27.7.13

Χειρουργός… «λατρεύει» τις γυναίκες και το δείχνει στο Νοσοκομείο του!

"ΜΠΕΛΑΔΕΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΟ ΠΑΝ.ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ !!!
Εργαζόμενη έχει καταγγείλει άλλον γιατρό… για σεξουαλική επίθεση 
Η πρόσφατη έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας για σεξουαλικές επιθέσεις στα Νοσοκομεία της Αχαΐας αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για όσα ρεπορτάζ τέτοιου περιεχομένου έχουν δει το φως της δημοσιότητας από τον «Κόσμο»!
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, η πλειοψηφία των εργαζομένων (79,4%) απάντησε ότι έχει υποστεί βία και το 81,7% ότι γνωρίζει συνάδελφο που έχει υποστεί βία.
Σε σχεδόν όλα τα περιστατικά η βία ήταν λεκτική, αλλά υπήρχε και ένα σημαντικό ποσοστό (22%) που ανέφερε πως είναι θύμα σωματικής βίας. Περίπου ένας στους πέντε εργαζόμενους, ιδίως γυναίκες, ανέφεραν και βία με χαρακτηριστικά σεξουαλικής παρενόχλησης. Τα θύματα αναφέρουν ότι έχουν υποστεί βία κυρίως από συνοδούς ασθενών (80%), από τους ίδιους τους ασθενείς (52%) αλλά ακόμη και από συναδέλφους (31%).
Μετά από όλα αυτά ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ αποφάσισε να «ξεκαθαρίσει» την κατάσταση.
 Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κόσμου» έχει ήδη καταγγελία στα χέρια του από μία εργαζόμενη για σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε από γιατρό, ενώ ασχολείται και με γνωστό χειρουργό ο οποίος ασχολείται ιδιαίτερα… με το συγκεκριμένο «σπορ»! Θα πρέπει να τονισθεί πως παρά το μπαράζ των αναφορών και συζητήσεων για σεξουαλικές επιθέσεις, ελάχιστες είναι αυτές που φθάνουν στην 6η ΥΠΕ, αφού οι περισσότεροι «φοβούνται» να προβούν σε επίσημες καταγγελίες.
Ασχολείται και με άλλες ιστορίες
Αρκετές πάντως είναι οι ιστορίες πάθους που χρονίζουν στα Νοσοκομεία και τις οποίες καλείται να ξετυλίξει ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Παναγιώτης Κατσίβελας. 
Κάποιες από αυτές έχουν δει το φως της δημοσιότητας και μέσω του «Κόσμου» (και ποιος δεν θυμάται το ρεπορτάζ μας για τις 5 λεσβίες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και τα σχετικά όργια) αλλά μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει παρέμβει κατασταλτικά. Βέβαια για να μπορέσει να παρέμβει η 6η ΥΠΕ θα πρέπει να γίνουν και οι σχετικές καταγγελίες. 
Με βάση δε την έρευνα που έγινε για τη σεξουαλική βία στα Νοσοκομεία, είναι φανερό πως ο εκφοβισμός από τους φερόμενους ως δράστες των περιστατικών, εμποδίζει τα θύματα να προβούν στις νόμιμες ενέργειες.
dete.gr 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου