16.8.13

Μαρτυρία αλλάζει τα δεδομένα του θανάτου 19χρονου στο τρόλεϊ

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου του 19χρονου ο οποίος πήδηξε από το τρόλεϊ γιατί δεν είχε πληρώσει εισιτήριο. 
Αν είναι πραγματική η μαρτυρία που κατέθεσε επιβάτης του οχήματος, τότε τα πράγματα αλλάζουν άρδην. Σύμφωνα με μαρτυρία της Γεωργίας Παναγιωτοπούλου στον ANT1, ο 19χρονος ήρθε στα χέρια με τον ελεγκτή και όταν άνοιξε η πόρτα, βρέθηκαν και οι δυο στο έδαφος. Παράλληλα, τονίζει με βεβαιότητα ότι ο αδικοχαμένος Θανάσης δεν πάτησε το κουμπί κινδύνου.
"Το παιδί είναι πάνω στην πόρτα στηριγμένο. Ο ελεγκτής είναι μαζί με το παιδί, τσακώνονται, είναι στα χέρια και ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και το παιδί βρίσκεται κάτω με τον ελεγκτή πάνω του. Δεν μπορώ να πω ότι τον έσπρωξε, γιατί δεν είδα, αλλά ήταν στα χέρια και το παιδί βρέθηκε με την πόρτα ανοιγμένη, χωρίς όμως να την ανοίξει το παιδί. Το παιδί βρέθηκε μετέωρο με τον ελεγκτή πάνω στο σώμα του...", αναφέρει η κα Παναγιωτοπούλου.
Η κηδεία του Θανάση Καναούτη θα γίνει την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα στο νεκροταφείο Περιστερίου.
Χθές , οδηγός και ελεγκτής αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς εγγύηση και χωρίς περιοριστικούς όρους. Ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε από το τμήμα Τροχαίας Περιστερίου να διερευνήσει τα αδίκημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας καθώς και να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη στο λεωφορείο ώστε να εξακριβωθεί εάν το θύμα «πάτησε το κουδούνι κινδύνου, άνοιξε η πόρτα αλλά αυτομάτως το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, καθώς έτσι είναι προγραμματισμένο, και πέφτοντας έχασε την ισορροπία του»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου