτικοακουστικών μέσων και να προτιμήσει εταιρία από την Αθήνα σε ένα αποτέλεσμα που θα ήταν τουλάχιστον το ίδιο και μάλιστα σίγουρα με χαμηλότερη τιμή, μια και δεν μας ζητήθηκε ούτε καν προσφορά.

Με εκτίμηση

Συκάς Χρήστος (hxos&εικόνα)
Μπελογιάννης Γιώργος (Belogiannis Audio Visual)
Οικονόμου Δημήτρης (Oikonomou Audio Visual)
Κουτσαϊμάνης Χρήστος (Ήχος & εικόνα)

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου