15.8.13

Χρυσαυγίτες έδειραν μαθητευόμενο ιερέα επειδή είχε... μούσι !

Τον «πέρασαν» για αναρχικό!!!
Μια ακόμη καταγγελία για αναίτιο ξυλοδαρμό πατρινού από μέλη της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα έρχεται στο φως της δημοσιότητας ύστερα και από τη μήνυση που κατέθεσε ο γιος γνωστού δικηγόρου της πόλης προ ημερών για την επίθεση που δέχθηκε.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η εφημερίδα “Κόσμος”, ένας ακόμη νεαρός είχε δεχθεί επίθεση στην περιοχή της Παντάνασσας.

Θύμα νεαρός γιος γιατρού της Πάτρας, βαθιά θρησκευόμενος, ο οποίος έχει αφήσει μούσι γιατί… θέλει να γίνει παππάς!

Σύμφωνα με τις καταγγελίες ο νεαρός περπατούσε, τον είδαν κάποιοι με διακριτικά της Χρυσής Αυγής, λόγω της εμφάνισης και της γενειάδας… τον πέρασαν για αντιεξουσιαστή… και τον χτύπησαν!

Ο ίδιος δεν κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία, ωστόσο ενημέρωσε τους δικούς του και τους φίλους του.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη Τετάρτη με βάση τη μήνυση που κατέθεσε στις αρχές, θύμα ξυλοδαρμού από μέλη της Χρυσής Αυγής έπεσε και ο 17χρονος γιος γνωστού δικηγόρου της Πάτρας.

Ο νεαρός που είχε μακριά μαλλιά και φορούσε μαύρα ρούχα και σκουλαρίκι περπατούσε κατευθυνόμενος στην οδό Γερροκωστοπούλου και τότε του επιτέθηκαν οι τρεις…!

Του ζήτησαν ταυτότητα και όταν τους είπε ότι δεν έχει άρχισαν να τον χτυπούν βρίζοντάς τον στο πρόσωπο με μπουνιές και στο σώμα.

Σύμφωνα με τον πατέρα του οι τρεις άνδρες είχαν διακριτικά της Χρυσής Αυγής. Αφού τον χτύπησαν τον παράτησαν αιμόφυρτο και εξαφανίστηκαν.

Υπεβλήθη μήνυση στην Αστυνομία ενώ ο νεαρός εξετάσθηκε από την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα. Διαπιστώθηκαν τραύματα στο σαγόνι και άλλα μέρη του προσώπου του αλλά και στο σώματός του.

Παρέμβαση για το θέμα έκανε και ο δικηγορικός σύλλογος Πατρών.

: thebest.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου