26.7.13

Sex & Internet: Τι ψάχνουν Αντρες και Γυναίκες

Πάνω από ένα εκατομμύριο διαδικτυακές αναζητήσεις που έχουν σχέση με το ΣΕΞ αναλύονται στο βιβλίο «A Billion Wicked Thoughts»!
Σύμφωνα με το νέο αυτό βιβλίο οι άντρες ενδιαφέρονται αρκετά για την πορνογραφία που δείχνει μεγαλύτερες γυναίκες ή γυναίκες με πολλά πιασίματα.
Οι συγγραφείς βρήκαν ότι η διαδικτυακή πορνογραφία αποκάλυψε μια νέα πλευρά σεξουαλικού γούστου που κάποτε θεωρούνταν περίεργη φαντασίωση.

Search Sex
Σύμφωνα με αυτό οι άντρες «ψάχνονται» για την ποικιλία... και δεν αναζητούν απλώς τα συνηθισμένα: Η ποικιλία αυτή περιλαμβάνει πορνογραφία με θέμα τις μεγαλύτερες γυναίκες αλλά και τις transsexual.
Aρκετοί άντρες λοιπόν προτιμούν τις υπέρβαρες γυναίκες και ένας σημαντικός αριθμός ψάχνει πορνό εικόνες και βίντεο γυναικών στα 40, στα 50 και στα 60 τους κατά τους ισχυρισμούς των συγγραφέων.
Όμως παρά το ενδιαφέρον για τις μεγαλύτερες γυναίκες, η διαδικτυακή αναζήτηση της Google, της Yahoο αλλά και της Bing δείχνει ότι οι νεαρές γυναίκες είναι εκείνες που παίρνουν τα περισσότερα κλικ...
Ο νευρολόγος επιστήμονας Dr Ogi Ogas λέει:
«Το βιβλίο μας χρησιμοποιεί δεδομένα του μεγαλύτερου ψυχολογικού πειράματος παγκοσμίως, του Διαδικτύου. Για πρώτη φορά οι επιστήμονες μπορούν να δουν τι κάνουν ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε παγκόσμιο επίπεδο όταν μένουν μόνοι».

Οι διαφορές αντρών-γυναικών

Η έρευνα βρήκε ότι οι άντρες προτιμούν να βλέπουν πορνογραφικές ταινίες και φωτογραφίες ενώ οι γυναίκες θα επιλέξουν να διαβάσουν μια ερωτική ιστορία.
Ο Dr Ogas αναφέρει: «Αναλύσαμε ένα δις διαδικτυακές αναζητήσεις, ένα εκατομμύριο ιστοσελίδες, ένα εκατομμύριο online ερωτικές ιστορίες και ένα εκατομμύριο προσωπικές διαφημίσεις μόνο και μόνο για να απαντήσουμε σε μια μόνο ερώτηση «Ποια είναι η υπέρτατη διαφορά μεταξύ της αντρικής και γυναικείας επιθυμίας».
Όλοι οι άντρες ανά τον κόσμο προτιμούν να κοιτάζουν φωτογραφίες και οι γυναίκες να διαβάζουν. Πάνω από 75% των επισκεπτών σε site με περιεχόμενο αυστηρά για ενήλικες είναι άντρες πρόθυμοι να πληρώσουν για να δουν φωτογραφίες και βίντεο. Το 75% των επισκεπτών σε sites με ερωτικές ιστορίες είναι γυναίκες αποφασισμένες να πληρώσουν για να αποκτήσουν πρόσβαση σ’ αυτά και πρόθυμες να συζητήσουν πάνω σ’ αυτές με άλλες γυναίκες.

Οι γυναίκες αλλάζουν γούστα...

Βάσει του βιβλίου οι σεξουαλικές επιθυμίες των γυναικών αλλάζουν κατά τη διάρκεια της ζωής τους.
O Dr Ogas επισημαίνει «Το σεξουαλικό ενδιαφέρον των αντρών καθορίζεται κατά τη γέννηση και κατά τη διάρκεια της εφηβείας και νεότητας τους. Δεν αλλάζει κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Έτσι λοιπόν το σεξουαλικό ενδιαφέρον που έχουν στα 25 θα είναι το ίδιο στα 75 τους. Με τις γυναίκες είναι διαφορετικό. Οι γυναίκες αλλάζουν σεξουαλικό ενδιάφερον κατά την εξέλιξη της ζωής τους, ανά σεζόν ή ακόμα και με τον κύκλο τους.
Το ενδιαφέρον που είχε στα 25 της ενδέχεται να είναι τελείως διαφορετικό από το ενδιαφέρον που θα έχει όταν φτάσει στα 45», υποστηρίζει ο Dr. Ogas.

Top 10 σεξουαλικών αναζητήσεων online


1. Νεοι/Νέες  (13,5%)

2. Gay     (4,7%)

3. MILFs   (4,3%)

4. Στήθος  (4%  )

5. Άπιστες γυναίκες (3,4)

6. Γυναικεία όργανα (2,8%)

7. Αντρικά όργανα (2,4)

8. (Λογοκρίθηκε από τους συγγραφείς)

9. Οπίσθια (0,9%)

10. Μαζορέτες (0,1%)

 Dailymail-69magazine.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου