18.7.13

Έτσι έγινε το «ανθρώπινο » λάθος του Σαμαρά

ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ CAMERAMAN  ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ …ΣΒΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΑΡΔΑΜ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ! 

Πώς έγινε το λάθος με τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου;
Η εφημερίδα τα Νέα, στη στήλη του Γιώργου Παπαχρήστου, δίνει τη δική της εξήγηση. Ο δημοσιογράφος επικαλείται συνομιλία με έναν από τους ανθρώπους του Μαξίμου.
- Προβοκάτορας της ΕΡΤ ήταν ο κάμεραμαν;
- Όχι προς Θεού, φίλος του Σαμαρά είναι ο άνθρωπος. Και μάλιστα γνωρίζονται 25 χρόνια. Τον έχει συνοδεύσει δε σε πολλά ταξίδια, με τις απεργίες της ΕΡΤ. Καμία σχέση. Ιδιώτης είναι.
- Και πως έγινε το... κακό;
- Η κάμερα που είναι ψηφιακή "γράφει" σε σκληρό δίσκο. Ο πρόεδρος έκανε ένα κακό ξεκίνημα στη δήλωσή του και έφυγε, να κάνει μια βόλτα στο δωμάτιο για να την ξαναγράψει. Φεύγοντας είπε και τη φράση που ακούγεται, εντελώς ανθρώπινα. Όταν "έγραψε" κανονικά τη δήλωση, ο κάμεραμαν την έστειλε δορυφορικά στα κανάλια. Αλλά για κάποιο λόγο, αντί να "φορτωθεί" μόνο η δήλωση, στάλθηκε και η προηγούμενη. Αυτό είναι όλο.
- Ζει ο κάμεραμαν ή τον εκτελέσατε;
-Έλα δεν φταίει. Μάλιστα ήταν ράκος και ζητούσε συγγνώμη συνεχώς από τον πρόεδρο, ο οποίος φυσικά αντιμετώπισε την κατάσταση με ψυχραιμία. Στο κάτω κάτω, ανθρώπινο ήταν όλο αυτό.
από "ΤΑ ΝΕΑ"

Υ.Γ 

ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ! 
 
Ειδικά οι άνθρωποι της τηλεόρασης γιατί ....βγάζουν χολή αυτοί πρώτοι θα έπρεπε να υποβαθμίσουν το θεμα γιατί γνωρίζουν άριστα ότι μία τέτοια "αστοχία" μπορεί να τους συμβεί  σε κάθε στιγμή της επαγγελματικής τους δραστηριότητας .
Κάνετε μία αναζήτηση στο διαδίκτυο και θα εκπλαγείτε από τις" άτυχες στιγμές  " μεγάλων ηγετών του πλανήτη .

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου