1.8.13

"Aν μιλούσε το Aι2ον" της Νένας Χρονοπούλου !!!

Το «Αν μιλούσε το Αι2ον» είναι ένα βιβλίο που βασίζεται σε πραγματικές ιστορίες τις οποίες αφηγείται το αιδοίο... και η Νένα Χρονοπούλου (το sex symbol των 90s που τώρα έχει επιχείρηση αγοράς χρυσού στην Καλαμάτα... )
«Ετοιμάζω ένα βιβλίο, εμπνευσμένο απ όσα άκουγα σε συγκεντρώσεις με διάφορες γνωστές και φίλες, αλλά και γενικότερα με κυρίες που γνώρισα. 
Το κεντρικό του θέμα είναι η ερωτική ζωή των γυναικών. 
Εκεί διαπίστωσα ότι οι γυναίκες έχουν άπειρα παράπονα από τους άνδρες και δεν είναι μόνο αυτά της καθημερινότητας. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι ακόμα και στην Ελλάδα του 2013, η γυναίκα έχει ταμπού, τα οποία ο σύντροφός της, ο άνδρας της, ο εραστής της, ο φίλος της, της τα έχει δημιουργήσει ή της τα αφήνει σε εκκρεμότητα. Σε όλες αυτές τις γυναίκες δυστυχώς υπήρχε ένας κοινός παρανομαστής: η ανισορροπία και η μοναξιά στις ιδιαίτερες τους στιγμές. Οι γυναίκες αυτές έγιναν οι ηρωίδες μου και τις ευχαριστώ πολύ» είπε στην Espresso η Χρονοπούλου.
Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα και μαζί θα υπάρχει και ένα CD, στο οποίο η Νένα θα αφηγείται τις δεκαπέντε πραγματικές (και απίστευτες όπως λέει η ηθοποιός) ερωτικές ιστορίες άγνωστων και γνωστών γυναικών.
Βέβαια η γλώσσα που χρησιμοποιεί η Νένα θα μπορούσε ίσως να ήταν πιο προχωρημένη. Οσο για τις ιστορίες οι δύο που έχουν προδημοσιευτεί δεν είναι και τόσο απίστευτες...
69magazine.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου