2.8.13

Επτά πράγματα που θέλουν απεγνωσμένα οι γυναίκες από τους άντρες!

Man Gives Flowers(1)Αλήθεια, το «τι θέλουν» οι γυναίκες παραμένει για χρόνια ή και για αιώνες ένα αναπάντητο ερώτημα! Και αυτό γιατί τις περισσότερες φορές οι επιθυμίες τους αλλάζουν, αναλόγως διάθεσης! 
Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες σταθερές, τις οποίες το «ασθενές φύλο» αναζητά απεγνωσμένα από τον άντρα! 

Πιο κάτω παραθέτουμε κάποιες από αυτές!

Να είστε ο «σούπερ ήρωας» της! Οι γυναίκες λατρεύουν να έχουν δίπλα τους κάποιον που να τις προστατεύει και να τις κάνει να αισθάνονται ασφαλείς! Όταν αυτές βρίσκονται σε «κίνδυνο» και ο … «σούπερ ήρωας» τους αναλάβει τη δράση, τότε πολύ απλά έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην καρδιά τους!
Εκπλήξεις και πάλι… εκπλήξεις! Οι γυναίκες αγαπούν τις εκπλήξεις είτε αυτές είναι μικρές είτε μεγάλες! Μπορεί να είναι από ένα κουτί σοκολατάκια ή ένα μπουκέτο λουλούδια μέχρι ένα ονειρικό ταξιδάκι! Φυσικά, δεν χρειάζονται ακριβές εκπλήξεις! Κάτι απλό από εκεί που δεν το περιμένει!
«Ένας άντρας, παρακαλώ, που να μυρίζει ωραία»! Άντρες, βρείτε το … αποσμητικό που σας ταιριάζει και αποκτήστε τη γυναίκα των ονείρων σας! Εάν πρόκειται να έχετε το πρώτο σας ραντεβού με το κορίτσι των ονείρων σας, τότε πολύ απλά φροντίστε να μυρίζετε καλά! Η καλή μυρωδιά είναι ένα στοιχείο που ελκύει τις γυναίκες!
Πάνω από όλα η ειλικρίνεια! Ένα άλλο στοιχείο που αναζητούν απεγνωσμένα οι γυναίκες από τους άντρες είναι η διαφάνεια! Έχετε ως γνώμονα, να ξεκινάτε τη σχέση σας πάντα με ειλικρινείς προθέσεις κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη αμφότεροι!
Ο κύριος «τέλειο σώμα»! Ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών έχει την εμμονή να αναζητά τον τέλειο άντρα, έχοντάς τον σχηματίσει στο μυαλό της με το τέλειο, γυμνασμένο κορμί! Ξεκινήστε να γυμνάζεστε και τότε, σίγουρα, θα την δείτε να χαμογελά με… ευχαρίστηση!
Να ντύνεστε καλά. Ένα άλλο πράγμα το οποίο επιθυμούν οι γυναίκες από τους άντρες είναι το ωραίο και γεμάτο στυλ ντύσιμο! Δεν μιλάμε, φυσικά, για υπερβολές, αλλά για ένα ντύσιμο προσεγμένο που αντιπροσωπεύει και την προσωπικότητά σας!
Η «μαγεία»… των χεριών του! Ως γνωστόν, ο έρωτας περνά από το στομάχι! Κατά συνεπεία, ένα άλλο χαρακτηριστικό που θέλει μια γυναίκα από έναν άντρα είναι να της μαγειρέψει ένα από τα αγαπημένα της πιάτα! Δεν έχει σημασία αν δεν το πετύχετε εκατό τοις εκατό, αφού με μια τέτοια κίνηση την έχετε κερδίσει!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου