11.7.13

«Αλληλοκαρφώθηκαν» για τις δολοφονίες λόγω ερωτικής αντιζηλίας

Απίστευτες είναι οι λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του ζευγαριού που συνελήφθη για τις δύο δολοφονίες των ηλικιωμένων γυναικών στην Πάτρα. 
Όπως πληροφορείται το thebest.gr ο 35χρονος που ήταν στην Πάτρα και η 45χρονη, η οποία είχε πάει στην Κρήτη όπου και συνελήφθη «έδωσε» ο ένας στον άλλον. 
Ο 35χρονος πήγε στην ασφάλεια για να καταγγείλει την 45χρονη αλλά και τον νέο της σύντροφο (για τον οποίο τον είχε εγκαταλείψει και με τον οποίο είχε πάει στην Κρήτη), ως δολοφόνους της άτυχης γυναίκας. Όταν πήγε στην ασφάλεια όμως οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά και του πήραν δείγμα DNA για να καταλήξουν στην διασταύρωση που έλυσε τον γρίφο.

Όταν βγήκε το αποτέλεσμα τον ξαναφώναξαν και την ώρα που αυτός προσερχόταν στην ασφάλεια της Πάτρας η 45χρονη είχε κιόλας μεταβεί στο Ηράκλειο για να καταγγείλει τον 35χρονο ως δολοφόνο της μίας ηλικιωμένης.
Προφανώς τα αλληλοκαρφώματα που οδήγησαν και τους δύο στην σύλληψη, οφείλονταν σε προσωπικούς λόγους και είχαν να κάνουν με την εγκατάλειψη του 35χρονου από την 45χρονη που έφερε μεταξύ τους έντονες προστριβές.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου