17.8.13

Στη σέντρα το πρωτάθλημα

Αρκετές αμφίρροπες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της πρεμιέρας για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, που αρχίζει απόψε και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα.

Σ΄αυτή τη νέα διοργάνωση, που για πρώτη φορά θα διεξαχθεί χωρίς την συμμετοχή της ΑΕΚ, μετά τον υποβιβασμό της «Ενωσης» και την «εθελουσία» δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ` εθνικής κατηγορίας, επικρατέστερος να κατακτήσει τον τίτλο είναι ο Ολυμπιακός, ενώ εκ πρώτης όψεως, ο ΠΑΟΚ φαίνεται ικανός να δυσκολέψει περισσότερο τους «ερυθρόλευκους».

Ενισχυμένος σε σχέση με πέρυσι, αναμένεται να παρουσιασθεί ο Παναθηναϊκός, ενώ Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος, θα επιδιώξουν να συνεχίσουν την πολύ καλή παρουσία τους και να εξασφαλίσουν συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ. Οσον αφορά στις υπόλοιπες ομάδες, δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές και η «μάχη» για την παραμονή στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στην πρεμιέρα, λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα «φιλοξενηθεί» στο ΟΑΚΑ από την «νεοφώτιστη» ΑΕΛ Καλλονής, που θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό, ενώ ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Ξάνθη και είναι το φαβορί για την νίκη. Κάτι αντίστοιχο, ισχύει για τον Παναθηναϊκό που θα φιλοξενήσει στην «Λεωφόρο» τον -με αρκετές απουσίες- Παναιτωλικό, αλλά και για τον Ατρόμητο, που υποδέχεται τον -επίσης- «νεοφώτιστο», Εργοτέλη.

Ιδιαίτερα αμφίρροπος αναμένεται ο αγώνας του Απόλλωνα -που επέστρεψε στην Α` εθνική μετά από 13 χρόνια- με τον Αρη, ενώ ο Αστέρα Τρίπολης έχει προβάδισμα, υποδεχόμενος τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τέλος, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Πλατανιάς-Βέροια, Λεβαδειακός-Πανθρακικός και ΟΦΗ-Πανιώνιος.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας, έχει ως εξής (όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την NOVA):

Σάββατο 17/8

Ατρόμητος-Εργοτέλης           19:15

Πλατανιάς-Βέροια             19:15

ΠΑΟΚ-Ξάνθη                   21:30

Κυριακή 18/8

Απόλλων-Αρης                 19:15

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 19:15

Λεβαδειακός-Πανθρακικός       19:15

ΟΦΗ-Πανιώνιος                 19:15

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός     21:30

Δευτέρα 19/8

Καλλονή-Ολυμπιακός           21:30

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου