23.8.13

Δίνει μάχη για τη ζωή η 17χρονη Ασπασία

Λεπτό δεν έχει φύγει από το πλευρό της κόρης της η μητέρα της 17χρονης Ασπασίας από το Άργος, του κοριτσιού που έμελλε να πληρώσει με τον χειρότερο τρόπο την άγρια διαμάχη των γονιών της.

O 47χρονος πατέρας που πυροβόλησε την ίδια του την κόρη για να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του κατέληξε την Πέμπτη στην Mονάδα Eντατικής Θεραπείας του Τζάνειου νοσοκομείου, στον Πειραιά όπου νοσηλευόταν μετά τον αυτοπυροβολισμό του.

Η κατάσταση του ανήλικου κοριτσιού είναι σοβαρή, ωστόσο σύμφωνα με τους γιατρούς έχει σταθεροποιηθεί. Οι δύο σφαίρες την είχαν βρει στο ζυγωματικό και στον δεύτερο αυχενικό σπόνδυλο.

Η μητέρα της νυχθημερόν στο νοσοκομείο προσεύχεται για την κόρη της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, νιώθει ενοχές για το κακό που βρήκε το παιδί της.

Όλοι κάνουν λόγο «για κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή» γυναίκα. Πανύψηλη, καστανόξανθη, γύρω στα 38 βρισκόταν πάντα δίπλα στην μοναχοκόρη της με την οποία έμενε αφότου χώρισε από τον 47χρονο πατέρα της. Μάνα και κόρη είχαν πολύ καλές σχέσεις, έβγαιναν μαζί, βοηθούσε στο διάβασμα την 17χρονη και όλοι έλεγαν ότι ήταν υπόδειγμα μητέρας. Δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα με τη συμπεριφορά της παρά μόνο τον τελευταίο καιρό, όταν άρχισαν οι άγριοι καυγάδες με τον πατέρα του παιδιού της.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκείνος ήταν ακόμα σφόδρα ερωτευμένος με τη γυναίκα του, παρά το γεγονός ότι εκείνη δεν ήθελε να τα ξαναβρούν.

Η σχέση που διατηρούσε με κάποιον άλλον άνδρα (όπως ανέφερε ο ίδιος στο σημείωμα που άφησε) τον είχε εξοργίσει.
Την ίδια ώρα, τραγική φιγούρα είναι και ο παππούς της Ασπασίας και πατέρας του δράστη. Πρόκειται για έναν κατάκοιτο γέροντα που έχει μεγάλη αδυναμία στην εγγονή του. Όταν έμαθε την τραγωδία η ψυχή του γέμισε πόνο

 Star

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου